Odpojeni koncovek zdroje

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Doomm
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Doomm »

Stoobi píše:Tím "jde to!" jsi myslel, co? Kterej konektor jsi myslel? ATX nebo molex?

A jinak teda nic moc...ta izločka vypadá dost divně...určitě by se daly vymyslet i jiný věci, ne?
myslel sem molex ..sorry .. mno jasne jde to
udelat pokazdy jinak a lip .. mno ale me se to aji celkem libi i kdyz je to takovy levny reseni .... doufam ze nezastavas nazor "kdyz to nestalo hodne penez tak je to na hovno" nekdy je lepsi levnejsi a jednodussi reseni
trochu mi to pripomina Aliens... co? hlavne mi prosimte nerikej ze sem ... bo neco podobny me to tak prste pripada este dam betrak do predu pred disky(cervenj a ten modrej neon dam na dno a navrch jeste koupim cervenej
..rozumis bude to takovej prechod z modre na cervenou .. :roll: :twisted:
CPU:>AMD AMD Athlon X2 255 Regor + AC Freezer 64 Pro MB:>Asus M4N68T-M LE RAM:>Kingston HyperX DDR3 1x2GB 1800Mhz CL9 VGA:>Sapphire Radeon HD4550 512MB DDR3 AUDIO:>Creative SoundBlaster Audigy 2ZS REPRO:>Genius SW-5.1 Home Theater (1x45W,5x15W) HDD DRIVES:>Segate Barracuda 500GB 7200.12 S-ATA 3Gb/s 16MB cache | Segate Barracuda 200GB 7200.8 S-ATA 150 8MB cache CD/DVD-RW DRIVES:>LiteOn 1213s 48x40x24/12x8x4x4 ZDROJ:>EuroCase 400U-SPE
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Doomm píše:doufam ze nezastavas nazor "kdyz to nestalo hodne penez tak je to na hovno"
Notak to rozhodně ne, v tom je právě modding, ne? Aby se všechno udělalo perfektně a čistě s co nejmenšíma nákladama...ale horší je, že někdy se těm nákladům prostě člověk neubrání...

Já jsem měl jednu dobu taky takhle "upravenej" zdroj a nelíbilo se mi to...ta izolačka ve mě vzbuzuje dost velkej odpor, ale je to zase (jako všechno) věc názoru!
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

tak sem na netu našel jak sundat ten ATX akurát je to v angličtině
http://www.pcmoddingmy.com/content.php?article.75

doufám že to někomu pomůže
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Moltex

Příspěvek od t00thy »

No já k tomu fotoseriálou nechci nic říkat.Ale rozdělal jsem minimálně dvacet propisek a ani jedna neměla vhudnou"tuhu" alias náplň abych to mohl na ten konektor nasadit a stlačit tim ty zobáčky.
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

ATX Kabel

Příspěvek od t00thy »

Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly. :borg:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: ATX Kabel

Příspěvek od Stoobi »

t00thy píše:Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly. :borg:
Musí se zacovat jen umístění jednotlivých barev, takže když mezi sebou prohodíš jen černé, tak to je v pohodě...všechny jsou zem, ale nemůžeš prohodit třeba černou za žlutou... :wink:
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

tak sem otestoval ten způsob,na co sem házel link a de to fakt skvěle za 10 min.sem měl sundný celý ATX konektor
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
t00thy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ATX Kabel

Příspěvek od t00thy »

Stoobi píše:
t00thy píše:Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly. :borg:
Musí se zacovat jen umístění jednotlivých barev, takže když mezi sebou prohodíš jen černé, tak to je v pohodě...všechny jsou zem, ale nemůžeš prohodit třeba černou za žlutou... :wink:
Dík,to bych nepřehodiol,mě jenom šlo o to,jestli stačí když si poznamenam pořadí barev, a nebo jestli si musim každej kabel samostatně poznačit.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

a co ATX konektor :?
Kopi.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kopi. »

Flegy píše:a co ATX konektor :?
Jehly nebo tak něco. Se na ten konektor nejdříc podívej a pak se ptej...

Si myslim že když se na to mrkneš sám že určo na něco přídeš ne??? :)
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Na ATX bud specialni vytahovak, kterej vetsinou davaj k sadam UV molexu nebo se daji pouzit dve sponky do sesivacky (placaty), ohnou se do L a delsi stranou se zasunou do kazde dirky toho konektoru tak, aby vzdy stlacovali nozicky, ktere kabel drzi uvnitr. Pak staci s kabelem trochu zacloumat a zatahnout a je venku... (tady sem udelal takovej strucnej obrazkovej navod)
Naposledy upravil(a) €agle dne stř 17. srp 2005, 01:14, celkem upraveno 1 x.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ja ATX konektor delal jednou jehlou :)
FOX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FOX »

To kofis sice jsem ten serial asi videl ale jiste mas jeste ty fotky ne?
Ja jen ze na webu zdarma uz najsou cili by to chtelo hodit nekam jinam nebo me je posli a ja to nekam dam... diq :wink:
Zdeněk Svoboda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeněk Svoboda »

