Sentenced píše:Práve s asusama mi ty ADATA zlobí často, pro zakazníky (cena/vykon) beru "klasa" Adata 800 pomerne často a problemy s asusem tam proste jsou. Treba na dost levny P5L-VM1394 ty pameti delaj dost psí kusy. 667ky tam jedou jen na 533 i kdyz by mely jet i na 667 (s cpu na 800 a 1066FSB). Chce to proste otestovat.
a co A-DATA 800 EE? Ty taky zlobí s asusama? Já jen že mám novou sestavu viz podpis a zlobí mě OC.
Abych pravdu řekl, tak jsem stabilitu v defaultu netestoval. Jen jsem si šel zahrát CoD2 a běhalo to v pohodě.
Pak jsem zkoušel přetaktovat c2d e6750 následovně
3; 3,2 ; 3,4 ; 3,6 ; 3,8
i na 3,8 mi to naběhlo uplně v klidu. Teploty se taky dali. Dal jsem otestovat 3D MArk 06 a ten dojel taky uplně bez problémů. (s roustoucí frekvencí rostlo i cpu score)
když jsem zkoušel nějakou dobu hrát, tak mi to cca po 35 minutách hraní cod2 po netu (deathmatch server) vytuhlo.
zkoušel jsem orthos (stress cpu uplně v pohodě)
- jakmile jsem však dal stress cpu + ram nebo nějakou jinačí kombinaci, tak mi to hnedka po 2-4s hodilo nějakej error.
Potřebuju zjistit, čím to je. Někdo říká, že měl podobnej problém a že mu to dělal zdroj. Někdo jinej říká, že si mam otestovat paměti v memtestu. Každopádně mám strach, že s těma pamětma a nebo se zdrojem něco bude

Přitom CPU má krásný OC potenciál