Opteron s939

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

no dvoujadro je podle me dneska uz celkem nutnost pro hardcore hrace vsechny novy hry uz Dvoujadra takrka vyzadujou :) Jinak moje osobni zk sou takovy ze i kdyz delam jenom ve win tak na dvoujadru je vse sviznejsi hlavne kdyz treba palim DVD a pri tom jeste neco delam na drivejsim A 64 3700+@2,7ghz to uz bylo dejchavicny. :sad:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Stratos píše:hlavne kdyz treba palim DVD a pri tom jeste neco delam na drivejsim A 64 3700+@2,7ghz to uz bylo dejchavicny. :sad:
150x a stale dokola ta sama blbost :stupid:
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

tvuj nazor kontra moje osobni zkusenosti :)
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

Stratos píše:tvuj nazor kontra moje osobni zkusenosti :)
No to sice jo, ale neříkej mi, že když pálíš dvd a u toho si ve winu že to bylo dýchavičný...To bylo u mě na A xp 2100+ ... A na A64 3200+ na 2,4 bez problému, takže fx57 by s tím problém neměla už vůbec...třeba si měl bordel v systému...Ale dýchavičný ? pochybuju....

Ja na dualcore prejdu v kvetnu a tesim se :)
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Jirkas77
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkas77 »

Sviznejsi mozna, ale to paleni DVD je podle me docela blbej priklad. Ostatni pojede pomaleji kvuli disku a rozhodne ne kvuli nekolika procentum vytizeni procesoru
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

K diskuzi singlecore vs. dualcore byl vyhrazeny cely thread, ktery jsem bohuzel byl nucen zamknout. Byl bych opravdu rad, kdybyste se drzeli tematu a zanechali OT. :wink:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
bob159
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob159 »

noo mam taky dotaz ze ci opterony poberial na mojej doske asus a8n-sli premium chcem si byt isty ze to 100 percentne pobezi...nejaky dvojjardovy myslim :)
CPU: AMD Opteron 170 | MB: ASUS A8N-SLi Premium | GPU: Palit 9800GT | RAM: CORSAIR TWINX XMS Platinum 2GB | HDD: WD6400AAKS SATA | DVD-RW ASUS DRW-1608P3S | POWER: Corsair 520W | CASE: Lian Li V-1000B PLUS | SAMSUNG SyncMaster940B
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“