>>projekt: ISAAC dokoncen (str 5a6) +wallpaper (str 7)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jak jsem pochopil, tak tam už nebude tlačítko power ani reset, tak se divím, proč jsi to nezakitoval...to by pak vypadalo lépe, než takhle...:( A ten předek mi příde takovej až divně jednoduchej. Osobně bych něco udělal s krytem těch fanů. Např nějaký tahokov nebo tak něco...ty fany vypadaj pěkně, ale něco tomu prostě chybí...

A co se týká něčeho na předek (bílého), tak tam hlavně nervi nějakou tu lebku. Osobně bych si nechal na plotteru říznout název projektu popř. tvůj nick a nalepil ho tam...myslím, že by to vypadalo zajimavě...

Ale fakt bys ještě měl zapřemýšlet nad tím kitováním těch tlačítek... :wink:
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Stoobi píše:Jak jsem pochopil...

ja vedel ze tema tlacitkama driv nebo pozdeji vyprovokuju neci reakci :twisted: v podstate se to ma tak ze jak jsem napsal v minulem prispevku, tedy ze ten predni kryt pujde sundavat jen o 2cele a 1/2 pozice mechanik - to je uz zajisteno malymy zarazkami (hlavne abych nezakryval oba FANy) a cele i kdyz to tak nevypada je to tam tak tesne ze nikdy nepujde videt (ani z venku ani zevnitr skrz okno) jestli tam nejake tlacitko ci 3,5" pozice je nebo neni a kdybych to tmelil tak jen pro svuj pocit ze je to zakytovane, mohl jsem to udelat ale... ...proc? Vím stoprocentně že ty by jsi to tak nenechal :roll:

S tou strohosti to samozrejme nechci prehanet, ale inspiraci pro tenhle mod jsem se snazil brat u aut a pokud to dopadne tak jak si predstavuju tak to bude vypadat super. Pokud ne tak to necim samozrejme prikorenim...ale taky jak uz jsem psal: sestavim - uvidim

...co se tyce neceho bileho na predek tak je zajimave ze stejna vec me taky napadla...neco ve stylu: eXp10it (c) 2005 a to ne vodorovne ale svisle k levemu nebo pravemu kraji toho krytu
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

eXp10it píše:...co se tyce neceho bileho na predek tak je zajimave ze stejna vec me taky napadla...neco ve stylu: eXp10it (c) 2005 a to ne vodorovne ale svisle k levemu nebo pravemu kraji toho krytu
Nick by tam vypadal dobře - zvlášťe ten tvuj :roll: - ale bez toho dalšího (c) 2005 - to asi fakt ne...
Jinak good lak :) Se ti to fakt povedlo... A až to rozleštíš tak to bude ještě lepčí :wink: :roll:
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

Kopi. píše:Nick by tam vypadal dobře...
jasně, jasně to jsem tam jenom tak plácl a i tak jsem to myslel s trochou recese. Příští víkend až se vrátím z Brna nalepím plexy a pak celý kompík poskládám. Hned potom udělám několik vizualizaci s varinatami nálepek a podle toho to doladím...a určitě si ani jeden vitzual nenechám jen pro sebe, ale nechám si poradit co tam nakonec dám :D
eXp10it is b4ck
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ISAAC

Příspěvek od eXp10it »

protoze zacala skola, tak se update torchu opozdil, ale presto davam par fotek po vikendovem slozeni do kupy a nalepeni okna :wink: dalsi update bude "kdovi-kdy" :( Na plexi je jeste jedna kryci folie...zbyva dodelat jeste hodne drobnosti...fotky jak koukam maji JPEG artefakty i pri kompresnim pomeru 0....hehe

predek...
Obrázek
bok...
Obrázek
eXp10it is b4ck
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Je to faakt ku*evsky dobryy... :wink:
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

defacto jen lak+bocnice+vetraky, ale vypada to cool :up:

