Far Cry 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Far Cry 2 - o hře jako takové

Příspěvek od djstudio »

pod win xp ten autoupdate funguje ale pod Vistama x64 ne takze zase jen takova polovicata prace.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

djstudio píše:pod win xp ten autoupdate funguje ale pod Vistama x64 ne takze zase jen takova polovicata prace.

aha :) jeste ze tu vistu nemam....
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Tak já jsem si to před pár dny pořídil a rozehrál a musím říct, že mě ta hra uchvátila. Jasně, je to pořád to samý, ale to se mi na tom líbí :) Nemusím nad ničím přemýšlet a rád si to zapnu po těžkém dnu a prostě jdu vyvražďovat :)
Grafika je úžasná a zpracování afriky je opravdu špičkové i co se týče zvuků džungle. Vůbec mě ani nevadí ten ultra rychlý respawn nepřátel a spíš to beru jako plus, aby se člověk neunudil.
Ale chtěl jsem se zeptat, jestli po dohrání hlavních úklolů můžu ve hře pokračovat a třeba si dodělat všechny vedlejší mise? Teď ty vedlejší dělám fakt jenom občas, protože chci mít co nejčastěji úkoly na prášky proti malárii... Nehledě na to, že si chci pak najít co nejvíce diamantů, tak by mě to zajímalo, abych tu hru nedokončil a pak měl smůlu :)
Btw taky jsem někde četl, že se potom na konci úplně vyléčím z malárie (dávalo by to smysl, protože pak už asi nebudu mít úkoly na prášky), je to pravda?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Z malárie se nevyléčíš,konec tě možná překvapí,po dohrání pokračovat nelze.Leda nahrát save,splnit,co chceš a pak hru dorazit do konce...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

hm, tak to je celkem na nic, protože dříve či později mi ty prášky dojdou... A teda pochybuju, že stihnu najít všechny diamanty atd... je to škoda :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Proč by ti měly dojít ty prášky? Ty ti nedojdou, pokud prostě budeš plnit ty úkoly pro underground.

Já hru dohrál s prakticky všema úkolama (i vedlejšíma) splněnejma a bez problému.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já myslel, že mise pro underground získávám jenom když plním hlavní úkoly...

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mise pro underground se ti aktivuje právě když ti docházej prášky.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

mno tak po zhruba 5 hodinach played, ale realnejch tak 7 pac sem si to obcas zapomnel ulozit si myslim ze tahle hra je hodne dobra, ma skvelou atmosferu, neokoukany prostredi, slusnou fyziku, vynikající zvuky, ty sou fakt uchvatny, je to takovy jakoby free form rpg ala morrowind atd (s tim rozdilem ze takhle serie me vubec nechytla). Grafika je paradni nevim co se na ni nekomu nelibi, ale je uzasna hlavne kolem poledne. Oblibil sem si nocni prepady :). Respawn je pochopitelnej proste drzi svoje pozice, spis mi vadi ze nepratele maj celkem slusny smysl na to zjistit hned kde jste a to treba i po prvnim vystrelu z sniperky na delsi vzdalenost, myslim ze by se to stylem dalo prirovnat k stalkerovi, tohle je vic otevreny, ale bavim se u toho zatim paradne, pro me mozna hra roku
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak vítej do klubu LOVITe.O tebe jsem strach neměl,jak jsme tenkrát kecali,tak mi bylo jasný,že se ti to bude líbit.Já hodně žeru popojíždění na lodi-občas na mě někdo zaútočí,tak se musim zvednout a vyčistit to,ale jinak na lodích jsem se toho najezdil fakt hodně.
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Tak FarCry 2 dohraná. Chcem sa opýtať, dá sa vrátiť z druhej mapy do prvej mapy? Na konci som mal stále dosť nesplnených vedlajších misií a misií pre buddies... na druhej mape mi hra od cca 70% neponúkala žiadne vedľajšie misie.

Inak podľa môjho názoru je hra od druhej mapy podstatne lepšia.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
blackshadow
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackshadow »

Ahojky,možná blbej dotaz,ale po dohrání hry jsem se chtěl k ní opět vrátit,ale najednou tu hru mám minimalizovanou a v menu to nikde nastavit nejde,pokud se správně dívám. Nevíte čím to je? Jinak nasbíral jsem 201 diamantů a celkovej čas 39hodin56minut,z toho asi cca 15 hodin hledání kufříků :)
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Mtex píše:Tak FarCry 2 dohraná. Chcem sa opýtať, dá sa vrátiť z druhej mapy do prvej mapy? Na konci som mal stále dosť nesplnených vedlajších misií a misií pre buddies... na druhej mape mi hra od cca 70% neponúkala žiadne vedľajšie misie.

