Project:RADIOACTIVE by azgard 30%

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Topey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zatim docela kolotocarna

Příspěvek od Topey »

Zatim docela kolotocarna,ale je to jen 15%,tak co... Jinak ty barvy modra a zelena se k sobe opravdu moc nehodi,predpokladam,ale ze zvitezi zelena :lol: Jo a ta kabelaz je docela des,mas tam 3 barvy a chtelo by to jednotny LOGO,mas tam kazdou lebku jinou...
azgard
Začátečník
Začátečník

dfasfsaf

Příspěvek od azgard »

tak po dlouhé době sem zpět :-D
a začneme úpravou pravého boku(pomáhal my stím táta protože by to jinak bylo křivý jak pr*** :oops:) :
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a stříklý záslepky:
Obrázek
a nakonec lahůdka video !!!
http://mujweb.cz/www/johnnyhony/tuning% ... wmv?r=7342
dlouho zas nic nebude
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No to je moc pěkný, ale trošku postrádám stylizaci. Příjde mi to jako trošku takový všehochuť, chtělo by to podle tohoto stylu teda upravit i interiér a případně i předek, kterej se dost silně nehodí...ale určitě máš něco vymyšleného.

PS: To video mi nějak nejede, zkoušel jsem IE i FF a nikde nejede...:(
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

jo, je to docela pěkný. Akorát tam vůbec se toho stylu vůbec nehodí ten předek, zkusil by vyměnit tu modrou diodu za zelenou, teda pokud nechceš dělat nějaké rozsáhlé úpravy předku, pokud jo a máš to nějak vymyšlený, tak to udělej podle sebe.

BTW : tady jsem uploadoval to video (pro Stoobiho)
Naposledy upravil(a) Alan Wake dne ned 4. čer 2006, 12:05, celkem upraveno 1 x.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

no pravej bok je peknej to je asi zrcadlo co? nebo stineny plexi. Ale levej bok a predek je hnusnej. Vsechno to sjednot do jedny barvy udelej nakej gravir do plexi a mohlo by to vypadat pekne :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

xaero píše:no pravej bok je peknej to je asi zrcadlo co? nebo stineny plexi. Ale levej bok a predek je hnusnej. Vsechno to sjednot do jedny barvy udelej nakej gravir do plexi a mohlo by to vypadat pekne :)
není to zrcadlo ani stineny plexi je to obyč plexisklo z baumaxu za 125 Kč :wink:
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

lol ale dost se od nej odrazi veci :) ty kabliky :) mas ho dost nablistene :)
CPU: AMD Athlon 64 3000+ (2480Mhz Venice) MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D RAM: 768 MB (333Mhz :( ) HDD: Maxtor DiamondMax 10 200GB GFX: Sapphire ATI Radeon X800GTO Fireblade 256MB (400/490@520/600) Klávesnice: Genius Comfy KB-21e Scroll Myš: Logitech MX 1000
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

xaero píše:lol ale dost se od nej odrazi veci :) ty kabliky :) mas ho dost nablistene :)
Notak to je snad normální vlastnost plexi nebo i skla, když je jemný, tak je jasný, že odráží... :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:
xaero píše:lol ale dost se od nej odrazi veci :) ty kabliky :) mas ho dost nablistene :)
Notak to je snad normální vlastnost plexi nebo i skla, když je jemný, tak je jasný, že odráží... :wink:
..respektive na tmavém podkladu.
mě se to zdá docela dobrý, krom toho bych stříknul vnitřek. Mě se ale nelíbí ta case :oops:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
xaero
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xaero »

ja znam plexisklo trochu jinak :) pekne zamastene :D
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

levo a predek nic moc,pravo se mi libi...jinak spis normal svitici case(krome prave bocnice ktera se mi libi),mi se libi spis decenty jako ma stoobi nebo zdeneksveda
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

amd.21 píše:levo a predek nic moc,pravo se mi libi...jinak spis normal svitici case(krome prave bocnice ktera se mi libi),mi se libi spis decenty jako ma stoobi nebo zdeneksveda
ja vim je to trochu divočarna :)

mala otazečka :
nevim jestli mam dat na pravej bokhttp://www.l-i.cz/ProduktyPC.html dal bych přesto kousek plexi a přišrouboval čtyřma šroubama
Naposledy upravil(a) azgard dne ned 25. čer 2006, 20:01, celkem upraveno 2 x.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

jestli to stoji 50kc tak proc ne 8) :twisted: ,za 50 objednavam okamzite,kam presne to chces dat??kdyztak editni v malovani nejakou fotku :roll:
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

tak ho dam nahoru ten pravej bok by byl přeplácanej :wink:
jo a kombinace barev modrá a zelená zůstane mě se to tak líbí 8-)
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

asi bych ho tam dal, ale changnul bych ledky na zeleny, nebo nejlip na bily ;)
SnouMan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SnouMan »

No nevim, zdá se mi že to dělá nějakej klučina, kterej na to má prachy ale chybí zde praxe. :oops: Tím myslim jako nakoupil jsem a dal za odpoledne dohromady. :wink: Myslím že CaseModing je o tom že se každý snaží dělat svý PC sám a pokud možno použít nejméně originál komerčních věcí... 8) Jiank až na ty barvy to není tak strašný, džel bych se modrý nebo bílý 8-)
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Souhlas! Mene okoukany napady, ale moc se toho vymyslet ani neda :oops:
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

SnouMan píše:No nevim, zdá se mi že to dělá nějakej klučina, kterej na to má prachy ale chybí zde praxe. :oops: Tím myslim jako nakoupil jsem a dal za odpoledne dohromady. :wink: Myslím že CaseModing je o tom že se každý snaží dělat svý PC sám a pokud možno použít nejméně originál komerčních věcí... 8) Jiank až na ty barvy to není tak strašný, džel bych se modrý nebo bílý 8-)
no tak klučina sem ,tuninguju poprvé takže po druhé to bude lepší,a peníze na to moc nemám to jen ze začátku :wink: :oops:
Styxer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styxer »

Jestlize to je tvuj prvni mod,tak to je pekny...ale je fakt ze tu diodu predniho fanu bych vymenil za zelenou...

btw k tomu videu - koberec rulez

Notebook: Macbook Air 13" 2011
Mobile: iPhone 4 + Monster Beats Pro
azgard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od azgard »

Styxer píše:Jestlize to je tvuj prvni mod,tak to je pekny...ale je fakt ze tu diodu predniho fanu bych vymenil za zelenou...

btw k tomu videu - koberec rulez
njn koberec ten tam mam od první třídy :lol: a ted du do 7 8-)
a ta ledka to do ladim
Odpovědět

Zpět na „Projekty“