KOFis píše:už sem to vymyslel a udelal myslim ze celkem dobre.

na koncích tech konektoru jsou male zobacky ktere drzi draty v te koncovce. nasel jsem si starou prupisku a z vymontoval z nic tuhu - nebo jak se rika te inkoustove picovine :). je to takova mala uzku trubicka takze ji nasadim na zelezny konec toho konektoru a ona pritiskne ty zobacky. draty se pak vytahnou jako po masle primo ven.
Člověče, to není zase taková blbost. :)
Bude se hodit odzkoušet i některých autokonektorů s kulatými kontakty, jen sehnat kvalitní slabostěnné kovové trubičky vhodného průměrů!?
Mohlo by to i jít.
PC1 — CPU: Athlon 64 3700+ San Diego, netakt; Chladič: Spire KestrelKing V; MB: MSI K8N Neo4 Platin; RAM: 4 x 512 DDR Kingmax 433; GPU: MSI X700 Pro 128; HDD: HDD1—Hit. 250 GB SATA II, HDD2—Hit. 400 GB SATA, HDD3—IBM 120 GB 7200 ot. IDE; HDD4—2x SCSI Hit. 34 GB 10k ot. RAID; Case: Bigtower CHIEFTEC BA-01B-B-SL (Bravo) - s plným osaz. ventilát. (4-5 ks 93 mm a 2 ks 120 mm -2.500 ot.); Zdroj: CHIEFTEC 410W ATX v. 2.0 s 120 mm; CDR: DVD-RAM LG a CD-R SCSI 32 rychl. NEC; TV tuner: Pinacle PCTV 110i; 2 regul. panely otáček a teplot: 1. AeroCool Panel; 2. AeroCool GateWatch; Klávesnice: UMAX Office keyboard; Myš: Logitech MX1000; Tablet: A5; 2 monitory: 1. 24" SONY W900 a 2. 17" EIZO T561.
Po 1GB síti a dat. přepínači spojený s:
PC2 — CPU: Duron 1300; ABIT KT7 Raid; 512 MB; HDD Seagate 120 GB 7200 ot. + st. šrot SCSI, HDD, CD-R i CDRW, TV VTR-500... v EUROCASE ML8023 s 400W - 120 mm vent.; Case je osazen ručně a termistory regul. ventilát.: 4 ks 80 mm a 1 ks 120 mm. + 17"
Nick
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nick »

/edit
Tak sem to zkusil pomoci "kovove naplne do kancelarskeho kone" a jde to lehce.

Mam otazecku u GME jsem nenasel napajeci konektor na disky, cd-rom atd do plosneho spoje. Nevite kde by se dali sehnat?
Robinsson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinsson »

SLAMA píše:To je super napad lebo ja som to chcel odpajkovat :( .... ale vy to mate lepsie vymyslene :-D
jo a co si chtel na konektorech pajet. Proč všichni říkáte bužirce hadička hadička je na vodu :-) nebo na benzin ?
CPU AMD 3700+ San Diego 1MB L2 s939 RAM Kingmax 2x512 MB(2,5-4-4-7 217MHz) 1T MB DFI LP UT NF4Ultra-D GPU Sapphire Atlantis ATI Radeon X1600XT 256MB HDD1x Maxtor DiamondMax 10 200GB SATAII-300 1x Samsung SpinPoint P Series 120GB 8MB zdroj Forton 400W

Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Robinsson píše:jo a co si chtel na konektorech pajet. Proč všichni říkáte bužirce hadička hadička je na vodu :-) nebo na benzin ?
No ty draty se daj vypajet ve zdroji, ja sem je taky pajel a daval tam silnejsi
btw njelepsi je šlauch :wink:
Robinsson
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinsson »

Dr Meduza píše:
Robinsson píše:jo a co si chtel na konektorech pajet. Proč všichni říkáte bužirce hadička hadička je na vodu :-) nebo na benzin ?
No ty draty se daj vypajet ve zdroji, ja sem je taky pajel a daval tam silnejsi
btw njelepsi je šlauch :wink:
no to jo ,ale proč je pájet ve zdroji když jde jednoduše zmáčknout ten konektor a vytáhnout a silnější draty sou taky k prdu copak to je elektrárna :-) :-D
CPU AMD 3700+ San Diego 1MB L2 s939 RAM Kingmax 2x512 MB(2,5-4-4-7 217MHz) 1T MB DFI LP UT NF4Ultra-D GPU Sapphire Atlantis ATI Radeon X1600XT 256MB HDD1x Maxtor DiamondMax 10 200GB SATAII-300 1x Samsung SpinPoint P Series 120GB 8MB zdroj Forton 400W

KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

obrazky opraveny ... ani sem encekal ze na disku najdu 2 roky stary fotky
koubek10
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od koubek10 »

Ahoj já jsem si koupil NERMAX LIBERTY 500W (ATX2, PFC, 12cm fan, SATA) a bez práce a mám to jepší než vy a výkonější.
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“