Jo sry, já jen nepochopil jak to souvyselo s AF opti, když to bylo položený jako přímá odpověď, co se 2D videa týče, v době Fermi jsem měl GTX480 jako jeden z prvních v čr, střídala u mě HD5870, kterou jsem proklínal, ta nedokázala ustát pořádně ani aero ve W7 + některý činosti, vim že to pak řešili catalist 10.4 tušim ale to už jsem tu kartu neměl....video bylo na ATInách vždy strašný, nikdy se mi tam nepodařilo udělat tak ostrej obraz jako u NV, na šitovejch TNkách tý doby to samozřejmě nebylo poznat, takže drtivá většina obhajcú spíš ani nevěděla o čem je řeč...maltra píše:@RAD-x: nikde som nepisal o tom, ze to ma nieco spolocne s tym co tu preberame. Myslel som ze to jasne vyplyva z vety uvedenej v mojom predchadajucom prispevku: "je tu este jedna vec na ktoru by som chcel poukazat bez toho aby som kvoli tomu vytvaral nove vlakno". Tym "novym vlaknom" bolo myslene vlakno ohladne testovania obrazoveho vystupu pomocou HQV benchmarku. Neda sa ale nikde zohnat, preto nove vlakno nezakladam a napisal som to len ako poznamku sem. Dufam ze som to vysvetlil dostatocne.
V odkazovanom clanku ide o kvalitu obrazoveho vystupu a pointa bola ta, ze graficku kartu pouzivaju ludia aj na ine veci ako iba na hranie. To malo byt len poukazanim na to ze zatialco sa zeleni v dobach Fermi ukajali vypichovanim mizerneho AF u Evergreenov, v kvalite obrazu dokazala aj grafika za par supov z tej serie (HD 5550) konkurovat vlajkovej lodi GTX 480.
@Doc: ok, tak je to p*covina. Ten test je subjektivny, hodnoti ho ten kto sa pozera na obraz a mozno tebe by vysli vysledky inak. Spokojny?
To Hladis: pardon, však to zahoď na smeťák, nebo do vlákna o AF.