Armed Assault

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Jestli to je OFP tak to ani shanet nebudu, to byla jedina 3D strilecka, kterou jsem nebyl schopny hrat - clovek se nekde jak vul plazi a pak prileti kulka, aniz nikoho vidi...a kdyz tu misi clovek startuje po 20x, tak zjistuje ze je nekde chyba.
AsuHector
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AsuHector »

njn, tohle není Rambo hra allias Call of Duty :lol: :lol:
CPU: Intel Core 2 Duo E6300 @2,80 Ghz @PrimeCooler PC-HC 5+ GK: ATI Radeon 1900GT 256MB DDR3 (550/1400) MB: Gigabite DS4 RAM: 2x512MB DDR2 800Mhz HDD: Seagate Baraccuda 250GB 7200.10 Zdroj: Thermaltake 470W Case: Aspire X-Plorer Mouse: Genius Ergo 520 1600DPI @ Steelpad 4D 3D Mark 05: 10 337 bodů
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

[CZ]Airwolf[OC] píše:to byla jedina 3D strilecka
Jestli to není tím, že OF byla nazývána spíš "simulací války" než 3D střílečkou a v tom je rozdíl :roll:
Goldnoob team proud member!
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Thellwin píše:
[CZ]Airwolf[OC] píše:to byla jedina 3D strilecka
Jestli to není tím, že OF byla nazývána spíš "simulací války" než 3D střílečkou a v tom je rozdíl :roll:
to sice jo...ale pokud se clovek neprobojuje ani z lesa pres pokus o ruzne metody (z jedne strany tank co se musi znicit), z dalsich dvou stran pechota...zustat na miste = smrt od nevidim, zniceni tank = utok pechoty, utok na pechotu = smrt od pechoty, pokus o presun pres pole = smrt...casovy limit...smrt...proste po XX pokusech jsem se na tu hru vybodl (nehratelne na normal obtiznost).

ad CoD: to jsem ani nehral, to v te dobe neex. A ze jsem v te dobe mel nahrane 3D first person dost...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Prostě tenhle typ her není pro tebe, no :)
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tady clovek ma neomezene savu.A je to o neco lehci, jak OPF.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Ty voe mne to ide uplne brutal na piiiiii ...... mam tak cca 15-20 fps 1280/1024 :cry: Ten patch by sa uz fakt zisiel a to tam nemam ultrahigh detaily :(
A za dalsie uz mi to asi 3krat zatuhlo a resetlo komp .... a co je haluz textury nabiehaju dost pomaly napr kolega nema ksicht a zrazu ho ma ... :lol:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Jaky mas nastaveny dohled?
15-20Fps je dost malo na tvoji sestave.
Ale stejne nemuzu si pomoct ta grafika je temer fotorealisticka.
Vsechno vypada jak v realu.A to jsem jeste nezkousel ultra detaily..
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

HEAD píše:Jaky mas nastaveny dohled?
15-20Fps je dost malo na tvoji sestave.
Ale stejne nemuzu si pomoct ta grafika je temer fotorealisticka.
Vsechno vypada jak v realu.A to jsem jeste nezkousel ultra detaily..
asi bude problem v tom "dohlade" ano je to stejne jedno ked do 5 minut jak to spustim mi to aj tak spadne :x napr skusil som letet v ah-1 a to voladanie na klaveske je dost humus :lol:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Patch 1.01 venku (25MB) - Download
Výkon:
- Zlepšení výkonu při nejnižších detailech textur a vykreslování
- Optimalizace kreslení trávy
- Opravena chyba ve správci textur, která za určitých okolností způsobila vymazání všech textur z videopaměti

Stabilita a bezpečnost:
- Opraveny pády v multiplayeru
- Opraven pád při vyčerpání videopaměti
- Odstraněna funkce exportLandscapeXYZ

AI:
- Zlepšení vyhledávání cesty
- Zlepšení reakcí v boji

Hra více hráčů:
- Zlepšení v oblasti dedikovaného serveru

Kampaň:
- Zlepšení ukončování některých misí
- Opravena informace o době trvání mise po jejím skončení
http://www.cgm.cz/zpravy/?link=arma_patch_301106

http://www.cgm.cz/download_files/armeda ... readme.txt
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Takže, jelikož mám tu čest a mám Armed Assault, tak se zde podělím o svoje zkušenosti, bohužel ne moc kladné. Jako první zmíním, že jsem dohrál OFP i datadisk a to několikrát, moc mě bavil.

