Asus Striker / Striker Extreme (775, nF680i SLI)
Moderátor: Eddward
- radikator
- Začátečník
-
Čau. Tak jak je to s tou deskou. Je dobrá, nebo ne? Ještě jsem nenarazil na někoho, kdo by řek, že je fakt dobrá. Uvazuju o koupi, ale nevi nevim. MámGigabyte GA-965P-DS4 a z taktováním jsem spokojen. E6400 na 3.36Ghz. Chtěl bach ale zprovoznit SLI. a to me moje deska plnohodnotně neudělá. Myslíte, že si kromě SLI polepším i z přetaktováním procesoru?
Díky za odpověd.
Díky za odpověd.
- barco
- Středně pokročilý
- radikator
- Začátečník
-
- radikator
- Začátečník
-
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta
-
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, on uz ji nema vzdal to a poridil si Commando ...Stratos píše:radikator píše:Tak už jí mám a hned me uz leze na nervy! Nechce se normálně restartovat. Musím to vždy udělat ručně na PC. A to jsem ještě nic netaktoval. Zkoušel jsem nahrát taky nový BIOS a nic. NEví někdo co s tím?
koukam dalsi reklamacka doufej ze nebudes menit 4x jako lubrikant
Ja vsem rikal - nekupovat je to kus pro maximalni fajnsmekry ...
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- radikator
- Začátečník
-
Tak už jsem jí vyreklamoval. Ted testuju novou. Tahle má restarty v pořádku. Uvidíme jak si pude taktování.Přiznávám, že deska od Gigabytu měla BIOS jednoduší. Ale člověk se musí pořád něco učit. Když jsem měl Gigabyte P965-DS4 a E6400 a pamět A-DATA Extreme 1066+ tak jsem z toho vyždímal 3.36Ghz a paměti 1117Mhz 5.5.5.15. Ted mám tuhle novou desku a E6600, tak doufám že za ty prachy bude výsledek lepší. Když se ale kouknu na recenzi týhle desky, tak mám pocit, že si to můžu jen přát. No uvidim pánové.
- radikator
- Začátečník
-
Takže zatím můj výsledek 3.46Ghz s E6600 a paměti 1132Mhz . Je me divná teplotaa volty. Core temp ukazuje 1.325V a 29C. Přitom v BIOSU mám nastaveno 1.525V. Everest ukazuje 1.46V a 29-30C . Co vy na to? Já myslím, že ta teplota je nějak malá. Chladič Noctua NH-U12F 2x větrák.Čekal jsem víc.Snad to ještě pude. Jinak neporadí někdo jak sem hodit sejmutej obrázek? Nevim jak na to.
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a meris to v core temp?radikator píše:Takže zatím můj výsledek 3.46Ghz s E6600 a paměti 1132Mhz . Je me divná teplotaa volty. Core temp ukazuje 1.325V a 29C. Přitom v BIOSU mám nastaveno 1.525V. Everest ukazuje 1.46V a 29-30C . Co vy na to? Já myslím, že ta teplota je nějak malá. Chladič Noctua NH-U12F 2x větrák.Čekal jsem víc.Snad to ještě pude. Jinak neporadí někdo jak sem hodit sejmutej obrázek? Nevim jak na to.
- Vivec
- Středně pokročilý
- radikator
- Začátečník
-
Ja na to právě taky koukám jak blázen. V klidu mám 29-31C a když jsem dal plnou zátěř v PRIME tak jsem mel 51C. Při napětí 1.525V je to fakt divný. Jinak zatím stabilních 3.2Ghz 1090Mhz RAM 15hod V PRIME. Neměl jsem na to zatím víc času. Snad se najivně nedomnívám, že budu mít 3.6 - 3.8Ghz s E6600 a paměti nekde kolem 1150Mhz, nebo snad 1200Mhz. Umět by to měly.
- Rossi46
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hele co ctu, tak ta deska "kdyz je v poradku" tak je fakt narez! Ale co tu vidim je to totalni srot a naky keci ze je pro fajnsmekry si nech Dit kdyz si to clovek koupi normalne nastavi tak to musi jet proste! Sam tady nekdo pise ze mnel problemy s tema restartama dostal jinou a je OK.OBR píše:Hehe, on uz ji nema vzdal to a poridil si Commando ...
Ja vsem rikal - nekupovat je to kus pro maximalni fajnsmekry ...
Tak ze tahle deska TOTALNI SHIT! Co se tyce kolik jich je v poradku.
Jde videt ze vubec neni doladena! Az bude v poradku nebo spravnej majitel bude mit dobrej kus, tak je to best of! ale jinak... si podivej jak to tady hani lidi, a to neni o tom jestli to ma 20funkci navic nebo nema, musi to jet i bez nich..
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak...tahle deska je nejvetsi srot co Asus mohl snad vydat.Pro fajnsmekry jo? tak se oznacuji desky ktery funguji a ne desky na ktery je 80% reklamace.
Zatím jsem měl 6 kusu techto desek v ruce a stavel na to PC.Z toho 3 byli death hnedka z fleku, dalsi 2 chcipli po 14 dnech provozu a jedna funguje uz 3 tydny snad normalne a v klidu......
Vetsi šrot Asus snad nemohl dat do prodeje....
Zatím jsem měl 6 kusu techto desek v ruce a stavel na to PC.Z toho 3 byli death hnedka z fleku, dalsi 2 chcipli po 14 dnech provozu a jedna funguje uz 3 tydny snad normalne a v klidu......
- Mossad
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj ty desky umiraj jak svine nechapu jak neco takoveho vubec mohlo projit testama a nasledne se dostat do prodejeHighlander píše:Presne tak...tahle deska je nejvetsi srot co Asus mohl snad vydat.Pro fajnsmekry jo? tak se oznacuji desky ktery funguji a ne desky na ktery je 80% reklamace.
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- radikator
- Začátečník
-
- Teffel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Radikator:nevies otestovat pamäte Cors 6400 C4D v2.1.(mozno ze mas k nim pristup).ze vraj sa neznesu velmi s touto doskou.mozno s biosom 1002 budu fungovat lepsie.radikator píše:Bios 1002. Zatím zcela stabilních 24Hod v Prime s E6600 3,3Ghz a paměti 1100Mhz 5.5.5.15. Paměti jsou A-Data Extreme 1066+.
- radikator
- Začátečník
-
Přístup k nim nemám. Zkus se podívat na QVL od ASUSU. Je to seznam podporovaných pamětí pro tuto desku.
http://cz.asus.com/420/download/product ... 439_10.pdf
Je tam toho ale nějak málo. Myslím, že ta deska umí víc typů.
http://cz.asus.com/420/download/product ... 439_10.pdf
Je tam toho ale nějak málo. Myslím, že ta deska umí víc typů.