Jak casto hrajete hry a ktera je nejlepsi?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Jaka je podle vas nejlepsi hra soucasnosti?

Desert combat
3
4%
GTA Vice city
14
20%
Counter strike
13
19%
Jina - lepsi
40
57%

Celkem hlasů: 70
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

Baldurs gate 2, fallout 1-2, diablo 2,
-----------------------------------------
ozaj ked hrajete strielacky a ked nebodaj aj danu strielacku vyhrajete dokazete ju hrat odznova.... ja nie
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

opasok píše:Baldurs gate 2, fallout 1-2, diablo 2,
ozaj ked hrajete strielacky a ked nebodaj aj danu strielacku vyhrajete dokazete ju hrat odznova.... ja nie
Zalezi jaka....kdyz by byla opravdu vyjmecna, tak bych to asi dokazal, ale zatim takova nevysla. :) Vlastne jo! Doom I a II....ty sem schopnej hrat porad!!! Dosud je povazuji za jednu z nejlepsich strilecek vsech dob!!!!
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Doom II sem už dohral nesčetněkrát jednička mě už nějak nebere, ještě sem víckrát dohrál HalfLife asi 3x, pak ještě třeba NOLF 2x, Mafia 3x, RtCW, Max Payne, Deus EX a Unreal nebo ještě ze starších DukeNuke 3D, Blood1. Hodně s těch her sme ještě dlouho pařily po siti.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jája píše:
Doom II sem už dohral nesčetněkrát jednička mě už nějak nebere, ještě sem víckrát dohrál HalfLife asi 3x, pak ještě třeba NOLF 2x, Mafia 3x, RtCW, Max Payne, Deus EX a Unreal nebo ještě ze starších DukeNuke 3D, Blood1. Hodně s těch her sme ještě dlouho pařily po siti.
my ted strasne casto hrajem Doomky 2 na 1 compu (splitscreen)........at zije Legacy!!! Kam se na to hrabou dnesni hry......tphle umi pouze Doomek......no a este Serious Sam 2 ale ten mi nak prapodivne pri hre 2 hracu vypadava!!!!
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

To Nidzo:
Doom II jde hrát ve splitscreen? :o to jsem nevěděl - jaká verze to podporuje?
Já teď poslední dobou hraju Jdoom s wadem z doom2 - stary dobry mapy v opravdovim 3D to je řežba 8)
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

No prave ze s tim Legacy to de!!! Musis mit ale nejnovejsi verze, coz jiste neni problem :wink:
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Jaký Legacy? asi sem blbej :(
mám nejnovější verzi jdoom - 1.11 a nejde mi to - kde se to zapíná

Ale je to jedno stejně bych to neměl s kým hrát :x
lopino
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lopino »

ozaj neexistuju nejake servre na ktorych by sa dal este hrat doom1-2 pls mohli by sme sa stretnut a zaparit si co vy nato [blur]jaja, nidzo ale aj ostatny[/blur]
walk away me boys, walk away me boys and by morning we'll be free wipe that golden tear from your mother dear and raise what's left of the flag for me
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Nedávno jsem začal zase hrát Medal of Honor Allied Assault - BOMBA :-D
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

opasok píše:ozaj neexistuju nejake servre na ktorych by sa dal este hrat doom1-2 pls mohli by sme sa stretnut a zaparit si co vy nato [blur]jaja, nidzo ale aj ostatny[/blur]

Nepatral jsem po nich ale vím že je třeba na gamezone
ale ten starej už bych nehral ta grafika zvlašť na většim monitoru je fakt na blití
mě baví spíš ten sigle jen tak si zamastit, nebo bych zkusil cooperative
Jana
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Tohle tedka miluju ja :-)

Příspěvek od Jana »

Celeronek 2000 na 3100 MHz, Grafika FX 5200 250/405 na 300/450, 256 MB RAMka. Case moding: samolepka cerne kocky s klubickem :-)
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Tohle tedka miluju ja :-)

