Razer Copperhead - vse kolem teto mysi

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
flakk
Začátečník
Začátečník

Razer Copperhead problém s citlivostí

Příspěvek od flakk »

Koupil jsem si Razer Copperhead Tempest Blue (USB, 2000dpi) a jaksi nefunguje tak jak by měla.
Ve hře UT04 po spuštění nové mapy, hry apod. má myš velmi malou sensitivitu než je nastavená. Stačí myš zvednout a ve vzduchu s ní zatřepat a citlivost je hned na správné úrovni. A tohle se děje jenom ve hře Unreal Tournament 2004. Nikde jinde problém není a vše funguje jak má. Helpne mi někdo?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

akcelerace? vypni ji jak ve hre tak v ovladacich,
pripadne bych zkusil novy firmware
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

No akceleraci mám vyplou a ovladače i firmware jsou poslední verze.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

i ve hre?
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

No ve hře to mám zaplý, bez akcelerace by to nešlo
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

flakk píše:No ve hře to mám zaplý, bez akcelerace by to nešlo
:lol: proc ne?:D tak to ve hre vypni
flakk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od flakk »

No bez toho by se mi fakt těžko hrálo a taková myš by to mělo no problem zvládnout!
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Razer Copperhead a Opera - masivní zhoršení příkazů myší

Příspěvek od X-COM »

Kdo znáte Operu, asi víte, co je schopná pravým tlačítkem myši vyčarovat.
Pořídil jsem si novou myš (Copperhead), ale v opeře se opravdu tak o 90% zhoršila citlivost na příkazy myší. Aktualizovat a ostatní příkazy nahoru a dolu fungují ještě v mezích normy (zhoršení tak o 50%), ale příkaz zavřít stránku (dolu a doprava) se zhoršil natolik, že se mi povedl zatím jen 3x.
Určitě to je myší, protože se starou myší to dělá dobře. Nesetkal jste se s tím už někdo?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

nie je to rukou? Ze si este nezvykla na zvysenu citlivost...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Není. Zatím jsem ji nastavil na 800 dpi. Podle kurzoru, co vidím na obrazovce, jde taky všechno správně.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

v driverech asi "tuhost" tlacitek nebude, jinde mas taky takovy problem?
reklamace :)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Tuhost?
Přišel jsem na to, že když ten pohyb udělám v miniaturním měřítku (řekněme do centimetr a centimetr), tak to funguje.
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Bohužel se mi zdá, že Copperhead stále snímá 2000DPI, ale pro win to ovladače převádí na požadované rozlišení. Opera to ale nebaští. Tak proto se musí povely dělat tak miniaturní.
Nevím, jestli říkám pravdu, ale celkem mi to tak sedí.
Už jsem se téměř naučil zavírat okna Opery pravým tlačítkem a vůlí (protože tak nepatrné pohyby myší jsou mimo motoriku normálních lidí).

Nikdo nemáte podobný problém?
tomas6230i
Nováček
Nováček

Blobne tlacitko

Příspěvek od tomas6230i »

Asi pred mesiacom som si kupil RAZER Diamondback chameleon a zacalo mi blbnut lave tlacitko na mysi...napriklad pri kliknuti mi to klikne viackrat, alebo nezareguje vôbec a to robi dost problemy. Co s tym, mam to dat reklamovat? :(
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Blobne tlacitko

Příspěvek od fat4l »

tomas6230i píše:..............
skus tu mysku inde...u nejakeho kamarata....ked to bude robit aj u neho..tak to daj na reklamacku... :wink:
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
luk89
Nováček
Nováček

Problém s myší Razer copperhead

Příspěvek od luk89 »

Mám problém s myší copperhead od firmy razer. Mám myš od vánoc prvních pět měsícu myš byla v pohodě ale teď když kliknu jednou tak to myš bere jako bych kliknul dvakrát takže když kliknu na ikonku jednou tak se mi pustí program a když v nějaké hře střílím např. CoD 2 a držím levé tlačítko tak se mi seká střílení. Tzn. že to sřílí pak přestane a zase začne a tak se ten cyklus opakuje do té doby dokud nepustím a znovu nezmáčknu tlačítko na myši. Někde jsem četl že to dělá protože ta myš je first edition. Co je na tom pravdy ? Mám ji reklamovat ? Nebo to je jenom ovladačema a firwarem ?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

First Edition je úplně stejná jako všechny ostatní. Když koukneš do nastavovacího softu (Ovládací panely - Copperhead), nemáš náhodou levý tlačítko nastavený na "double-click"?
luk89
Nováček
Nováček

Příspěvek od luk89 »

Levý tlačitko nemám nastavené na double-click mám ho na click. Teď tam mám nainstalovený drivery z original CD a když nainstaluju ovladače s netu tak v ovladacích panelech mám copperhead a razer. Když kliknu na copperhead tak to hodí chybu a když na razer tak se dostanu do ovladaní. Má to tak být ?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Já mám v ovládacích panelech jen Copperhead. Zkus všechno související s myší odinstalovat a pak nainstalovat jen ovladače z netu, mám dojem, že tam máš docela bordel.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

presne tuto istu vec zacal robit moj prvy Copperhead, bola to chyba v mysi - reklamacia/vymena.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“