Jo je to dvoujadro nataktovany na 3,2GHz...hele takze problemem u tejhle hry je spis ten procesor nebo i grafika 8800GT.?? to medium/medium se mysli jako detaily na medium nebo jen textury.?? (jestli to neni to samy.Walker píše:no hele to amd je asi dvoujadro ne (bohuzel se u amd moc nevyznam) tak vykonove sme an tom dost podobne bych rekl.....ja teda mam Xp 32bit takze mam min narocnej OS , ale i tak si myslim ze pro tebe v rozumych detailech bude GTA hratelne.....das si to na medium/medium a treba posuvniky na 15/15/20/0 a bude to v pohode........kazdopadne hra je to perfektni a to ze je narocna me sice sere ale tak zivy mesto sem v zivote ve hre nevidelfakt klobouk dolu
pokud nevis co s litrem a chces si koupit hru a udelat si radsot tak jedine GTA4
btw: no a pocitam ze pristi rok vyjdou narocne hry
operation Flashpoint 2, nova Arma asi, Mafie, Starcraft 2 atd atd.....sem zvedavej u starcraftu jak tam to bude s procesorem
ale to uz sem OT...dobrou nooc
GTA 4 - technická stránka hry
Moderátor: Baneshee
- Woko_O
- Začátečník

Re: GTA 4 - technická stránka hry
- P.CE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No čoveče, když se nedostaneš do biosu, je tam HW problém. Otázkou je, jestli se ti nerozsvítí monitor a nevidíš nic, nebo prostě při pokusu (tlačítko Delete) se ti zobrazí chybová hláška, že němůžeš do biosu (což jsem ještě neviděl ani neslyšel). Ale jesti pokaždý hlásí jinou chybu, tak utíkej s deskou na reklamaci. Netýká se to GTA IV.busy píše:P.CE mám ten istý problém. Nahodím ovládače a do win sa už viac nedostanem. Ale ja už ani s 180.48. a po ďalšom resete už sa nedostanem ani do biosu, až kým nenahodím inú grafiku, doska postuje všetky možné chyby od toho že nemôže inicializovať cpu, memory error či iné (po každom resete niečo iné) ale nikdy sa nedostanem ani do biosu.
MB: Asus Formula Maximus II (bios 1802), CPU: Core Quad E9550 2.83 Ghz@4.0 Ghz - Thermalright Ultra-120+Noctua, RAM: 2x2GB OCZ DDR 2 1066Mhz, GPU: 8800 GTX, OS: Win XP SP3 ...SOUND: X-Fi Music, REPRO: Logitech Z-5500 5.1 500W RMS, THX, DD a DTS dekodér, LCD: 20.1" 1680x1050, CASE: Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + 4x Noctua Fan ZDROJ: Enermax NoiseTaker II 600W
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tam ide o to že mi to robí len po inštalácii tých ovládačov a len tých 180.xx . Potom tam hodím inú grafiku nabootujem sa do save mode nahodím staré ovládače a všetko ide zase normálne
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
- P.CE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hm.. nechápu... jak můžou ovladače grafiky ovlivnit to, že se nedostaneš do biosu...busy píše:tam ide o to že mi to robí len po inštalácii tých ovládačov a len tých 180.xx . Potom tam hodím inú grafiku nabootujem sa do save mode nahodím staré ovládače a všetko ide zase normálne
Kdy by tak mohli vyjít nové WHQL ovladače Nvidie? Vydávají je nějak pravidelně?
MB: Asus Formula Maximus II (bios 1802), CPU: Core Quad E9550 2.83 Ghz@4.0 Ghz - Thermalright Ultra-120+Noctua, RAM: 2x2GB OCZ DDR 2 1066Mhz, GPU: 8800 GTX, OS: Win XP SP3 ...SOUND: X-Fi Music, REPRO: Logitech Z-5500 5.1 500W RMS, THX, DD a DTS dekodér, LCD: 20.1" 1680x1050, CASE: Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + 4x Noctua Fan ZDROJ: Enermax NoiseTaker II 600W
- Trecker
- Nováček