Nejprve klady, těch bohužel není moc:
- Komplexnost boje
- Rozlehlost terénu
- Mnoho dopravních prostředků
- Lokalizace (bohužel dabin je EN, ale jinak hra + titulky je CZ, ale postačí)
Ještě páru bych určitě našel, ale teď neduhy.

Zápory:
- Velká zabugovanost
- Velmi špatná optimalizace
- Velmi nepřehledné ovládání
- Když ležíte v trávě, nevidíte skoro nic (pěkný efekt, ale k ničemu, neboť z větší vzdálenosti Vás vidí protivník na holém povchu)
- Briefing je tak trochu chaotický
- Grafika už není nejlepší (vím, je to simulátor, ale grafiku OFP + HDR a další blbůstky si mohli odpustit, neboť tato kombinace nevypadá nejlíp)
- Při pohledu vzhůru (do nebe) Vám obrazem projede ruka a zůstane jako průhledně neprůhledná textura, opravdu fuj

To jsou zatím největší neduhy ARMY co jsem našel. Upozorňuji, že je to můj názor, tak jak to vidím já.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No podle me je grafika uplne super.Dalo by se rict fotorealisticka.Uz dlouho jsem nevidel tak peknou grafiku.
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

tak pak nevim jestli ses díval na Armu nebo Crisis... Realita je jiná, na stroji s 8800 to rozjedeš na krásnou grafiku (tedy ultra high a FSAA a AA na max), ale pokud nemáš, tak se spolehni na grafiku OFP s neuvěřitelnou neoptimalizaci. Na tuto hru sem se těšil od dohrání OFP, ale toto je hrůza. Ty vymazlený screeny neber vážně :)

Edit// No vidim, že ty si "lovec bodů" v benchmarcích a proto máš vymakaný stroj, doufej, že ti to pojede aspoň na Medium/high...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Koukal si se na me screeny na strane 3?Asi ne..Je to na High detaily a je to prakticky fotorealisticke.HW naroky nejsou tak strasne, kdyz si uvedomite tu krasu. :wink:
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Mě rozhodně nepřipadají fotorealistické... to sem se na ně mimochodem díval!

A to hraji od roku 1994, takže jsem zažil vzestup 3D a pád 2D, dá se říct už taky jsem mezi oldschool a osobně moc na grafiku nedám, ale toto co provedli u Army se mi hnusí. OFP si zaslouží kvalitnějšího nástupce a ne tuto břečku. Neříkám, že vše na ArmA je špatné, ale vydat zabugovanou hru a vlastně jakoby nedokončenou je hrůza. Udělat za 899Kč "beta" verzi hry a mezitim updaty se dostanete na normální release, ale zbytek světa se dočká (za dýl) vcelku nezabugované hry, která bude mít hodnocení určitě na 85%, nyní však maximálně 60%. Pokud se můj názor někomu nelíbí, tak klidně můžeme prodiskutovat a zkuste mi to rozmluvit inteligentně, ale jinak jsem zastánce "zprznění" jinak dobré hry.

Edit: Menší korekce :)
Naposledy upravil(a) Sattero dne sob 2. pro 2006, 15:31, celkem upraveno 2 x.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

No nevim.Vojaci jsou podle me jako v realu.Prostredi se tomu hodne blizi.A rikam je to jen na HIGH detaily!!!!!!!!
ObrázekObrázek
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Druhý screen je povedený až na to prostředí... fuj... Jinak kolik máš FPS ve hře (bez boje a v boji)?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prakticky porad mam 28Fps.nekdy vic a nekdy min :) .Ale pod 20 to de jen malokdy.
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

Není moc, na to jakou máš sestavu, takže si uvědomte poměr... někdo má 7800 GTX a má na HIGH 20-30 FPS, já se svou x1600 Mobility Radeon mám 30-50FPS, ale ještě jsem nezkoušel "bitvu", takže bych to viděl na 10-30fps... je to opravdu neoptimalizovane (minimum vše, dohlednost 1200, 1024x768) na to jak to vypadá...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Smazána žádost o crack od uživatele Winchester

Na tomto foru warez neřešíme, další post v tomto směru je za kartu.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“