kedy 100hz LCDcka?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

ANDYMAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ANDYMAN »

Wuuduu píše:
fofo píše:Navic nejlepsi hraci na svete hraji v rozliseni 800x600, napriklad moe z EFGaming hraje na rozlilseni 640x480!!!!!!
To jenom k tvemu rozliseni 1280x960, dej si 800x600 a uvidis jak se zlepsis,mluvim z vlastni a teamove zkusenosti.
Otazka je, ci si chces pri hre aj uzit si kvalitny zvuk, peknu grafiku, alebo to vsetko vypnes a hras len a len pre body, na obrazovne hnusna zmes obrovskych pixelov, pozerat sa na to neda, lebo cloveka napina... ale mas viac bodov. Ja by som sa na 4 velke pixely takmer bez textur nedokazal pozerat.
ked sa bavime napr. o CS, tak pri nom grafika nehrá absolutne žiadnu rolu, ide len o taktiku, fragy a prvom rade radost z hry. krajsia grafika by bola určite na úkor hratelnosti (viď CS:S)
Intel i5 2550K @4,8 Water Cooling Kingston HyperX 8GB DDR3 ASUS Sabertooth P67 ASUS GTX680 DirectCU II Top Samsung 27" SyncMaster 275T SANYO 3LCD projector Samsung SSD 256GB WD 2TB+1TB+640GB+... Creative X-Fi Fatality PlatinumLogitech Z5450 THX via optical Creative GigaWorks T40 + subwoofer RAZER MAMBA 2012 + DeathAdder Everglide Titan Monster Mat Logitech WAVE keyboard Corsair 650W CoolerMaster Stacker 830
WATER COOLING : CPU EK - Supreme LTX CSQ Alphacool Eheim AGB Station 12V 2x Alphacool NexXxoS PRO I rev2 1x Maxxxpert 120mm Alphacool hose 10/8mm Reservoir 280mm acryl UV Liquid
------------------------------------------------
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

presne tak :)
Alekss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alekss »

Hele a jaky teda je prinos toho maleho rozliseni u CS? Chapu, ze je to plynulejsi, zadne cukani a zasekavani, nebo snad jsou potencialni cile diky tomu vetsi? Na LCD to ale asi nebude uplne optimalni...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ANDYMAN píše:krajsia grafika by bola určite na úkor hratelnosti (viď CS:S)
Nejak nechapem, v com ide grafika CSS na ukor jeho hratelnosti?
Ze sa neda tak nerealisticky strielat cez steny?
Ze granaty nemaju velkost fotbalovej lopty a letia podla gravitacnych zakonov a nie ako papierove lietadielka?

Alebo?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Vendo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vendo »

Wuuduu píše:
ANDYMAN píše:krajsia grafika by bola určite na úkor hratelnosti (viď CS:S)
Nejak nechapem, v com ide grafika CSS na ukor jeho hratelnosti?
Ze sa neda tak nerealisticky strielat cez steny?
Ze granaty nemaju velkost fotbalovej lopty a letia podla gravitacnych zakonov a nie ako papierove lietadielka?

Alebo?
Presne si to vystihol :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Wuuduu píše: Ze sa neda tak nerealisticky strielat cez steny?
zkus si vzit AK, postav jedoho kamose za zed a spust.. garantuju ti ze na par ran je po nem, CSS je super realisticky ano, az na to ze gravitace pusobi jak na mesici a nekoho dirovat pres zed budes pul hodiny
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

kedy asi budu 100 Hz LCD wide..?..tak okolo 21"....a neviete aku budu mat pribliznu cenu?
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Cujo píše:
Wuuduu píše: Ze sa neda tak nerealisticky strielat cez steny?
zkus si vzit AK, postav jedoho kamose za zed a spust.. garantuju ti ze na par ran je po nem, CSS je super realisticky ano, az na to ze gravitace pusobi jak na mesici a nekoho dirovat pres zed budes pul hodiny
Bol si na vojne? Strielal si naozaj z AK? Ja ano.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ne, ne, ale byl jsem u znameho ktery sbira zbrane
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

ok ok ok realistcky hahaha az mi nekdo ukaze jak zneskodnit bombu za 6 vterin jenom s klestema a ktomu si prebit zbran tak je u me borec. :twisted:
fesh1-
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fesh1- »

ma to byt hra co ma cloveka bavit a ne ze budem pol dna defusovat :roll:
Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

jj plne souhlasim ale mam usmev na tvari kdyz nekdo pise jak je realisticky hazeni granatu atd. kdyz to sam nikdy nedelal....
aria
Nováček
Nováček