Inak podľa môjho názoru je hra od druhej mapy podstatne lepšia.
Ano dá.Taky mě to během hraní zajímalo,tak jsem to jel na bugině vyzkoušet a jde to.Krátký loading a jsi tam,můžeš zase do Paly-no prostě všude.A to je paráda,kterou spousta lidí bohužel nedocení.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Kdyby tam nebyl ten neuveritelne dementni respawn vojaku dal bych tomu klidne 90 a vic.Ale jako vystrilim 8 vojaku na krizovatce jedu dal a zjistim, ze sem treba spatne zahnul.Ok tak se vracim na tu krizovatku a zas tam sou vojaci.A to sem nebyl pryc snad ani 30s!!!Jako co to doprdele je?To si snad delaj vyvojari prdel ne?A to je takhle na kazdy skurveny krizovatce a na kazdym moste.Vic jak 60% bych hre nedal...Je to opravdu na nervy. :blee: :blee: :blee:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No ty ses před Vánocema rozpálil.Já bych tý hře těch devadesát dal.Respawn je blbej,ale mě to tu hru až tak nedegraduje.No to je doprdele názor,co? :lol: Jinými slovy se tu bavíme o tom,co tu padlo už mockrát-v této hře není žádné "mezi"-je to buď BOMBA,nebo PROPADÁK.Pro mě to první,pro tebe to druhý.To si doprdele nedělám prdel :lol: Sorry,ale musel jsem 8)
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

tak ted nevim jestli kazdej hrajem jinou hru, ale po 30s tam fakt respawn neni ani po 5 min, tipl bych to tak na 10-15 minut. nejspis tam prijela posila, nebo jen jeep s hlidkou. kazdopadne obcas si zahraju na "po nas spaleniste" :) a moc rad hazu granaty do skrinky s munici dela to peknej ohnostroj kterej zranuje, sem v nejakejch 20% hry a cca 8 hodin played, plnim spis postranni ukoly pro weapon dealera a tak, chystam se koupit dragunova a kdyz budu mit stigro a narazim zas na misi tak uz se mi odemkne i ta nej snipa, jen me trosku zamrzelo ze puska na sipky ma jen 5 ran :((, takze ted taham mac 10, m1903 a tu dart rifle :D, misto ni sem tahal pkm to mi prislo jako hodne vyvazeny kombo dovolujici jak prasit tak i pekne z dalky, ted chci zkusit tu tlumenou mpici a stealth pristup ke hre, ale s 5 nabojema v ty dartrifli nevim :(, jinak pozorujete s camo suitem nejakej rozdil, ja snad jen ten ze se v pohode dostanu nepriteli dozad a oddelam ho kudlou, pripadne me detukuji na mensi vzdalenost, ale tezko soudit, byla to jedna z prvnich veci co sem kupoval.
edit: co me hodne vadi ze hra obcas zniceho nic padne do win... hraju pres steam na vistach 64bit
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já si v druhý půlce hry koupil upgrade na dart rifle nebo to možná byly větší sumky-teď nevím,každopádně jsem měl až 17 nábojů do dart rifle namísto původních pěti...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Já nevim, ale mě ten respawn vůbec nevadí, i když to je občas fakt rychlý, aspoň to není jenom nudný ježdění po mapě :) Jenom teda, když to nedohraju úplně, abych si mohl posbírat kufříky a dodělat všechny vedlejší mise, tak se mi pořád budou objevovat mise u undergroundu na prášky? Klidně i 100x, když tam budu pořád jen tak jezdit a vyvražďovat?

Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

hypnotic666: Dovolím si tvrdit,že ano.
pensilvania
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pensilvania »

mam jednu blbou otazku jak jste se vylecili hned na zacatku hry pote co jste se probudili v te boude,ja mackam klavesu pro leceni div nemam puchyr a porad nic :evil:
cpu: I9-9900KS mb: Asus ROG STRIX Z390 gaming-f, ram: 2x16GB Gskill 3600Mhz CL16, hdd: 2x SSD NVMe Samsung 970PLUS 1TB + SSD Sata Samsung 860EVO 1TB + Samsung 870EVO 2TB gpu: Asus ROG STRIX 3080 12GB case: Fractal Design Define R6 Blackout, zdroj: Fractal Design ION+760P audio: Sennheiser PC 373D LCD: Samsung Odyssey G9 NEO
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“