Kreed

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:Tak jsem toho Kreeda viděl a za ty tři kila rozhodně nestojí :(
Já uz to skoro dojel, a rekl bych ze prave za ty 3 kilča to stojí, za full price určite ne, ale takhle je to v pohode....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 Sent: Hm, ne. Dle mého názoru ani ne. Ošklivá grafika, tupý nepřátelé, zbraně.... :roll:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Luke píše:2 Sent: Hm, ne. Dle mého názoru ani ne. Ošklivá grafika, tupý nepřátelé, zbraně.... :roll:
Oskliva grafika ?? :o No to bych zas tak neprehanel... Nektery levely jsou dost dobry.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sentenced píše:Oskliva grafika ?? :o No to bych zas tak neprehanel... Nektery levely jsou dost dobry.
Je pravda, že jsem všechny lvl neviděl, ale to co jsem viděl se mi vlbec nelíbilo. Na to, jak to vychvalovali..... :(
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

No neviem ja som to prave zacal hrat :( .......... ale cakal som od toho trochu viac....... aspon grafaka je celkom pekna...... aj ked vsetko je akesi podobne........
Proste pre mna to bolo trochu sklamanie....... aj ked prejst to tak s povonnosti urcite prejdem......
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“