Příspěvek od aria »

Lamac píše:jj plne souhlasim ale mam usmev na tvari kdyz nekdo pise jak je realisticky hazeni granatu atd. kdyz to sam nikdy nedelal....
zober kamen a hod ho
je to podobne ucili ste sa to aj v materskej skolke ktoru si ty asi neabslovoval
aria
Nováček
Nováček

Příspěvek od aria »

Ghost_svk píše:
Wuuduu píše: CSko mam nahodou rad, ale alergiu mam na "pr0g4ymrOv".
Viem ako to myslis, mat 100+fps v CSku, ale rozdiel, o ktorom hovoris, ak nie si supernadclovek nevidis, ten rozdiel je ale "citit" - to suhlasim.

podla mna, vsak nie je rozdiel, ked:
1. mas na LCD 75Hz a v hre vypnuty VSync, takze grafika renderuje napr. plynulych 120fps
2. mas CRT na 100Hz a v hre vypnuty VSync, takze grafika renderuje napr. plynulych 120fps

LCD neblika ani na 60Hz - takze obraz netrha ani na 75Hz, ale CRT na 75Hz blika "ako swina" a obraz je potom opticky trhany.

P.S. ale mozno sa mylim, a vsetko je nejak inak... ale zahral by som si CSSko... :oops:
Plne suhlasim...Ako pravidelny hrac CS(nepovazujem sa za progamera, ale som admin na jednom servery cize ani lama niesom - iba niekedy :oops: )

Ked som presiel z 17" CRTcka na 20" wide LCD (vid podpis), tak som si myslel ze ma asi trafi slak bo csko mi slo nejak divne.Obraz bo vyborny a nepovedal by som ze by to sekalo.Ociam sa to pacilo no celkovy pocit bol taky ze to ide nejako pomaly... Potom som vypol synchronizaciu a bum zrazu to vsetko ide ako predtym....Co dokonca lepsie...Viete aky je to rozdiel hrat uz "krepe" CSko pri rozlisku 1680x1050.Kto to nezazil nepochopi...Nenormalne periferne videnie, zlepsena orientacia, odozva ZIADNA!!! Proste kawa....Iny ako wide LCD by som uz v zivote nechcel...
1680x1050 a CSko sa hrat da ale nie na progamingovej urovni
okrem toho ze herze niesu taky problem na LCD je problem tzv Input Lag. najdite si to tu v temach.
kazdy vetsi LCD monitor ako 19" ma input lag a widescreany o to vetsi
ja som si kupil widescrean a predavam ho za polovicnu cenu lebo vetsi humus som vzivote nezazil nie ze v CS je to opozdene ale i v samotnom Windowse sa kurzor pohybuje z velkou odozvou cca moj model ma okolo 30ms opozdenie a jediny spôsob ako sa ho zbavit je cca tak 4 pohariky whisky kedy sa mi reflex spomali natolko ze tu odozvu proste prestanem vnimat
vratil som sa k mojmu 12 rocnemu 17" CRT ked hram lebo na 20" LCD wide je akakolvek akcna hra na progamingovej urovni nehratelna

ludia co sa tomu prd rozumeju si svoje komenty odlozte pre topiky ktorým rozumiete a nie na ktore mate nazor typu pche progamer = lamer
clovek ca sa niekolko rokov venuje hraniu hier na vyssiej urovni vie o com hovori a ma v tom viac citu ako bezny uzivatel ktory je mozno nabuchany vedomostami z citania rozných testov no zial najlepsi test je skusat sam
takze pani 2 roky hrajte "profesionalne" a potom sa podme bavit o Monitoroch a moznostiach hrat na nich.

Pre panov mudrlantov este ukazka do buducnosti rozdiel hrania na CRT a LCD
http://www.youtube.com/watch?v=pi2OE6hSh00
Vendo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vendo »

Lamac píše:jj plne souhlasim ale mam usmev na tvari kdyz nekdo pise jak je realisticky hazeni granatu atd. kdyz to sam nikdy nedelal....
Ci si hazdal alebo ne. Vsetko je to o fyzike a o tom to je. (Btw strielal som zo skutocnej zbrane a videl som na vlastne oci aj hadzanie granatov :) ). Samozrejme, ze aj granaty v CS:S nie su dokonale ale maju aspon fyziku :) co v 1.6 slovicko fyzika neexistuje :)
aria
Nováček
Nováček

Příspěvek od aria »

Rieste 100 Hz monitor a nie CS vs CSS
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“