.. bude tam teda ale asi kurevskej pretlak, jak koukam na ty dve 120ky vpredu :twisted:
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

v jednoduchosti je síla ! ty větráky rulez, a nedělá to nějakej starující boeing, když stáhneš ten kryt dolů ? :)
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

spirit64 píše:v jednoduchosti je síla ! ty větráky rulez, a nedělá to nějakej starující boeing, když stáhneš ten kryt dolů ? :)
vetrone budou hooodne pomale resp. se nebudou tocit vubec....uvidime podle teplot :twisted:
=WiSh= píše:defacto jen lak+bocnice+vetraky...
jj presne tak jen bocnice a fany...vim ze je to lammerina jaxfina, ale vic casu bych na tu praci nikdy nepobral a pri mem puntickarstvi fsechno trva neskutecne dlouho...ale pockej si jak to bude vypadat nakonec :lol:
Maxtor píše:...
dik za motivaci a pridavam jeste nejake photos :wink:

detail 1...
Obrázek
detail 2...
Obrázek
eXp10it is b4ck
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

moooc pěkný :worship: možná by to chtělo okrasný mřížky nebo tahokov ale i tak :thumbsup:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Velmi pekne. Ale pokud stahnes ten kryt mechanik tak ti Fany prestanouu skoro foukat ne??
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to pěkný, viz SZ. Ale jen bych měl malou poznámku. Osboně bych na tom krytu mechanik dole vyříznul půlkruh, aby to nepřekrývalo ten horní fan, snad mě chápeš. A vypadalo by to pak ještě o něco zajimavěji...a myslím, že to uděláš bez větších potíží... :wink:
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

lak rulez... 2x 120 rulez.... okno rulez.... :roll: :worship: :worship: :worship:
ale... ta fany bych zkusil nějak zakrejt, teda jenom ty kraje páč je divný se dívat na ty šroubky když je celej mod tak hezky uhlazenej a čistej...
jinak se ti to fakt povedlo...!
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Stoobi píše:...bych na tom krytu mechanik dole vyříznul půlkruh, aby to nepřekrývalo ten horní fan...
Souhlas.. to by bylo rozumny...
koza píše:...páč je divný se dívat na ty šroubky...
Taky souhlas.. :) Ja tyhle veci resim Imbusama... nicmene ty se ti tam asi quli vysce hlavy nevlezou.. ale rozhodne bych ty matky nejak dal dovnitr.. venku by urcite mely byt hlavy..

no.. jinak jak jsem uz psal.. fakt moc hezkej mod.. presne takovyhle veci mam rad.. uhlazeny a decentni... i kdyz ty 2 120ky moc decentni nejsou.. ale to je dobre.. :)
Proste takova uhlazena a decentni prasarna.. :) :) fakt mooc hezkyy..
Presne o takovouhle vec se ted pokousim taky.. bohuzel mi v pulce nejak dosly prachy..
$luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od $luk »

Tak to je fakt dobrý :up:
S tím tahokovem před fany to je dobrý nápad, ale asi to neodpovídá tvému záměru :)
Náhodou mám doma podobný morex jako desktop (pozůstatek po p150Obrázek) a začínám uvažovat, že s tím něco podniknu.
A mimochodem, ISAAC ASIMOV rulezzz.... :-D
Naposledy upravil(a) $luk dne stř 5. říj 2005, 22:10, celkem upraveno 1 x.
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

Malo husty chlape :)
ehm?
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

jeste bych necim zakryl ty fany aby koukal jen ten kulatej pruduch..a nebyl to vlastne velkej obdelnik..nak tam neco udelat aby to byli jako 2 kulaty otvory .)

jinak moc pekny...;)
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Stoobi píše:Je to pěkný, viz SZ. Ale jen bych měl malou poznámku. Osboně bych na tom krytu mechanik dole vyříznul půlkruh, aby to nepřekrývalo ten horní fan, ...... :wink:
jj, presne na tohle jsem ted myslel :) ... nebo to udela obracene - z plechu /plexi udelat takovy maly "ZAMRACENI" jako u tuningu aut a reflektoru... proste to rovny vypada trosku divne
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

=WiSh= píše: ... nebo to udela obracene - z plechu /plexi udelat takovy maly "ZAMRACENI" jako u tuningu aut a reflektoru...
To by podle me vypadalo naprosto priserne.. ostatne jako na tech autech..
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Maxtor píše:To by podle me vypadalo naprosto priserne.. ostatne jako na tech autech..
sryOT: tj. vec nazoru kazdemu se libi neco jineho, nema smysl prit se o to co je hezci. Mne by se mozna vic libilo zamraceni, ale zalezelo by na provedeni... Vykrojeni samozrejme zas zlepsi proudeni vzduchu, ale pri takhle malem rozmeru, ktery to z ty 120 vykousne to nehraje roli.. :wink:

k tematu: zajimalo by me jak na tom plastu drzi ta cerna a zda je taky prelakovana.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“