Co se vyplati vic? - 6600GT nebo X1600 Pro (256MB, DDR2)
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Primátor
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- qwertown
- Začátečník
konečne jsem ve správným foru
aspon doufám...
PO přečtení několika diskusi na tema graf.karty jsem nabyl dojmu, že pro mě bude asi vhodna GeForce 6600GT. Dost ji doporučujete. Jsem laik a chtěl jsem si zjistit na netu aktualni cenu a zjistil jsem, že existuje asi 15 GeForce 6600GT s ruznými dalšími parametry kterým vůbec nerozumím. Kterou si tedy vybrat ? Ktera je ta co ji tak doporučujete?
Chci si pořídit PC za 15000,- A64 3000+ a právě tuto grafiku ... doufam , že na tom rozjedu oblivion děkuji qwertown
PO přečtení několika diskusi na tema graf.karty jsem nabyl dojmu, že pro mě bude asi vhodna GeForce 6600GT. Dost ji doporučujete. Jsem laik a chtěl jsem si zjistit na netu aktualni cenu a zjistil jsem, že existuje asi 15 GeForce 6600GT s ruznými dalšími parametry kterým vůbec nerozumím. Kterou si tedy vybrat ? Ktera je ta co ji tak doporučujete?
Chci si pořídit PC za 15000,- A64 3000+ a právě tuto grafiku ... doufam , že na tom rozjedu oblivion děkuji qwertown
- Thellwin
- Administrátor
- qwertown
- Začátečník
kolik přesně do grafiky nevím...mám představu 15 000,- za celý PC bez monitoru.Již to řeším ve foru PC sestavy. Nerad bych ale koupil zbytečně draze jeden komponent, kt by byl stejně ostatními bržděný. Pokud si myslíš, že bych se vešel do mého limitu i s jinou GK, jak píšeš lepší poměr cena výkon, tak s kterou ?děkuji qwertown
- kingie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- nathanien
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak co Primatore? Uz jsi se rozhodl? Ja mam ted stejnej problem - taky se rozhoduju mezi 6600GT x X1600Pro x 800GTO2 do AGP8x. A porad jsem na vazkachPrimátor píše:Sakra poradte mi nekdo ci si mam vzit, budu si to asi kupovat zitr a furt nevim. Bud tu X1600 Pro nebo X800 GTO, jaka by teda podle vas mela smysl do moji sestavy?? Pls napiset nekdo, budu vdecny
- Primátor
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz mam daaavno X1600 Pro, akorat mi to cley blbne, nekam to musim odveztnathanien píše:Tak co Primatore? Uz jsi se rozhodl? Ja mam ted stejnej problem - taky se rozhoduju mezi 6600GT x X1600Pro x 800GTO2 do AGP8x. A porad jsem na vazkachPrimátor píše:Sakra poradte mi nekdo ci si mam vzit, budu si to asi kupovat zitr a furt nevim. Bud tu X1600 Pro nebo X800 GTO, jaka by teda podle vas mela smysl do moji sestavy?? Pls napiset nekdo, budu vdecny