Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

skener píše:Ja som asi retard ale nejde mi to nemohol by si mi tu presne napísať to ako to ma v tej kolonke ciel byt napisane please
ja nevim jak to chces jinak vysvetlit, jinak to vysvetlit ani snad nejde proste staci si udelat slozku s nazvem ty mapy v
C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp
tam nakopirovat tu mapu a upravit toho zastupce hry na plose jak sem psal :roll:
skener
Nováček
Nováček

Příspěvek od skener »

Hijacker933 píše:
skener píše:Ja som asi retard ale nejde mi to nemohol by si mi tu presne napísať to ako to ma v tej kolonke ciel byt napisane please
ja nevim jak to chces jinak vysvetlit, jinak to vysvetlit ani snad nejde proste staci si udelat slozku s nazvem ty mapy v
C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\WW2\Data\Scenarios\mp
tam nakopirovat tu mapu a upravit toho zastupce hry na plose jak sem psal :roll:
furt mi neslo to dev ale nakoniec som to dokazal a ma to byt asi takto keby to niekto potreboval

"C:\Program Files\THQ\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -dev

ale aj tak diky.
A inak nejake ine stranky kde su dalsie mapy by sa nenasli ?
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

skener píše: A inak nejake ine stranky kde su dalsie mapy by sa nenasli ?
Poznas takeho pana stryka googla??To je taky vseved,ten ti na to odpovie,bohuzial nema mobil ale mozes sa snim priamo spojit na google.sk
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Včera jsem u toho sedel půl dne (no v sobotu taky :oops: ) Zkoušel jsem ty skirmish mapy pro 8 hračůi, i když jen 3vs3 - i tak je to totalní masakr a jsem rád ze stíhám. Moc me neteší, ze AI, ktera hraje se mnou neni tak rozumná jako nepřítel, ale to by to bylo asi moc lehký.

Jinak jsem byl uplne vzteklej kdyz jsem 3x za sebou prohral tu mapu "Hill" .. tolik tanků, co si germáni dovezli, to proste nešlo zastavit, šlo to jak lavina. Mapa je delaná 3vs3 a ja ji hral 2vs2 - aby nebyl takovej zmatek. Při zapnutí 3vs3 uz to bylo v pohode a snadno se vyhrálo, ale ve dvou ne a ne. :) K tyhle hře si nemá cenu delat kafe, stejne je akorat studeny a nevypitý. Sakra. :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

tohel asi uz vetsina z vas vi ale i tak.
http://goty.gamespy.com/2006/

PC Game of the Year
Company of Heroes

PC Top 10 Games of the Year
1. Company of Heroes
2. The Elder Scrolls IV: Oblivion
3. Half-Life 2: Episode One
.........
//Edit Sent - zkracena citace
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Včera jsem to vyzkoušel (na ATI X1900xt) a musim řict, že zlepšení je videt na první pohled, neni to nejaky + 2-3 fps jak je obvyklý, v nekterych mapach a v nekterych mistech je to temer dvou nasobnej narust. V první chvili jsem mel radost, ze ati konečne dala do kupy ty totalne zpraseny stíny, bohužel ... stejne jako dřiv. Vydrželi hezky první minutu, poté se zas rozhodily na tu zubatinu. (Myslim stíny ohraničující "fog of war" - normalní stíny jsou v pohode)

Včera jsem daval opet Hill 331 - 3 vs 3 a byl to neskutečnej masakr, jako tradične. Když uz jsem si myslel, ze je vyhrano, tak dorazilo asi 10 germanskych tanků a zpraskali me jak nVidia Atinu, nechutnej nářez.
Naštestí (pač PC je taky jen človek a má slitování) dílo nedokončil a nechal me vzpamatovat - po hodine a půl jsem ho dostal, ale tech nervů... :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Cau,
zkouseli jste nekdo hrat CoH ve vic lidech po hamachi? My to chceme zahrat ve 3, vsichni mame verzi 1.2 a kdyz se konecne dostaneme do hry, tak to cely jede strasne pomalu a trhane. Pritom kdyz to zkousime jenom ve dvou tak to jede uplne bez problemu. Vi nekdo proc?

