Battlefield 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Budete pořizovat následující DLC?

Ano, všechny
61
41%
Pouze Close Quarters
0
Žádná hlasování
Pouze Armored Kill
14
10%
Pouze Aftermath
0
Žádná hlasování
Pouze End Game
0
Žádná hlasování
Pořídím kombinaci některých z výše uvedených
12
8%
Ne pořizovat určitě nebudu
60
41%

Celkem hlasů: 147
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield 3

Příspěvek od Koro »

Ano, kecy o skille z pofiderndej spravodlivosti su presne tie sracky co ma nezaujimaju. Chcem si oddyvhovo zastrielat a bf mi to casto neumoznuje, kvoli tomu, ze dava noliferom v letectve prilis velku prevahu. Nemam problem hrat v pechote proti niekomu lepsiemu, pretoze aj ked prehram väcsinu subojov, stale to moze byt zabavna hra, v ktorej mam co povedat... Lenze v letectve to neplati, lebo tam si proti skusenym pilotom ani neskrtnem a kedze v DICE su uplne prijebani, tak pilotom dali uzasny 3D spotting aby boli mravceky na zemi este bezbrannejsie.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Plácáš neskutečný kraviny...ta hra noliferům ve vzduchu žádnou příliš velkou převahu nedává, tu převahu si dávaj tihle nolifeři sami tim, jak se to naučili, chtěl bych vidět tebe ve stíhačce, jak ti ta hra dává úžasnou převahu. Nejdřív se nauč prosimtě lítat, než začneš osočovat ty, který maj xxx hodin nalítáno, takže je to něco stálo ten skill kterej maj, zazlívat jim to, že díky času kterej do toho vložili sou o mnoho lepší než ty, tak jen brečíš, jak je svět nespravedlivej, že umožňuje ostatnim hráčům bejt lepší. Kromě toho mechaniku lítání líp nevymyslíš, už tak je to jednoduchá arkáda a simulátor z toho by si se asi rozplakal, protože tam by se ti nepodařilo ani zapnout motory a to, že maj 3D spotting - tak si di na HC...tam žádný 3D spottingy nefungujou ani 3rd person view a i tak, pokud hraješ "normal", tak si prosimtě zkus jaký to je, trefit ve stíhačce dokonce i označenýho vojáka na zemi, takže opět jen brečíš nad tim, jak je svět nespravedlivej, když něco vyžaduje zkušenosti, tak to není zadarmo, což by si si měl připustit, že když ty do toho nic nedáš, tak nebudeš hned nejlepší nebo že nebudeš hrát vyrovnaný letecký souboje...

A jinak když ti to ošklivý BF3 neumožňuje si oddychovo zastřílet, si zajdi na TDM někde a střílej si tam oddychovo do halelluja, žádný ošklivý stíhači nebo vrtulníky dokonce ani zlý tanky tě tam nebudou obtěžovat.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

V stihacke som nalietal dost, takze takymito rozpravkami ma nenakrmis. Aj ked som lama, tak kosenie spottnutych vojakov, je pre mna jednoduche a oni sa nedokazu branit, pretoze vdaka katastrofalne kratkemu dosahu igli ma nic zo zeme nedoze ohrozit, jedine AA a tej sa da dobre vyhnut. Takze vysledok je taky, ze ak mam v time dobreho pilota, ktory eliminuje nepriateske letecke pokusy, tak si neohrozene lietam a zaradom kosim bezbranne mravceky. Nie je na tom nic skillove ani spravodlive. To iste plati pre heli, ak stihacky drzia vzdusnu nadvladu, tak heli staci kempit vo vyske mimo dosahu igiel a z tade kropit bezzbrannu pechotu.

