A jinak teda nic moc...ta izločka vypadá dost divně...určitě by se daly vymyslet i jiný věci, ne?
myslel sem molex ..sorry .. mno jasne jde to
udelat pokazdy jinak a lip .. mno ale me se to aji celkem libi i kdyz je to takovy levny reseni .... doufam ze nezastavas nazor "kdyz to nestalo hodne penez tak je to na hovno" nekdy je lepsi levnejsi a jednodussi reseni
trochu mi to pripomina Aliens... co? hlavne mi prosimte nerikej ze sem ... bo neco podobny me to tak prste pripada este dam betrak do predu pred disky(cervenj a ten modrej neon dam na dno a navrch jeste koupim cervenej
..rozumis bude to takovej prechod z modre na cervenou ..
Doomm píše:doufam ze nezastavas nazor "kdyz to nestalo hodne penez tak je to na hovno"
Notak to rozhodně ne, v tom je právě modding, ne? Aby se všechno udělalo perfektně a čistě s co nejmenšíma nákladama...ale horší je, že někdy se těm nákladům prostě člověk neubrání...
Já jsem měl jednu dobu taky takhle "upravenej" zdroj a nelíbilo se mi to...ta izolačka ve mě vzbuzuje dost velkej odpor, ale je to zase (jako všechno) věc názoru!
No já k tomu fotoseriálou nechci nic říkat.Ale rozdělal jsem minimálně dvacet propisek a ani jedna neměla vhudnou"tuhu" alias náplň abych to mohl na ten konektor nasadit a stlačit tim ty zobáčky.
Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly.
t00thy píše:Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly.
Musí se zacovat jen umístění jednotlivých barev, takže když mezi sebou prohodíš jen černé, tak to je v pohodě...všechny jsou zem, ale nemůžeš prohodit třeba černou za žlutou...
t00thy píše:Chci si potáhnout kabely od zdroje hadičkama.Neni problém je sundat,s tim si nějak poradim,spíš mi jde o to,jestli je důležitý,jak tam ty kabely zapojim zpátky.Myslim jako barvově.Jestli je jedno když ty tři černý vedle sebe proházim,ale budou tam pořád tři černý, a nebo jestli musej bejt uplně přesně jak byly.
Musí se zacovat jen umístění jednotlivých barev, takže když mezi sebou prohodíš jen černé, tak to je v pohodě...všechny jsou zem, ale nemůžeš prohodit třeba černou za žlutou...
Dík,to bych nepřehodiol,mě jenom šlo o to,jestli stačí když si poznamenam pořadí barev, a nebo jestli si musim každej kabel samostatně poznačit.
Na ATX bud specialni vytahovak, kterej vetsinou davaj k sadam UV molexu nebo se daji pouzit dve sponky do sesivacky (placaty), ohnou se do L a delsi stranou se zasunou do kazde dirky toho konektoru tak, aby vzdy stlacovali nozicky, ktere kabel drzi uvnitr. Pak staci s kabelem trochu zacloumat a zatahnout a je venku... (tady sem udelal takovej strucnej obrazkovej navod)
Naposledy upravil(a) €agle dne stř 17. srp 2005, 01:14, celkem upraveno 1 x.
Eagle3DEngineunder developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
To kofis sice jsem ten serial asi videl ale jiste mas jeste ty fotky ne?
Ja jen ze na webu zdarma uz najsou cili by to chtelo hodit nekam jinam nebo me je posli a ja to nekam dam... diq
KOFis píše:už sem to vymyslel a udelal myslim ze celkem dobre.
na koncích tech konektoru jsou male zobacky ktere drzi draty v te koncovce. nasel jsem si starou prupisku a z vymontoval z nic tuhu - nebo jak se rika te inkoustove picovine . je to takova mala uzku trubicka takze ji nasadim na zelezny konec toho konektoru a ona pritiskne ty zobacky. draty se pak vytahnou jako po masle primo ven.
Člověče, to není zase taková blbost.
Bude se hodit odzkoušet i některých autokonektorů s kulatými kontakty, jen sehnat kvalitní slabostěnné kovové trubičky vhodného průměrů!?
Mohlo by to i jít.
PC1 — CPU: Athlon 64 3700+ San Diego, netakt; Chladič: Spire KestrelKing V; MB: MSI K8N Neo4 Platin; RAM: 4 x 512 DDR Kingmax 433; GPU: MSI X700 Pro 128; HDD: HDD1—Hit. 250 GB SATA II, HDD2—Hit. 400 GB SATA, HDD3—IBM 120 GB 7200 ot. IDE; HDD4—2x SCSI Hit. 34 GB 10k ot. RAID; Case: Bigtower CHIEFTEC BA-01B-B-SL (Bravo) - s plným osaz. ventilát. (4-5 ks 93 mm a 2 ks 120 mm -2.500 ot.); Zdroj: CHIEFTEC 410W ATX v. 2.0 s 120 mm; CDR: DVD-RAM LG a CD-R SCSI 32 rychl. NEC; TV tuner: Pinacle PCTV 110i; 2 regul. panely otáček a teplot: 1. AeroCool Panel; 2. AeroCool GateWatch; Klávesnice: UMAX Office keyboard; Myš: Logitech MX1000; Tablet: A5; 2 monitory: 1. 24" SONY W900 a 2. 17" EIZO T561. Po 1GB síti a dat. přepínači spojený s: PC2 — CPU: Duron 1300; ABIT KT7 Raid; 512 MB; HDD Seagate 120 GB 7200 ot. + st. šrot SCSI, HDD, CD-R i CDRW, TV VTR-500... v EUROCASE ML8023 s 400W - 120 mm vent.; Case je osazen ručně a termistory regul. ventilát.: 4 ks 80 mm a 1 ks 120 mm. + 17"