Nepadá vám taky ICQ ?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

zombux píše: nej byla 0.2 8-) tu jsem upgradoval až když přestala fungovat :-D
Tak jsem se seknul, leta jsem používal 0.3.2... a osud mela stejny jako ta tvoje :) ... btw: ty novy vsemozny funkce sux
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Adamsquare píše:Tak jsem se seknul, leta jsem používal 0.3.2... a osud mela stejny jako ta tvoje :) ... btw: ty novy vsemozny funkce sux
to nemůžu sloužit, mám pořád old-style jen s novým motorem. funkce jdou tak nějak mimo mě :oops: hlavně že to funguje
ignorelist: kremrole a dezoláti
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Cca víc jak rok jsem používal Mirandu (ICQ + Jabber), ale počínaje prvními problémy s ICQ protokolem (tehdy pomohl nový plugin Oscar), zasekávání odchozích správ a odpojování však nepomohla ani instalace 0.4.3. Alfa, návrat k poslední full taky ne. Tak jsem se nasral a přešel jsem k SIM. A maximální spokojenost. Ještě ani jeden pád za půl roku fungování.

O nenažranosti Mirandy ani nemluvě.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ka-spel píše:Cca víc jak rok jsem používal Mirandu (ICQ + Jabber), ale počínaje prvními problémy s ICQ protokolem (tehdy pomohl nový plugin Oscar), zasekávání odchozích správ a odpojování však nepomohla ani instalace 0.4.3. Alfa, návrat k poslední full taky ne. Tak jsem se nasral a přešel jsem k SIM. A maximální spokojenost. Ještě ani jeden pád za půl roku fungování.

O nenažranosti Mirandy ani nemluvě.
jsme už krapet OT ale nemá smysl to řešit jinde. Miranda a nenažraná? ROFL. mám v ní 4 protokoly (ICQ, MSN, AIM, jabber), běží nonstop většinou 4-5 týdnů a žere 5MB paměti, jestli tohle je nenažraný tak jsem čínskej bůh srandy :sigh:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“