No nakonec sem si zahral jen s Kajlikem (hostnul na xpamu) , jinak dneska už asi nedam , možná zítra nebo podle dohody.Kamikadze píše:Tak jsem dorazil az tedka. Slezli ste se nekdo a dame?
Pardon za zpozdeni
W3: DotA
Moderátor: Baneshee
- Maddogg
- Čestný člen

Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Papilla
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
hej diky! me to fungujeMaddogg píše:No kamarádovi se to povedlo i bez reinstalu. Použil W3FT repairer ke stažení http://dota-all-stars.net/data/W3FTRepairer.exe . Pak normálně nový patch a crack .. je to tam popsano na tom dota-all-stars.[CZ]mike píše:tak ja si nezaharju mam 1.20e myslel jsem ,ze to je aktualni. Stahl bych si i update ale nemam tu hru nainstalovanou, mam ji "jen" nahranou jeste z predesle instalace windows. Bohuzel pokud nenajdu nekde cdcko tak v 7h neprijdu
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Ehm? Jsem jediny, komu na eurobattle.netu vymazali secky accounty nebo je nas vic?
Seci kamosi sou offline, nemam se koho zeptat...
a webova stranka mne nejede..
//uz to tady bylo jednou (smazali secky accounty), tak doufam, ze to dnes neni znova
//ocividne tento problem maji vsichni
xpam forum jede, ale rychlosti sneka pod vlivem nake omamne latky
Seci kamosi sou offline, nemam se koho zeptat...
a webova stranka mne nejede..
//uz to tady bylo jednou (smazali secky accounty), tak doufam, ze to dnes neni znova
//ocividne tento problem maji vsichni
xpam forum jede, ale rychlosti sneka pod vlivem nake omamne latky
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Maddogg
- Čestný člen

- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Fuj. Vse je v poradku a vsechny loginy vcetne friendu a dalsich veci jedou. 
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

- kul1k
- Mírně pokročilý

- kul1k
- Mírně pokročilý

- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nainstaluješ hru s orig klíčema, potom mountneš do image drive image vyhotovenou z origo cd (napiš mi na icq a pošlu ti jí) a vesele hraješ na northendu bez nutnosti cd v mechanice 
A wiseguy once said: "Arguing on the internet is like running in the Special Olympics .. even if you win, you are still RETARDED!!!"
- kul1k
- Mírně pokročilý

- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
se pta jestli muze hrat na northrendu a kdyz ho to tam nebude bavit prejde na xpam. Ses ale nechapavejkajlik píše:jestli správně chápu tvůj dotaz (čimž si nejsem tak úplně jistej), tak ti musim říct, že nelze bejt připojenej najednou na 2 servery.
staci si podle navodu na http://www.dota-all-stars.net/index.php?MID=6 pridat server mezi ten seznam a pak podle potreby menit.
- kul1k
- Mírně pokročilý

- kajlik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- kul1k
- Mírně pokročilý

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja W3 na 24ce hrával normálně, obraz se prostě trochu roztáhne do šířky, ale o žádnou obrazovou informaci nepřijdeš, ani to nepůsobí nějak rušivě... Jinak tuším, že samotná velikost obrazu je na rozlišení nezávislá, takže toho neuvidíš ani víc, ani míň
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