Ja chapem, ze pilotovi sucasny stav vyhovuje ale nie je v poriadku, aby dvaja dobri hraci bezne zaistili dominanciu 30 clenneho timu. Casto opakovany scenar, ked je jeden tym prilis slaby na to, aby sa dostal zo zakladne je jasnym vysvedcenim, ze tuto hru tvoria neschopni retardi.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Viem o com hovoris :) MOja oblubena mapa Khark, ak nemam zdatneho protivnika v JETE, tak maju problem :mrgreen: . V jetoch mam cca 16.000 kilov, ale dobrych Jetarov sa zbiera, na zaciatku som to mal jednoduche 70/3 KD a tak :wink:
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

Ono by to nebol problém, keby si letectvo išlo vlastným životom ako v BF2, kde stíhačky bojovali proti sebe, proti helinám a prípadne zhadzovali bomby na techniku ale čo si pamätám, tak na pechotu nedokázali vo veľkom útočiť. Lenže v BF3 sú nahustené vlajky, 3D spotting, podvesené rakety...
Ja nenadávam pilotom ale tvorcom hry, to, že publicové hry končia, tak často výraznou dominanciou jedného tímu, je jednoznačne ich zlyhanie.

Keď už som spomenul BF2, tak ma napadla tá obrovská členitá mapa s priehradou, neviem ako sa volala. Tam si nemohol lietať vo výške, pretože by ťa zvesili Iglou, takže si letel schovaný v údolí a dopredu si si musel vybrať vlajku na ktorú útočíš, pretože boli strašne ďaleko od seba. Potom si len rýchlo vybehol z poza kopca, zhodil bomby a išiel dopĺňať muníciu na letisko... To bol trochu iný level ako táto dnešná arkádovina, kde len vyletíš do výšky a pri páde dole si vyspottuješ polku mapy a rozhodneš sa, kde ti najlepšie vyhovuje udrieť.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

No viez BF3 je robena pre dementne fat USA deti a mi ostatny sa musime prisposobit :wink:
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Koro píše:V stihacke som nalietal dost, takze takymito rozpravkami ma nenakrmis. Aj ked som lama, tak kosenie spottnutych vojakov, je pre mna jednoduche a oni sa nedokazu branit, pretoze vdaka katastrofalne kratkemu dosahu igli ma nic zo zeme nedoze ohrozit, jedine AA a tej sa da dobre vyhnut. Takze vysledok je taky, ze ak mam v time dobreho pilota, ktory eliminuje nepriateske letecke pokusy, tak si neohrozene lietam a zaradom kosim bezbranne mravceky. Nie je na tom nic skillove ani spravodlive. To iste plati pre heli, ak stihacky drzia vzdusnu nadvladu, tak heli staci kempit vo vyske mimo dosahu igiel a z tade kropit bezzbrannu pechotu.
To sou kecy prostě...ve stíhačkách máš nalítáno dost? kolik? Já mám ve všech dohromady tak 40hodin a vim prostě, že trefit pěchotu na zemi není žádná sranda, sundáš většinou 1dnoho, se štěstim 2 na jeden nálet - tim myslim střílení kulometem, jestli do pěchoty šiješ podvěsnejma raketama,tak si lama ty, já podvšsný rakety na pěchotu nepoužívám, to je stejný jako když pěšák na pěšáka použije RPG...stejná lamárna.
Dosah igly rozhodně není tragickej, když běžně na caspianu mě nemá problém zaměřit až 5 týpků najednou krátce od base a s helinou abych se ukryl ve vejšce z dosahu igel, tak seš zase mimo dosah TV raketym střílení kulometem je nepřesný protože než tam ty střely doletěj tak do pohybu netrefíš nic moc.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

po 250 hodinach ti viem povedat ze davat pechotu gulometom neni tazke :mrgreen:
A preco davat pechotu podvesami je nefer ? Na to maju mysliet v DICE , aspon je sranda, podvesami vatsinou rad davam sproste deti co snipruju ;-)
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

sam_217 píše:tim myslim střílení kulometem, jestli do pěchoty šiješ podvěsnejma raketama,tak si lama ty
Už som písal, že lama som, takže áno, šijem do pechoty podvesmi a tak isto šijú iný do mňa keď behám pešo. Čo by to malo meniť na veci? Umožňuje to hra? Umožňuje. Spôsobuje to dominanciu stíhačiek nad hrou? Spôsobuje.
Sorry ale mňa nezaujíma trápne škatuľkovanie na to čo je podľa teba skill a čo lamarina. Zaujíma ma pôžitok z hry a ten mám pri vyrovnaných bitkách, v ktorých je o čo bojovať. Aj keď prehráme, tak sa vo vyrovnanom boji zabavím tisíckrát lepšie ako pri výhre totálnou dominanciou nad súperom, keď kvôli leteckému tlaku nie sú schopní dlhodobo udržať ani jedinú vlajku.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

