Ano samozrejme, staci se podivat jake ma pozorovaci uhly a je hned jasne ze to nemuze byt zadna jina technologie.fesh1- píše:co taky Philips 200XW7EB ?? je to tiez TN ??
Pokud Philipse, tak tento:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41058
Moderátor: maXXmilian

Ano samozrejme, staci se podivat jake ma pozorovaci uhly a je hned jasne ze to nemuze byt zadna jina technologie.fesh1- píše:co taky Philips 200XW7EB ?? je to tiez TN ??

stahnul jsem si ICC profil s reálnějšími barvy zkalibrovanej profíkem ze zahraničí, a je to fakt rozdíl, přechod z černé přes šedou k bíle barvy už žádné proužkování ! Na nákou tu práci ve Photoshopu a úpravu fotek prostě super...nedostatek jen ta změna barev pří pohledu z úhlu, ale barvy určitě nesupec píše:ze by vystrizliveni nejhorlivejsiho zastance TN+??panTauu píše:tak mě to nedalo (trošku mě zarazila ta přesycená barva červená a skoro žadně detaily u žluteho květu) a testnul opět to barevné spektrum, a musím říct že na vině bylo focení (i když jsem si myslel,že fotka je dokonála z Panasonica FZ50 a opravdu není, a nechápu proč možná že jsem fotil z úhlu mírněze spoda) .
Je fakt, že i při mírném odklonění hlavy(pohled zezdola nahoru) dochází k přeměně barev(sice ta přeměna není tak výrazná, že by to vadilo třeba filmům, ale práci jo.
Když jsem si opravdu sednul kolmo, tak růže uplně jiná než na fotce, červená není jenom červená, jsou vidět stíny tmavé i sluneční (světlé ) a žlutý květ je také uplně jiný!Žlutá není jen žlutá, stíny tmavé, sluneční, spíše oranžové stíny(jako na testech SH na novějších technologií)... takže ono to barvy umí jak novější technologie ale bohužel, aby byly vidět věrné barvy musíte sakramentsky sedět přesně kolmo...jinak tu za tu fotku se omlouvám, byla focená mírně ze zdola a barvy se změnily (i když o malinko ale nejsou dokreslené detaily)
zrovna to meneni barev me jebe na benq FP93G... skoda, zazraky se nedeji:(

Bez do toho Philipsu a urco nebudes litovat. Idealni je pokud ti jej nekde predvedou.fesh1- píše:poradi niekto ? mam ist do Samsung 206 BW alebo risknut to a pridat peniaze na ten Philips ?