Ja ani nevim.Gaus pusku jsem pouzil jen jednou na zkouzku
Bud chodim s brokovnici(180dmg 32naboju) a nebo kulometem se 150dmg na strelu.
Btw inteligence 14 a max vylepseni na vydrz fusion core a jeden fusion core vydrzi snad 2 hodiny, kdyz nesprintuju a nepouzivam VATS.
Uz jich mam 150, takze to mi vydrzi az do konce hry
hele nebylo u F3/NV omezeni u SPECIAL na 10? Jakoze si nejak nevybavuju, ze bych mel nekde treba 12...
+ ted jsem neco vyhnal oblecenim/bobbleheads a tak na 10 a ani me nenapadlo to davat na vic
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Glowing sea je podle me nejlepsi lokace ve falloutu vubec.Z dalky to vypada jak obrovske hory a kdyz se k tomu clovek priblizi uvedomi si, ze je to krater po atomovce co vybuchla na zacatku.
Parada.
jo není to tam spatny az na tu radiaci -> sem se tam navíc snazil proplizit kolem skupinky ghoulu, ale trochu mi to pokazila Piper, co se na ne s krikem rozbehla (samozrejme ju během 5s sundali a pak sli po mne )
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
HEAD píše:Glowing sea je podle me nejlepsi lokace ve falloutu vubec.Z dalky to vypada jak obrovske hory a kdyz se k tomu clovek priblizi uvedomi si, ze je to krater po atomovce co vybuchla na zacatku.
Parada.
Co mi ale vadi je to, ze hra se odehrava v lokaci po vybuchu atomovky a ještě 200 let a při tom tam vse vypada, jako by to misto někdo opustil před 100 lety bez jakykoliv katastrofy. Zvlaste ty stojici dreveny budovy jsou trochu zvlastni.
Hladisi to mi taky trochu kazí tu atmosféru, kráter od atomovky za humny, ale dřevěný baráky stojí jako by se nic nestalo, ani nejsou sezehnuty. Asi dobrej nátěr
Riku:
Atmosférou mi to spis pripomina něco jako I Am Legend nez Fallouta. No co uz.
HEAD:
Vzdyt je mas všude okolo po mape. Jedine ze by ta atomovka byla hodne slaba, nebo se tam neprijemne projevovala velka komprese mapy (vzdalenosti). To nemluvim o vydrzi dreveny stavby po 200 letech v agresivnim prostředí.
Zkus se mrknout na tohle http://technet.idnes.cz/atomova-bomba-p ... enstvi_kuz Muzes si to odzkoušet i nad Bostonem, který je zkomprimovane pouzit ve Falloutu 4. To ještě se musí pocitat další dopady na prostředí po jaderny valce (třeba Nuklearni zima).
No a když to porovnas s reálnou mapou a zasadis si tam vybuch dnesni standrartni atomovky, tak by herni plocha byla vesmes jen zarostla plocha s hrubyma torzama staveb a sutin. Zadny dreveny baraky a mrakodrapy s jen oprýskanou barvou. zvlaste po 200 letech. Ale tak je to sci-fi.