Tech-dema pro ATi Radeon series

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět

Těšíte se na nová techdema pro R600?

Ano, obzvlášť na Ruby
63
43%
Ano, doufám, že ATi připraví "uber" ToyShop
31
21%
Ne, vůbec mě nezajímají
51
35%

Celkem hlasů: 145
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

no ja bych to videl na souboj obou soucasnych maskotek nvidie v bahne :roll: .. ukazka fyziky tekutin a shadery kuze :roll:

jinak u toho PS2 slo jen o to ukazat ze dokaze renderovat v realnem case grafiku podobnou FMV predrenderovane sekvenci ( http://www.youtube.com/watch?v=VREs1rAq9bU - realtime vs http://www.youtube.com/watch?v=2wTNVFYghAM predrender...., rozdil byl samozrejme v poctu postav atd :roll: )

jinak existuje moznost nejak rozumne rozbehat "The Project" Ati+Crytek Techdemo bez chyb v obraze atd? (je tam engine z prvniho Far Cry a to potrebovalo opatchovat pro novejsi generace karet)
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

ladik1983 píše:
owoce píše:Prdele, sem si chtěl pustit ty dema k x800/x850 ale hází to chyby s neznámými shadery :-(
kdyz nemas zadnou GK, aspon v podpisu ji nemas, a nebo mas hroznej shit
Mám x1900XT@XTX 512mb takže na takovej shit bych to neviděl, lepší dnešní mainstream ;) jo ona není v podpisu, no hned to doplnim

Ale nic to nemění na tom, že ne a ne to spustit, nejpíš za to může jiná architektura čipu
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

neda se nahodou takhle omezit verze shaderu nakou utilitkou..nekde sem to videl, ted si jen vzpomenout :oops:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Flegy píše:neda se nahodou takhle omezit verze shaderu nakou utilitkou..nekde sem to videl, ted si jen vzpomenout :oops:
ATT, Rivatuner a urcite dalsi :)
0118 999 881 999 119 7253
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

cool.user píše:
Flegy píše:neda se nahodou takhle omezit verze shaderu nakou utilitkou..nekde sem to videl, ted si jen vzpomenout :oops:
ATT, Rivatuner a urcite dalsi :)
Mohl bys me nejak vice navest? oboje mam...
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

já teda nevím, ale myslím že verze shaderů jde omezit jen přímo v aplikaci (hře) nebo nějakým patchem jako je Oldblivion.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

owoce píše:Mohl bys me nejak vice navest? oboje mam...
Obrázek Obrázek
teda pokud je to to co mate na mysli.

ps: omlouvam se za velikost obrazku, zapomel sem na ukazto vypnout optimalizace, ale verim ze vycist se to z toho da :roll:
0118 999 881 999 119 7253
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Heavy Weapons Guy
(Team Fortress 2)

Obrázek
Valve is pleased to announce that the next generation of facial animation technology for Source will be released in Team Fortress 2. By leveraging the rapid pace of advancement in PC graphics, videogames can now match and actually surpass the facial animation used in feature film and broadcast television production. We've released a video of this real-time, in-game, in-engine facial animation in action in support of AMD's launch of the ATI Radeon HD 2000 series. By running entirely on the GPU of the videocard, the facial animation not only looks dramatically better, but frees up the CPU to perform other tasks like physics or AI.

This technology is available to all Source engine licenses as well as MODs based on those games. For more information, please visit Steamgames.com
[DOWNLOAD HD video (13MB)]
Nejlepší moderátor ve výslužbě
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

cool video :-D
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Pro anglicky méně zdatné jsem připravil volný český překlad...

"Jsem R. H. a tohle je moje Corvette. Váží 700 kilo a sežere 20 litrů 110oktanovýho benzínu na 100 kilometrů, což znamená, že dojet z městečka Praha na vesnici Brno stojí deset tisíc korun."
(Muhehehehe)
"U Jen-Hsun Huanga, kdo mi objel káru klíčema?! KDO MI OBJEL KÁRU KLÍČEMA?!!"
(...)
"Někteří poďobaní teenageři si myslí, že jsou chytřejší, než já... ale nikdo z nich nemá péro dlouhé 28cm a nesouloží 16 hodin denně! Uaaaa!"

P.S.: očekávám kartu, ale tohle jsem si prostě nemoh odpustit :oops:
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

lukfi no fuj, netahej sem to svinstvo, chudák no-x to pak po tobě musí uklízet :roll: :-D
//uvědom si flegy, že tvá reakce je naprosto stejně OT jak moje, možná i více, tohle se dá řešit přes SZ tuším ... já napsal aspoň rádobyvtipný komentář
sakryš godlike smáznul svůj post, budem jen tři:(

// jinak team fortres 2 jsem už ani nevěřil, že někdy vyjde, good news na překvapivém místě
Naposledy upravil(a) SNowie dne úte 22. kvě 2007, 17:33, celkem upraveno 3 x.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ty mi pis neco o ot snovie... :stupid:
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

JamesDean píše:Aby jste se ne..... :oops: Mě to přijde dost plastický, crysis vypadá o dost reálněji (můj názor samozřejmně) :roll:
Nemas pravdu .... nic lepsie som zatial nevidel. :lol:
NO-X ....
Ono bude to demo s RUBY volne stiahnutelne a spustitelne na standardnej HD2900 karte :? Ak ano tak kedy :-D Uz mam na ceste ASUS HD2900XT takze aby to demo bolo skor nez ta karticka pride ... :oops:

BTW JamesDean ..pekny avatar .. dobra cica :oops:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

team fortress bude fajn gameska,uz se na ni tesim:)
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Lukfi píše:.. ale nikdo z nich nemá péro dlouhé 28cm ...
No fuj... tuning "péra" tady snad řešit nebudeme.... :lol:

O.T.: Co naděláš - po koupání se každému smrskne. :old5:
JamesDean
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od JamesDean »

...
Naposledy upravil(a) JamesDean dne sob 22. lis 2008, 21:56, celkem upraveno 1 x.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

HD screenshoty z dema Whiteout

(myslím, že tu ještě nebyly)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Naposledy upravil(a) no-X dne čtv 5. črc 2007, 11:50, celkem upraveno 1 x.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Do prvního postu jsem doplnil dema pro R9500-R9800:
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Whiteout (Ruby) demo ke stažení!