-
Zdravím, mám problém s grafikou. Ve hře to mám světlý místa kostičkovaný nevíte někdo co stím ? mám x1950 pro 256mb i s ovladačema 8.12
- Poděs
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to nainstalil a docela zklamání. Hra se občas trhne. Mám AMD Athlon X2 6000+ 3,1 GHz, 4 GB RAM DDR II 800 MHz, ASUS EAH4850 512 MB, Win Vista Home Premium 64 bit. Očekával jsem, že mi to poběží lépe. 1280*1024 detaily medium a high a ty posuvníky nevím, zhruba někde v půlce (to dalo default). Myslel jsem, že to poběží lépe. No uvidíme, co vymyslí.
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to před tejdnem nainstaloval a až dneska jsem to rozjel.A už jsem nasranej jak kýbl.Co je to za sračku přihlašovat se někam jak debil,vyplňovat heslo,hledat nicky který ještě nikdo nemá a pak mi to napíše že se nešlo přihlásit tím pádem po hodině hraní to nešlo savnout?CO JE TOHLE ZA BORDEL????Nechodí tak jak má a co je kurwa komu do toho jakej je můj email jen kvůli tomu abych si po hodině uložil hru?Tohle potrvá dlouho než se k tomu vrátím.........A když se mi konečně podaří vytvořit účet,tak marně čekám na potvrzovací mail.......TO JE PROSTĚ NEHORÁZNOST CO SI DNESKA VÝVOJÁŘI DOVOLEJ!!!!!PRACHY TO JO,ALE ABY SE UŽIVATELI DOSTAL DO RUKY KVALITNÍ PRODUKT O TOM SI MUŽEME NECHAT JEN ZDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hele ted mi prisel procesor Q9300 tak potom pisnu jakej je rozdil....ale jak tady uz psali jini....tak proste to 4 jadro to chce...jinak mrkni a precti tohle http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=44Woko_O píše:Jo je to dvoujadro nataktovany na 3,2GHz...hele takze problemem u tejhle hry je spis ten procesor nebo i grafika 8800GT.?? to medium/medium se mysli jako detaily na medium nebo jen textury.?? (jestli to neni to samy.) nebo to je jako ze bych dal treba detaily na high textury na medium a ty posuvniky to je co.?
nase grafiky si myslim bohate staci s quadem na hrani gta...ale je fakt ze to chce na pekny hrani aspon tu 1GB grafiku.......ja si ted hraju GTA a moc me to bavi
- Woko_O
- Začátečník

No parada..ten clanek mi udelal jasno..
mam 512mb kartu coz zrovna nenji idealni..mam dvoujadrovej procesor AMD 5400+ u kteryho sem si myslel ze je dobrej...myslel sem si ze i muj komp je na tom celkem dobre..
no to sem rad...docela potes prdel jestli budou jeste narocnejsi hry..
trijadro od AMD na frekvenci 2,4Ghz by nestacilo.?? to bych snad jeste utah kdybych prodal ten soucasnej...ale novou grafiku bych uz asi nezvlad.. :/
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
procesor je u tejto hry veľmi dôležitý. ja hrám 1920x1200 medium/very high 11/75/65/13 na Q6600 3,5GHz 4GB ram a 8800GTS 512MB. Hra je plynulá (FPS síce nemerám, z toho som už vyrástol) ale nastavil som si to tak aby to bolo plynulé (aj keď nočný prechod china townom kde všetko svetielkuje už nieje úplne podľa mojích predstáv)
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
busy píše:procesor je u tejto hry veľmi dôležitý. ja hrám 1920x1200 medium/very high 11/75/65/13 na Q6600 3,5GHz 4GB ram a 8800GTS 512MB. Hra je plynulá (FPS síce nemerám, z toho som už vyrástol) ale nastavil som si to tak aby to bolo plynulé (aj keď nočný prechod china townom kde všetko svetielkuje už nieje úplne podľa mojích predstáv)
to neni tak zly
- P.CE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
přesně...asi je na čase shánět nějakej prográmek, kterej deaktivuje ty buzerace Rockstar Social a Windows Live... zlaté San Andreas - pustíš a hraješ... Ale to už mně z principu s***, abych já, kdo koupil hru, lezl na pirátský stránky. Prostě ubírající se směr u singleplayeru NUTNOST být on-line, je špatný! "Buďte on-line, jinak vám budeme furt připomínat, že nejste on-line, a v budoucnu vám zakážeme spoustu funkcí a časem taky spuštění hry..." Nechci slyšet o internetu, pokud nechci aktivovat hru nebo hrát multiplayer!Swat píše:Co je to za sračku přihlašovat se někam jak debil,vyplňovat heslo,hledat nicky který ještě nikdo nemá a pak mi to napíše že se nešlo přihlásit tím pádem po hodině hraní to nešlo savnout?CO JE TOHLE ZA BORDEL????Nechodí tak jak má a co je kurwa komu do toho jakej je můj email jen kvůli tomu abych si po hodině uložil hru?
"Buďte online a podporujte náš marketing, jinak si nezahrajete. Cítíte se omezeni a stahujete crack? My na to přijdeme! (naší drobnou aktualizací) a potrestáme váš nezájem o náš marketing omezením funkcí. Možná si vás dáme na black list. Možná vám zablokujeme účet.
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
P.CE- ale za toto všetko môže práve warez. A na warezákov doplácame práve my čo si za software či hry zaplatíme.
- zombux
- Odborník PCT