edit 30.12.06
Tak sme si ve hre nechali stahnout patch 1.4 a zadny zlepseni :(
Naposledy upravil(a) Dr.Evil dne sob 30. pro 2006, 09:53, celkem upraveno 1 x.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Mr.Koza
Začátečník
Začátečník

re

Příspěvek od Mr.Koza »

Dr.Evil píše:Cau,
zkouseli jste nekdo hrat CoH ve vic lidech po hamachi? My to chceme zahrat ve 3, vsichni mame verzi 1.2 a kdyz se konecne dostaneme do hry, tak to cely jede strasne pomalu a trhane. Pritom kdyz to zkousime jenom ve dvou tak to jede uplne bez problemu. Vi nekdo proc?
cest rad bych to zaparil s nekym v multaku, jinak kdysy sme to hrali a delalo nam to stejny a asi vim cim to je taq napis poradim a zaparime :P
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

to se mi stavalo kdyz sem delal server na fear,pripojilo se vic jak 5lidi a bylo to hrozne trhany :( Ale po netu to muze bejt skvely, i kdyz uz ted nezvladam pc soupere,sem rad ze obcas udela chybu nebo si neceho nevsimne :-D Jinak sem konecne dohral tu kampan,nechapu co bylo na tom kopci tak tezkyho? sem postavil par jezku za to dal kulometny hnizda a pro jistotu par houfnic a vyhrano bylo za chvily :) Ted hraju aktivne za germany v skirmishi, i kdyz to byla parta masochistickejch transvestitu tak armadu meli peknou,obzvlast tanky, lepsi vyber nez u amiku, je pekny pozorovat jak tiger ace pacifikuje souperovu obranu,stormtroopers jsu taky gut,muzu se zneviditelnit a vyzbrojit bazookama a mp44 . Mohl by vyjit nejakej datadisk,novy zeme by se hodily, treba italove,anglani,japonci...
RYAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RYAN »

Dr.Evil píše:Cau,

edit 30.12.06
Tak sme si ve hre nechali stahnout patch 1.4 a zadny zlepseni :(
to je asi tym ze nikto z vas ma slabsie PC tak jak v starom red alert aelbo most wanted tusim tak fici tiez.proste sa to prisposobi behu na najslabsom PC. je to mozne? :oops:
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

To sem si taky myslel, ale zrejmne to tak neni protoze kdyz se propojim s kymkoliv z tech dvou tak to bezi v pohode, proste ve dvou hracich pohoda, ve trech trhanec jak svina... vsichni tri mame i stejny pripojeni od O2 2048/256, coz by snad mohlo stacit,ne? Zkouseli sme i vypnout Team Speak, ale zadna zmena...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Ludia riesil tu uz PLS niekto ako dostat do eng verzie cestinu ..... dik :?
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nikdy neříkej nikdy ... :)

Jsem se tu chvástal jak nebudu hrát za germány - až do prvního pokusu. To je uplne nova dimenze ty hry, nemci maj ty zbrane brutalnejší, hra mi prijde lehčí než za amíky. Hlavne ty 88 jsou absolutne brutalní, když je človek dobre rozmístí, tak uz u CoH může pít kafe :)

No co mam vypravet, zkejsnul jsem u toho cely volno mezi svátkama...

short24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od short24 »