Příspěvek od Jiri Drak »

MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zacinam hrat Devastation, tak grafika me uplne dostala !!!! solidni vyplneni cekani na HL2 a Doomíka :-D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

Moji nejlepsi hrou, kterou dosud nic neprekonalo, byl "Operation Flashpoint". Je to hodne priblizene realite, muzete se pohybovat jak chcete a kam chcete (v ramci ostrova, ktery neni maly). Pouzivat ruznou bojovu techniku(obrnene vozy, tanky, vrtulniky, letadla..), dopravni prostredky (auta, nakladaky, traktory) pozdeji taky velet svemu oddilu vojaku. Dulezite je splnit misi a to co nejlepe - za opakovane mizerne vysledky jste vyhozeni z armady. Je vsak treba u toho myslet a jednat s rozvahou - jinak jedna rana a jste tuzi. (jeden savegame na jednu misi). Takze tomu ja rikam dobra hra v odliseni od bezduchych her typu: "protivnik do mne napali pul zasobniku a ja vesele utikam dal" nebo "jdu vytycenym smerem a non-stop strilim" - Flashpoint je podle mne hra na urovni - ne kazdy se vsak vyrovna s jeji obtiznosti. :) - Navic je mozne si ji zahrat s chuti vicekrat - tezko ji totiz zahrajete stejnym zpusobem.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nemam rád, kdyz nekdo odsuzuje hry k tomu ze jsou spatny a bezduchy jen proto ze jde "jen o strilecku" !!!! kazdyho nebavi chodit po spickach nebo se plizit v ultra-mega realistickym flashpointu.... proste co človek to nazor. Hry jsou od toho aby bavily ne od toho aby suplovali realitu !!!!!!
btw. prehnanej realismus je podle me PRESNE TO co zabilo letecky simulatory !! pamatujete nekdo napriklad na Strike commandera (f16) ??? to byl simulator a zabavnej .. ne jak vsechny tu mega hyper realisticky splacaniny co vznikaj poslední dobou .............

proste kazdymu vyhovuje neco jinyho ... :-D (já si obcas neco typu Flashpoint taky moc rad zahraju, to je jasna vec......)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

DarkmasterX
Nováček
Nováček

Příspěvek od DarkmasterX »

No nevím ale myslím že mě PC hodně změnilo, zpíše zkazilo.
Ve třídě jsem míval nejlepší prospěch, :bomb:
s PC prospěch rapidně klesá skoro na dno :stupid2: . Odmaturoval jsem tak tak jen díky času strávenému u modly zvalé AOE2 8-).
Naštěstí mám dnes dobrou práci. Ale hry nepřestanu hrát i kdyby měli padat nuklearky.
Celeron tualatin 1000@1333,MSI i815EP,384MB SDR,Barracuda IV 40Gb,MSI G4MX460 VTD,
Athlon XP 2700+,WhisperRock IV,Asus A7N8X,512MB/333,Barracuda 7200.7+ 120GB/8MB,Abit Siluro G4 Ti4600
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No nic se nemá přehánet, že jo :roll:
A nektery gamesy jsou brutalni žrouti času... Warcraft 3 datadisk to potvrzuje :)))

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Morrowind nebo nejaky Might &¨Magic jsi uz hral? :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jasne - to uz patří do totalne "free time killing" kategorie :D

Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

to Sentenced: Ok souhlas - jednomu vyhovuje to jinemu neco jineho. :) Je dobre, ze je siroke spektrum her, takze si kazdy vybere podle sveho gusta. Taky je dobre, ze nejsme vsichni stejni, jinak bychom se tu ukousali nudou. :-D
Ja hraju jen zridka, maloktera hra mne vtahne. Do konce jsem dohral snad jen tri hry: Parkan (starsi ruska hra - kombinace strategie a strilecky) Halflife a Flashpoint.
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“