A od čeho máš AA? overpowered vozítko, který se téměř nedá sundat, pěchota si neškrte už vůbec, heli to nesundá stíhačka s velkejma obtížema. Heh to samý bych mohl řikat jám jak je hra podělaná, když se najdou 2 blbci (ještě jeden co ho zároveň opravuje, co si sednou do AAčka a pak střílej všechno co nad nima proletí + maj heatseekery. Nebo teďka ta největší totální kravina - guided shell v tanku, jedna rána, na světlice nereaguje a je hotovo, tzn že ve vzduchu se nedá téměř nic, když sou na zemi zas tihle "nolifeři", co nemaj problém sedět 3hodiny vkuse v AAčku a sestřelovat, to je podle tebe není nevybalancovanost, ale to, že ty jety se můžou aspoň trochu trefit to nevybalancovanost je?
blahorodie píše:po 250 hodinach ti viem povedat ze davat pechotu gulometom neni tazke
A preco davat pechotu podvesami je nefer ? Na to maju mysliet v DICE , aspon je sranda, podvesami vatsinou rad davam sproste deti co snipruju
Jasně, pro mě to taky není nějak extra těžký, když ho vidíš a moc se nehejbe párkrát klepneš na tlačítko kulometu a je hotovo, ale člověk, co do toho nasedne poprvý tak dřív zahučí v zemi než něco trefí, potřebuješ pár hodin v tom prosedět, než si zvykneš, pak už to těžký neni. I tak ale pořád platí že na jeden náled většinou jednoho max 2 lidi najednou, víc ne, ty rakety taky víc nesundaj, ale ulehčujou aim,protože můžeš střílet okolo kolem a jeho to stejně hituje.
V případě že tady pán už těch pár hodin proseděl ve stíhačce, tak by měl bejt schopen sestřelovat pěšáky kulometem.

durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Musim se priklonit na Korovu stranu, kdyz se sejdu 2 dobri piloti, je vyhra zarucena.
Mam nalitano v heline 560h....kdyz jsem jeste aktivne hraval, mel jsem jednoho Turka partaka-gunnera a lidi byli bez sance, hravali jsem Firestorm, gunner klidne mel K/D 70/4, ja tak 40/4. Ja mel ECM, Guided rockets a Heat seekers, gunner -stealth, termo a TV missile...
Taktika byla jednoznacna, davka guided rockets= disabled + TV missile= destroyed a naopak, stridali se, nech nema iba jeden killy. Prvni padnul MAA, pote tanky. Mezi tim zletel dolu kuli nabiti ECM a gunner strilel pesaky. A tak dokola...
TV missile mel tak promakanou, ze setreloval heliny(uspesnost tak 80%) a dokonce i letadla- kdyz leteli tupci celem primo na nas....
Na kolika serverech jsme zabanovani pro "cheat/hack" ani nerikam

A kdyz v minulosti byla moznost mit u gunnera svetlice, byl to jeste vetsi masakr. A to je jenom helina, letadla jsou total overpowered...Kdyz se sesli na stejne urovni, helina je bez sance...nekteri maji kulomet sakra presny...to byla moje nejvesti hrozba, proste sem se bal jenom letadel(a samozrejme maniku s promakanou TV missile)...