to je blbost. warez je právě reakcí na tyhle stupidní praktikybusy píše:P.CE- ale za toto všetko môže práve warez. A na warezákov doplácame práve my čo si za software či hry zaplatíme.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To je pekna blbost, warez tu byl driv nez vubec nekdo zacal pouzivat nejaky ochrany. Jestli si myslis, ze az budou hry zcela bez ochran, aktivaci a DRM, tak warez nebude, tak si naivka nebo hlupak. Warez zmizi jedine az budou davat hry zadarmo.
Abych nebyl OT, GTA IV potrebuje internet jen pro aktivaci a ta ani nemusi byt provedena na PC, kde chces hrat. Jestli si nekdo neumi zridit ani offline ucet na GFW tak je problem mezi klavesnici a zidli, ne ve hre.
Abych nebyl OT, GTA IV potrebuje internet jen pro aktivaci a ta ani nemusi byt provedena na PC, kde chces hrat. Jestli si nekdo neumi zridit ani offline ucet na GFW tak je problem mezi klavesnici a zidli, ne ve hre.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Swat
- Mírně pokročilý

Samozřejmě nejsem blbej a mluvil jsem o on-line účtu.Mě to prostě vadí,když se mi ho konečně podařilo vytvořit a proběhlo i zpětný potvrzení,tak mi to pak hodilo hlášku,že se možná přihlašuju ze země,která není podporována......"login failed"-tak kde to jsme?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Kde to jsme? No prece v zemi, ktera neni podporovana
Jestli chces hrat multak, tak se musis registrovat na nejakou zemi, ktera podporovana je (UK, USA...), to uz v tomhle threadu bylo receny tak 10x. To je ale problem vsech her s GFW Live a podekovat muzeme jedine Microsoftu. Chtelo by to na zacatek threadu sepsat nejakej FAQ, ty stale stejny dotazy zacinaj byt ubijejici 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Swat
- Mírně pokročilý

To je ale jaksi v prdeli,když mi to tam tu ČR nabídne.Jako tahle záležitost mě rozpálila doběla-o optimalizaci se nevyjadřuju,to je prostě humus....Takovej potenciál a zazděj to takovym způsobem.
- P.CE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jsme pro Amíky jen chudá východní země kdesi v Evropě ...
- bong
- Začátečník

-
som prihlaseny na rockstar social club, aj na GFW live kde mam zadane USA a aj yahoo email ale furt ked sa chcem prepnut do MP tak ma to nepusti....co s tym
MB: Asus P8H61-M LX soc. 1155 H61 DD3 mATX CPU: i5-2500, 3,30 GHz, 6MB, LGA1155 BOX RAM: Kingston 2x4GB DDR3, 1333MHz CL9 GPU: ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 1GB/256-bit GDDR5 HDD: SAMSUNG 400 GB SATA2 16 MB - HD401LJ SSD: Kingston 64GB SSDNow V100 Series SATA2, 2.5"