Zhodnoceni stranky
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, kdyz koukam jak se to tu rozjizdi, tak asi taky pirdam svoje webovky k zhodnoceni: http://www.cyberpoint.cz. Privitam jakoukoliv kritiku, i kdyz bude negativni 
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- Thellwin
- Administrátor

- Montella
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Takže konečně někdo kdo taky myslí na lidi, umí zarovnávat(pomocí tabulky),
akorát si o něm myslím že to dělal v nějakým ImageReady a nebo je prostě šikovnej, taky dělám pomocí tabulek zkuste pls http://www.nations-cup.wz.cz
akorát si o něm myslím že to dělal v nějakým ImageReady a nebo je prostě šikovnej, taky dělám pomocí tabulek zkuste pls http://www.nations-cup.wz.cz
Montella is forever, Montella an Totti e Roma, Roma e Totti an Montella
- Montella
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Vždyť ti to dělala firma ne???N@$ty píše:No, kdyz koukam jak se to tu rozjizdi, tak asi taky pirdam svoje webovky k zhodnoceni: http://www.cyberpoint.cz. Privitam jakoukoliv kritiku, i kdyz bude negativni
Mimochodem kolik si jí za to dal???
Udělal bych ti lepší web kolem 200kč.
Montella is forever, Montella an Totti e Roma, Roma e Totti an Montella
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co říkáte na toto karf.wz.cz
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ve ff2.0 me ta wz reklama preskakuje pres menukarf píše:co říkáte na toto karf.wz.cz
0118 999 881 999 119 7253
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hm. na reklamu jsem nějak pozapomněl takže jsem jí tam plácnul "nakonec".cool.user píše:ve ff2.0 me ta wz reklama preskakuje pres menukarf píše:co říkáte na toto karf.wz.cz
Jak na ní?
-buď pod menu dám pár řádek smysluplného textu http://www.karf.wz.cz/index3.html
-nebo jí dám na index.html, kterej bez prodlevy přesměruje na čistý index2.html - bude se započítávat jako zobrazená? - aktuální
-nebo (to asi ne) to budu ignorovat...ono to zlobí jen když je reklama flashová. když je to text tak je to "ok"
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ještě mam dotaz. nechci kvůli tomu zatím zakládat další thread.
jde mi o otevírání okna pro fotku. otevíram jí skriptem windows.open který je v *.js souboru odkazovaném v odkazu
flex je funkce v souboru obrazek.js
a po načtení stránky s obrázek se přizpůsobí její velikost obrázku
že to mam takhle zvlášť je teď jedno. v IE a FF to funguje (co vím a co jsem zkoušel) ale zas*aná Opera si zase staví hlavu a otevírá to v dalším tabu. Proč?
dík
jde mi o otevírání okna pro fotku. otevíram jí skriptem windows.open který je v *.js souboru odkazovaném v odkazu
Kód: Vybrat vše
<a href="kratochvil/obr02.html" target="win" onClick="flex();">Kód: Vybrat vše
function flex() {
msg = window.open('', 'win','toolbar=no,menubar=no,location=no,directories=no,scrollbars=no,resizable=yes,status=no,top=20,left=20')
}Kód: Vybrat vše
function flex2() {
window.resizeTo(document.images[3].width + 50,document.images[3].height+100);dík
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo já jsem kvůli tomu založil novej thread aby si toho někdo všiml. Zřejmě se s tím nic dělat nedá...opera mě štve.Nidzo píše:Nedávno jsem to tady na fóru někde četl, je to tím, že v Opeře máš nastavený otevření nového okna v tabukarf píše:...
btw: ty stránky si asi zhodnotíme mezi sebou...tvoje se mi líbí
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Aha, to jsem si nevšiml, že to bylo od tebekarf píše:jo já jsem kvůli tomu založil novej thread aby si toho někdo všiml. Zřejmě se s tím nic dělat nedá...opera mě štve.
btw: ty stránky si asi zhodnotíme mezi sebou...tvoje se mi líbí![]()
Ad stránky - designově by to chtělo zlepšit, lepší hover efekt u menu, ta bílá je tam imho nic moc. U postraního menu přidat padding-top, cca tak 4px. Jinak pokrok oproti tomu, co jsi měl předtím je znát
A obsahově zajímavé (hodnotím především jako carving fanda, ostatní šlo mimo mě), strávil sem tam pěknou chvíli...
btw: není tohle překlep? -> Šířka na špičce 115 cm atd
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... 
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
ta stránka se mi celkem líbí. tu "šikmou" navigaci budeš řešit jak? snad ne přes klikmapy 
to pozadí má 490kB, což je trochu síla, ale pokud to bude jediný tak objemný element na stránce, tak by se to možná ještě dalo zkousnout, důležité je aby to vyvážil obsah
//edit spíš bych zvolil pevnou šířku a to pozadí mu uzpůsobil, tj. rapidně zmenšil
to pozadí má 490kB, což je trochu síla, ale pokud to bude jediný tak objemný element na stránce, tak by se to možná ještě dalo zkousnout, důležité je aby to vyvážil obsah
//edit spíš bych zvolil pevnou šířku a to pozadí mu uzpůsobil, tj. rapidně zmenšil
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je teda sakra síla, tahat tohle na GPRS tak mě omejouNoTHX píše:to pozadí má 490kB, což je trochu síla...
2Gorr GrimWolf: Zkus to pozadí udělat jednodušeji, co třeba nějaký 100x100px který na sebe bude navazovat? Prostě to zkusit nějak ulehčit. Půl MB na stránku je vážně moc...
Jinak návrh hezkej, jen se obávám, že to všechno bude muset být řešeno přes obrázky (například i menu apod) a to je špatné.
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já mám grafickou nemoc. 100x100? To nepůjde. Koukni na to. Vypadalo by to hrozně. Ta velikost se dá stlačit na 100kb se vším grafickým na stránce. Podklady mám vždy v PNG, kvůli kvalitě.Nidzo píše:Zkus to pozadí udělat jednodušeji, co třeba nějaký 100x100px který na sebe bude navazovat? Prostě to zkusit nějak ulehčit. Půl MB na stránku je vážně moc...
Jinak návrh hezkej, jen se obávám, že to všechno bude muset být řešeno přes obrázky (například i menu apod) a to je špatné.
Nová verze bez šikmého menu - blog verze 2
?
- Nidzo
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Do 100kB by to ještě šlo. Ale stějně, mít tapetu na pozadí 1600x1200 je tak nějak, jak bych to nazval, "neobvyklé". Opravdu zkus popřemýšlet, jestli by to nešlo vyřešit jinak. Zajímalo by mne, jak se to zachová při širokoúhlém monitoru...Gorr GrimWolf píše:Já mám grafickou nemoc. 100x100? To nepůjde. Koukni na to. Vypadalo by to hrozně. Ta velikost se dá stlačit na 100kb se vším grafickým na stránce. Podklady mám vždy v PNG, kvůli kvalitě.
Nová verze bez šikmého menu - blog verze 2
Ad nová verze) Jo teď to vypadá přistupněji, ale přijde mi to nějaký "suchý", zkus tam přidat (a zvýraznit) tu barvu, jak s ní máš nadpis článku, tím jak si odebral tu navigaci, tak je to takový nevýrazný...
- Gorr GrimWolf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: