Nízká teplota Core 2 Duo

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Satiriasis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Satiriasis »

Jaký spor prosimtě, ty tu plácáš nesmysly, který nechci aby tu na foru byly jen tak a někdo na to něco neřekl, případně zakročil vymazání bludů. Nevím proč bych ti měl něco dokazovat, tohle dá vesměs každe C2D od 6300.. Měl jsem půjčené E6400,které šlo na 3400Mhz na def. Doma jsem sice jen o víkendech- a PC mám doma,ale pokud na tom tak trváš,tak ti můžu ukázat screeny, které jsem hazel do benchmark sekce zde na fóru:
http://img522.imageshack.us/img522/6287 ... nkuxp3.jpg

A pokud chces dokázat i tech 3400Mhz u E6400,tak to mám doma také screen. Ale nevím co to ma co dočinění s tvými předešlými argumenty a proč "nenápadně" odstupuješ od tématu. Ty nejdříve nahoď screeny jak ti jedou pameti na 1066Mhz při def. nastavení biosu, čili po funkci Load to optimized defaults.A také to, že máš pasivně v zátěži obou jader teplotu 50st. Bez fotomontáže :wink: .
Tomayo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomayo »

To nema cenu a co ti mam dokazovat ja? Mam 27-37stupnu v zatezi a tim to konci. Bavil jsem se o Everestu a ty posles screeny z 3D Marku ten ma do rychlosti systemu hodne daleko.No nic koncim jestli mas screen z Everestu tak me ho posli na icq 250022933 at to nerozebyrame v tomto vlaknu Pameti jsem ti vysvetlil o tom jse taky nebudu uz bavit jestli jsi to cetl nevim
Procík: E6600 s Chladičem: Termalright Ultra-120@pasivně Deska: Asus Commando Ramky: 2x 1GB Corsair Dominator 8500C5D Grafárna: Ati Sapphire1950 Pro 512MB Disky: 2x WD 160GB RAID0 Zdroj: Enermax Liberty 500W Case: Enermax CS-718
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Pochop konecne ze ty teploty jsou blabol...37full load je kravina na entou....
Tomayo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomayo »

Ok ja to zmerim tim TAT mas nejaky link?
Procík: E6600 s Chladičem: Termalright Ultra-120@pasivně Deska: Asus Commando Ramky: 2x 1GB Corsair Dominator 8500C5D Grafárna: Ati Sapphire1950 Pro 512MB Disky: 2x WD 160GB RAID0 Zdroj: Enermax Liberty 500W Case: Enermax CS-718
-melda-
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -melda- »

Tomayo píše:Ok ja to zmerim tim TAT mas nejaky link?
např:
http://www.techpowerup.com/downloads/392/mirrors.php

i7 2600K.:. GA-P67A-UD3P-B3 .:. 16 GB RAM .:. RX580 4GB .:. RM750x(2018)
Tomayo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomayo »

Diky, jak prijde deska tak to pomerim, sam jsem zvedavy
Tomayo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomayo »

No a myslis Satiriasisi ze Vlastik ma v case 25-27 stupnu jako ja? Nema! Nemyslis ze zase strilis od boku? Porovnavas Casy ktery si vzivote nevidel, nemas s nima zadnou zkusenost, jen placas. To same plati o mem chladici. Nepsal jsem sem proto abych se s tebou dohadoval. A je mi uplne jedno ze mi neveris a ani se tu nebudu s tebou predhanet ani s nikym jinym! Od toho jsem si ten pocitac nekoupil. Jasny?

Jinak ty screeny dolozim hned jak na to budu mit chvilku. Ne pro tebe Satiriasis ale pro ostatni
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

Tomayo píše:No a myslis Satiriasisi ze Vlastik ma v case 25-27 stupnu jako ja? Nema! Nemyslis ze zase strilis od boku? Porovnavas Casy ktery si vzivote nevidel, nemas s nima zadnou zkusenost, jen placas. To same plati o mem chladici. Nepsal jsem sem proto abych se s tebou dohadoval. A je mi uplne jedno ze mi neveris a ani se tu nebudu s tebou predhanet ani s nikym jinym! Od toho jsem si ten pocitac nekoupil. Jasny?

Jinak ty screeny dolozim hned jak na to budu mit chvilku. Ne pro tebe Satiriasis ale pro ostatni
jak bych to rekl takto budto mas ultra hyper nizko topici CPU nebo nam(vetsine lidi) udava cidlo teplotu spatne a nebo to cidlo meri spatne tobe.
ja uz bych to neresil proste ses vyjimka teploty mas jine nez ostatni a jak sem rekl budto si mel luck na perfektni kousek CPU nebo ti programy udavaji nesmysly (muze byt spatne zkalibrovane cidlo)

pro ostatni berte v potaz ze on ten CPU nechladi pasivne, pze kdyby to chladil pasivne nesmel by tam mit zadnej vetrak v case, takze porovnani s Vlastikovou case je od veci vlastik tam zadnej ventilator nema
radikator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radikator »

CPU:E8600 4.41Ghz (465 x 9.5) D-Tek FuZion V2 Deska: Asus Striker Extreme Paměť: 4x1GB DDR2 PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta 1066+ VGA: 2 x BFG GTX280 OC2 SLI Aqua AquaGraFX - GTX 280 Zvuk:SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer HDD: 2x WESTERN DIGITAL Raptor 150GB RAID0 2 x SEAGATE Barracuda 320GB RAID1, Case: CoolerMaster Cosmos S Zdroj: CoolerMaster Real Power M1000W
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

máš 320Ghz tak to si naozaj predbehol dobu čím to musíš chladiť aby ty to išlo :o :?

mimochodom píše sa GHz :wink:
radikator
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od radikator »

Ano pane chytrej! 3.2Ghz
CPU:E8600 4.41Ghz (465 x 9.5) D-Tek FuZion V2 Deska: Asus Striker Extreme Paměť: 4x1GB DDR2 PC8500 A-DATA Extreme Edition Vitesta 1066+ VGA: 2 x BFG GTX280 OC2 SLI Aqua AquaGraFX - GTX 280 Zvuk:SOUND BLASTER X-Fi XtremeGamer HDD: 2x WESTERN DIGITAL Raptor 150GB RAID0 2 x SEAGATE Barracuda 320GB RAID1, Case: CoolerMaster Cosmos S Zdroj: CoolerMaster Real Power M1000W
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

Kua ja mam na mojem procesoru fkuse vysoke teploty

Mam Noctua U12F + 3x noctua s12 vsechno na plno + 12cm v zdroji + pasta ac silver 5

Procesor 420x7,tedy 3000mhz
Napeti 1,265

A teploty idle 44 a burn asi 52 vsechno dobre nasazene
:devil: :devil: : :devil:
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

LOL, co je na tom Vysoke??? V pohode mozes ist do 65 st, neviem co riesis :?
.
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

No asi to ze nekdo ma s mojim chlazenim treba 32 stupnu :o
:devil: :devil: : :devil:
Tomayo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomayo »

Jasne ze ho chladim pasivne! .......to ze mam vetranou bednu jako skoro kazdy je normalni. Samozrejmne ze Vlastik je jeste nekde ma komplet pasiv asi i vcetne zdroje. Chladis jsem koupil jako pasivni chlazeni bez vetraku (neni soucasti baleni). Jinak podle testu ma na P4 950 23.5stupne s vetrakem na 1200ot/min druhy nejlepsi ma o 7stupnu horsi teplotu

Jinak nevim co je na tech teplotach je tak zazracne. Kamos Ianko77 ma da se rict to same a chladic tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33866 stazeny tusim na 300 ot/min a ma 27 stupnu idle.... burn nevim. Jinak delal 5 let v Autocontu tak asi nejakou zkusenost bude mit. Navic procik ma taktovany na 2.6-2.7Ghz. Everest cteni 8200MB/s 1.misto.

Ja kdyz to dam na 9x300Mhz=2.7Ghz 1,325v DDRII 1000Mhz 444-12 2.25v 10:6 Everest 8150MB/s tak mam idle 38 stupnu TAT 56 stupnu pokud jsi pohraju s napetim abych mel idle 1.13v na procesoru tak budu tam kde jsem byl ....to je kolem 27stupnu bez zateze
theether
Nováček
Nováček

Příspěvek od theether »

to zno neviem ako vy..mne slaha procak na 46-47°C normal a pri zatazi na 55°C najviac..s boxom chladicom...pod 44°C nikdy nemal aj ked som komp priamo zapol a v izbe bolo tak 20stupnov...
ale rozmyslam tam dat ac freezer 7 pro abo tento zalman
http://www.zalman.co.kr/eng/product/vie ... 3&code=009
asus P5B-VM/intel C2D E6300@1,86/2x512MB apacer 677/maxtor 200GB sataII/lg GSA-H42L/beng PF93GX/FORTRON 400W/UPC 420W
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

Tomayo píše:...h4__ to jako že má 9stupňů????Nebo jak to myslíš :) ne dělám si legraci o vodní chlazení se nezajímám takže opravdu nevím.Ale sežeň lepší pasivní chladič než je tento :wink: kolik má ten vodník?

Jsi debil? Nebo co jako? Já už nemám slov. Když napíšu, že ten vodník je 3x vykonnější, neznamená to lineárně. A Zvlášť když ti tam napíšu, že dosahuje jen steží tvých teplot a ty mi napíšeš, že má 9stC. Doprdele, jsi mentál?

Prostě ti to špatně měří teplotu. 37stC ve full loadu je BLBOST. To bys musel mít opravdu extrémně účinne chlazení. Ty máš obyčejný HP chladič, bez TEC, či jakéhokoli jiného zlepšováku.

// sorry za sprostá slova.
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

h4__ píše:
Tomayo píše:...h4__ to jako že má 9stupňů????Nebo jak to myslíš :) ne dělám si legraci o vodní chlazení se nezajímám takže opravdu nevím.Ale sežeň lepší pasivní chladič než je tento :wink: kolik má ten vodník?

Jsi debil? Nebo co jako? Já už nemám slov. Když napíšu, že ten vodník je 3x vykonnější, neznamená to lineárně. A Zvlášť když ti tam napíšu, že dosahuje jen steží tvých teplot a ty mi napíšeš, že má 9stC. Doprdele, jsi mentál?

Prostě ti to špatně měří teplotu. 37stC ve full loadu je BLBOST. To bys musel mít opravdu extrémně účinne chlazení. Ty máš obyčejný HP chladič, bez TEC, či jakéhokoli jiného zlepšováku.

// sorry za sprostá slova.
ho neres ja se mu to snazil vysvetlit ale kdyz nekdo nechce chapat tak to nikdy nepochopi ...
on si mysli jak ma perfektni chladic na CPU a z teto myslenky ho nikdy nevytrhne
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

2Tomayo:Cela pointa je v tom ze ti deska blbe meri teploty,nic vic nic min...uz jsem to cetl tady na foru...nekdo jinej ma comando a stezuje si na podezrele nizky teploty...jako chladis pasivne BEZ ofuku,tudiz bych ti veril tak 60-70...koukam jedes bez OC coz je celkem k pousmani mit nabusenou sestavu a jet na default...
KIMI9
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIMI9 »

Porovnávání teplot bude vždycky hrozně zavádějící... Každej motherboard má totiž jiný čidla, a ikdyž ostatní komponenty budou nachlup stejné, může být rozdíl v naměřené teplotě klidně 20°C, přičemž reálná teplota je naprosto jiná.

Chtělo by to spíš vysledovat kdo jakou má teplotu CPU v závislosti na typu desky (a brát v úvahu maximální podobnost ostatních komponent, zejména CPU chladič) a založit thread v sekci základních desek a vytvořit tam porovnávací přehled. Myslím, že jedině tak by se dal vytvořit seznam hodnodnot, který by o něčem vypovídal. Jinak je to stručně napsáno pořád porovnávání jablek s hruškama. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“