Moderátor: Eddward
Cau, podtaktuj procesor aj pamete daj na default nebo na 400Mhz a ak to nepujde, tak bych udelal update biosu, do biosu se dostanes??ramky ti idu v Dualu, vyzkousej je v single, muzes vyszkouset aj memntest nejdriv ci jsou pamete OKwassil píše:....
Super,wassil píše:Vyreseno.
Problem byl nastesti v jine rovine....
Cau, ano jde zvednout napeti az na 2,4V, cize od 1,8-2,4V po 0,5Vcz_pali píše:Ahoj, chci se zeptat. Jde na teto desce zvednou napeti pameti na 2.0 resp. 2.1 V? diky za odpoved...
jj neni zaccz_pali píše:To Jacko: Diky za info, kupuju novy pameti a nemam ted kompik doma
Čau, tady to můžes stáhnout http://global.msi.com.tw/index.php?func ... rod_no=254anti.77 píše:Já mám KN sli 2F a jsem dost hotovej z USB....DVDmechanika(externí) mi startuje až se systemem(pouze zapojím-li jí do usb na klávesnici se ukáže v biodu),občas se po restartu nechytne myš,občas klávesnice a tiskárnu musím vždy "nahodit",chci-li tisknout...připadá mi ,že problém nastal po tom,co MSI update stáhlo novej bios-já osobně NIKDE na msi tuto desku v produktech nenašel,myslí,že deska si stáhla buď platinium nebo ultra......nemáte někdo doma bios verzi 3.8 (teď mám 3.9!!) MS-7250 ale K9N sli 2F a nebo netušíte v čem je problé(myš,klávesnice i DVD jsou tak do měsíce staré-deska je od 26.11)..........
Osobně jsem musel změnit HT,tady na tý desce maskovaný jako mcp55(místo 3x,4x atp je tam 600,800,1000......HarY_cz píše:přidat voltáž a stáhnout paměti jsem taky zkoušel ale jenom přes bios. tak teda zkusim ještě ten clockgen a uvidim
Já vim,ale už jsem i problém asi odhalil,dnes jsem přes klávesnici napíchli manželky mobil(stažení fota) a vyhodilo mi to hlášku"nedostatečné napájení usb rozbočovače",m.j. dal jsem tam nazpět bios3.8,připadá mi ale divný,že to neutáhne myš,klávesnici a DVD-tiskárnu mám vypnutou....nevíte někdo jak přidat šťávu????????Jacko píše:Čau, tady to můžes stáhnout http://global.msi.com.tw/index.php?func ... rod_no=254anti.77 píše:Já mám KN sli 2F a jsem dost hotovej z USB....DVDmechanika(externí) mi startuje až se systemem(pouze zapojím-li jí do usb na klávesnici se ukáže v biodu),občas se po restartu nechytne myš,občas klávesnice a tiskárnu musím vždy "nahodit",chci-li tisknout...připadá mi ,že problém nastal po tom,co MSI update stáhlo novej bios-já osobně NIKDE na msi tuto desku v produktech nenašel,myslí,že deska si stáhla buď platinium nebo ultra......nemáte někdo doma bios verzi 3.8 (teď mám 3.9!!) MS-7250 ale K9N sli 2F a nebo netušíte v čem je problé(myš,klávesnice i DVD jsou tak do měsíce staré-deska je od 26.11)..........
Jinak Platinum verze má BIOSY 1.0 až 1.10 takže si nemyslím že by ti deska stáhla tuhle verze. Odporůčam ti vypnout updatety přes internet ja jsi myslím že je to zbytečné, náhodou se ti zasekne PC když právě bude instalovat např. bios a máš po desce.
Jestli není problém v grafické kartě...Marthy355 píše:zdravím.Mám takový menší problém.Mám tuhle desku a na ní procesor AMD X2 6000+. Když spustím v 3D Marku ten CPU test,tak mi běhají po celém obraze artefakty.Jinak všechny ostatní testy jsou v pohodě.Ten CPU test proběhne taky celý,ale s těmi artefakty.Taktovaný ho nemám.Nevíte někdo čím to může být,nebo jestli odchází deska nebo procesor?Díky za každou radu.
to určitě ne ,když při cpu testu všechno přepočítává procesor.Jinak hry mě jdou v pohodě.Jenom při tom CPU testu to hází artefakty.ILJUSIN píše:Jestli není problém v grafické kartě...Marthy355 píše:zdravím.Mám takový menší problém.Mám tuhle desku a na ní procesor AMD X2 6000+. Když spustím v 3D Marku ten CPU test,tak mi běhají po celém obraze artefakty.Jinak všechny ostatní testy jsou v pohodě.Ten CPU test proběhne taky celý,ale s těmi artefakty.Taktovaný ho nemám.Nevíte někdo čím to může být,nebo jestli odchází deska nebo procesor?Díky za každou radu.