Proto rikam, kdyz je na jedne strane dobry helinista a pilot v letadle, a dolu klidne vsichni vlastni spoluhraci bambaci, a na druhe strane helina/letadla stoji, ovladaji mene zrucni piloti, muze se protistrana postavit na hlavu a aj tak nevyhra...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Jenže takový ovládání heliny fakt požaduje dovednosti a to fakt jak sám píšeš většina pilotů nemá, nejsou tak zruční, já sám prostě vůbec nevim jak tu TV raketu ovládat pořádně, trefit s ní něco je těžký, jen zatraceně předvídat pohyb a mířid napřed, ale trefit něco jako stíhačku TVčkem je HC snad totálně nemožný, buď za dob cos to hrál nevim jak dlouho to bylo se to ovládalo asi líp, a pak to s patchem podělali jako ty světlice.
Ten Jet to samý, "někteří maj kulomet fakt silný" no trefit se s tim tak přesně ale taky není zrovna easy, já třeba většinou nedám helinu na jeden fullout z kulometu, stihnu jen disabled...hraju na joysticku navíc takže to je fakt jiný kafe. Ale narozdíl od tebe mám v helinách podobně jak v jetech, mám nalítáono jen 30hodin v obou helinách dohromady.

Nevim prostě proč se furt přikláníte k tomu, že je špatný, když sou nějaký hráči prostě moc dobří, protože ostatní "normální" co to tak neuměj si pak nezahrajou...fakt to nechápu za čim to stojíte...když je holt někdo nolifer co má v tom nalítáno stovky hodin, tak prostě bude tu druhou stranu co nemá stovky hodin nehorázně kosit, zatraceně co je na tom nevybalancovanost???
Dostaň na opačnou stranu stejně dobrýho gunnera/pilota jako ty + 2 podobně dobrý jety jako máš v teamu a celou hru nebudeš řešit skoro nic jinýho jak druhou heli popřípadě jety, aby tě nesundali. Ještě do toho přidej AA který tě bude buzerovat, když se pokusíš trefit něco na zemi...

GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Od té doby co vyšel END game se mi občas stane že se mi upe stiší zvuk u vozidel atd a trvá to tak pár sekund a pak se zase obnoví ... Co s tím ?
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

nic, ked hrame vecer napr. aj 15 ludi , tak na teamspeaku hovoria ze to robi aj im :? Mne to sem tam urobi v motorke ... Mozno urobia 5 GB patch to opravia :mrgreen:
sebas12358
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sebas12358 »

Mě se stává že mě v jakémkoliv vozidle vypadne zvuk někdy to trvá jen chvílu a někdy třebas celé kolo...
CPU: AMD ryzen 7 7800x3d
GPU: Gigabyte AERO 5070ti
MB: Gigabyte b850 aorus elite wifi 7
ZDROJ: Seasonic core gx-850 atx 3.1
RAMky: Crucial OC pro 2x16gb DDR5
CASE: Montech king 95pro
SSD: Samsung 990 pro 2TB,
Chlazení: CPU - aio vodník od montechu, na radiátoru swap větráků za noctua A12-25 chromax black, na předním front mesh panelu ještě 2x noctua a14x25 g2

Lenovo legion 5 - 2060rtx
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

To nevadi, za chvilu tu mame dalsi EPIC FAIL bf4 :wink: A kupime si to v diamantovej edicii iba za 69.99e
sebas12358
Začátečník
Začátečník

No do toho asi nepudu po tom co ukazujou v BF3 tak do BF4 se mě teda nechce :D
Chlazení: CPU - aio vodník od montechu, na radiátoru swap větráků za noctua A12-25 chromax black, na předním front mesh panelu ještě 2x noctua a14x25 g2

sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Ale asi internetem.

Jinak BF4 neřek bych že nemá úplně cenu, pokud by předvedli síťovej kód s rychlostí jakou má třeba call of duty, nějaký novinky co nepřidávaj tolik "Realismu" do hry, více bojovejch helikoptér na mapu než jedna a klidně víc jak 2 jety + ještě lepší grafika, hlavně teda vody, ta je v BF3 tragická, tak klidně, proč ne...

GaGy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GaGy »

Pánové ted se mi povedlo něco unikátního ,jen škoda že to nemám natočené ...

Vyskakuju jako vysadkář a hazím z výšky miny a podemnou prolítá zrovna stíhačka a koupí to :mrgreen:
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
sebas12358
Začátečník
Začátečník

GaGy píše:Pánové ted se mi povedlo něco unikátního ,jen škoda že to nemám natočené ...

Vyskakuju jako vysadkář a hazím z výšky miny a podemnou prolítá zrovna stíhačka a koupí to :mrgreen:
LOL tak to by mě nikdy nenapadlo že to može jít :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“