Sentenced píše:Hlavne ty 88 jsou absolutne brutalní, když je človek dobre rozmístí, tak uz u CoH může pít kafe :)
pocitac, kdyz je u mne objevi, tak 88 105 houfnicema mimo mapu vybombarduje a hned potom zautoci, to, aby jsi u kafe nebyl prekvapeny :wink: jo a na AT dela rad posila shermana s plamenometem, to si delo moc nezastrili :) a uz shanim dalsi osadku [jedna skupina volksturmu se hodi]
Intel i5-8600K GB GA-Z370 HD3P HyperX Predator 16GB (Kit 2x8GB) 3000MHz DDR4, CL15 ASUS Strix GeForce GTX 970 Corsair HX620, LOGITECH MX510, EIZO ColorEdge CS2730 (8.domaci generace - 486DX66, PentiumPro200, Athlon SlotA 550Mhz, Athlon Tbird 1400Mhz, Athlon Barton 2500+, Athlon Dual core Opteron 170,i5-2500K)

vodnik: SilentiumPC Navis Pro 240 NE VZDY JSEM ON-LINE, NENI CAS :[
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Short24: Tak to se mi zatim nestalo, aby AI nejak "chytře" ty 88 vyřešila. Ale pravda je, že v CoH je každa bitva unikat, nikdy to neni 2x stejny. Hrozne moc zaleží na tom, jakyho "generála" si AI zvolí. Snažil jsem se v tom najít nejakou logiku, ale vypada to na random vybrání :)

Proto na jedny mape občas človek vyhraje bez nejmenšího problemu, podruhy si vezme to samy a PC mu zavaří neskutečne, ale tak to má bejt :twisted:

Jinak ta doporučovaná mapa Crossfire z odkazu nekde nahoře je opravdu hodne dobrá, pekne udelaná, detailní.

Montallegro (nebo jak se to jmenuje) už je treba fušerštejší, ale dá se.

Moc hezký jsou nektery ty novy mapy pro 2 hráče, ale to je na me moc malý. Mam nejradší mapy pro 4 nebo pro 6, ktery ale hraju taky často ve 4.

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja s kamosem hrajem spolu proti 3 extremnim cpu a da se to vyhrat ve 2. :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

HEAD píše:Ja s kamosem hrajem spolu proti 3 extremnim cpu a da se to vyhrat ve 2. :)
Jasan, ve dvou je to uplne o nečem jinym .. to nemůžeš s AI kolegou srovnavat. Ten nedrží žadnou taktiku a neni vyjimkou, že je na uplne druhym konci mapy, když dostaváš težce na prdel u vlastní základny :)

hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Cus, najaka rada?
Uz asi 3den hraju misi St.Frommond na HARD
Skousel sem uz fakt vsechno ...
postavim most vyklidim namesti ale neobsazuji poslu jednotky zabrat okolni body oplotim je( nemuzu je uplne kapcurovat protze sem nevzal namesti) po 4minutach uz zacinaj prijizdet panzeri a Stcka zacinam mit ztraty-ok takhle to nepujde.
Zajmu namesti zajmu bod zacnu stavet zatarasy a vtom ty rakety a nez se knim dostanu a nebo dostanu postarni ejdnotkou moc tanku mi napda mesto ,nemam prisun protze jsme nekapcuroval ostatni body,nebyl cas.
proste si tam fakt nevim rady ubranil sem to snad to 14:00 min. znicil i 2 baterie ale proste pak zase ranec tanku pechota a nejlpeis je ze se jim podarilo znicit i most kdyz sem nechal zalohu na druhy strane-SUX.
nejake typ? chci jen poradit ne navod.kde je chyba? na namesti sem dal i asi 4jednotky s tezkym kulasem nekolik snipu na tu pechotu ale porad nic.
Dik
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tahle mise je jedna z nejlehcich a nejlepsich :) .Ja ji udelal na expert.
Proste nez zajmes namesti vybuduj si obranu.Tzn protitankovy zaterasy vsude krome hlavniho severniho pruchodu(po silnici).No Postav si asi 5 AT del a aspon 4 tanky + 3 kulomety a 1-2 snipery.Potom odvel 1 tank ktomu hrbitovu a nech ho tam.Zaber namesti a bran se.Kdyz se ukaze animace jak potobe strilej pockej si az se na hrbitove objevej nemci s raketometama a znic je.Samozrejme musis znat i mista ostatnich 2 stanovist a znicit je tankem , nebo letecky... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“