Crysis - technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

viky58 píše:... ve hře je hodně grafických buku ! ...
...
... jinak Crysis davám 6 z 10 ( a to hlavně kvuli bukum a chybám )
Jo jo, dát dneska do hry buky není nejlepší nápad, hráči to neocení.
Goldnoob team proud member!
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Thellwin píše:
viky58 píše:... ve hře je hodně grafických buku ! ...
...
... jinak Crysis davám 6 z 10 ( a to hlavně kvuli bukum a chybám )
Jo jo, dát dneska do hry buky není nejlepší nápad, hráči to neocení.
Ale mají dobrou výhřevnost když se s nima zatopí :oops:
Ooops, OT :-D
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

viky58 píše:Tak moje poznatky :

ve hře je hodně grafických buku !
velmi slabá AI (hloupi protivníci )
hra je velmi krátká !

nemluvě o tom jakou super reklamu dělaly Crysis jaká vydea byla super ale samotna gamesa je graficky u mne na 70 procent (když beru v potaz co řikaly a jaká je skutečnost )

jinak Crysis davám 6 z 10 ( a to hlavně kvuli bukum a chybám )
me poznatky jsou podobne jako tve akorat ja mam v te hre hodne palem a ruznych keriku
KDO mi odebral moji zlutou kartu
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Po pretaktovani GK (viz podpis) na 700/2000 se stala divna vec. Vestaveny benchmark v Crysis ukazal sice zvyseni avg 43/45, max 52/56 ale minimum se snizilo ze 17 na 14FPS ! Ovladace mam 169.21, rozliseni 12x10 bez AA, nastaveni VeryHigh (DX10 tweak pro XP).
To by pak znamenalo ze nema cenu pretaktovat GK, protoze ten pokles minima muze bejt neprijemne znat zatimco narust avg/max neni tak podstatnej.
Muze to nekdo vysvetlit ?
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od F.A.N.T.O.M »

hra je velmi krátká !
)
to protože tě ta hra chytla a bavila tě, kdyby tě ta hra nebavila tak ti i jediná mise přijde jako dlouhá hrací doba. Když vezmu v potaz CoD4 tak u ní si žádný hráč nestěžuje že je krátká a přitom je zhruba o polovinu kratší než Crysis a to proto že je ta hra nebaví a už chtějí aby se na obrazovce objevil nápis Konec hry :lol:
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

CoD4 lidi nebaví a nikdo si u této hry nestěžuje na to, jak je krátká... Lepší fór jsem snad letos ještě neslyšel a to už je skoro konec roku, lamo ;-D...
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Revealman píše:a nikdo si u této hry nestěžuje na to, jak je krátká... Lepší fór jsem snad letos ještě neslyšel a to už je skoro konec roku, lamo ;-D...
já počítal ty hráče co uměj sotva zapnout počítač a hrát na něm hry :-D :-D
CPU - AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1,8@2,55 GHz, RAM - Kingston 2x512MB CL2,5 2,5-3-3-7 1T 231 MHz (462 MHz), Grafika - ATI Radeon HD2600XT 800(857)/1400(1710) MHz DDR3, Disk - 120Gb.
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

tady je nekdo fakt zhulenej, sry
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ladik1983 píše:tady je nekdo fakt zhulenej, sry
to ani ne, ale spíš trošku nalitej, kamarát slavil a já jsem ráno šel pomoc dopíjet sud
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

barco píše:

ve hře je hodně grafických buku !
velmi slabá AI (hloupi protivníci )
hra je velmi krátká !
a co mne nejvice na*sra*lo je to že u ATI ovl 7.11 škube menu a nejde stm nic dělat ani patch na Crysis nepomohl !

nemluvě o tom jakou super reklamu dělaly Crysis jaká vydea byla super ale samotna gamesa je graficky u mne na 70 procent (když beru v potaz co řikaly a jaká je skutečnost )

jinak Crysis davám 6 z 10 ( a to hlavně kvuli bukum a chybám )
Mám HD3870 + Catalyst 7.11 a žiadne "škubanie" v menu nemám ani v plnej ani v deme ...

Btw stále zamienaš jedno slovo:

BUG - A software bug (or just "bug") is an error, flaw, mistake, failure, or fault in a computer program that prevents it from behaving as intended.

BUK - Buk lesní (Fagus sylvatica) je statný opadavý listnatý strom se štíhlým kmenem a pravidelnou vejčitou korunou.
-------------------------------------------------

BUK - Buk lesní (Fagus sylvatica) je statný opadavý listnatý strom se štíhlým kmenem a pravidelnou vejčitou korunou.[/quote]

dík za zasmání Barco :-D :-D
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
djstudio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djstudio »

mne by zase zajimalo kdy vyjde prvni PATCH na Crysis slibovali po vydani ze cca za 14dnu a porad nic.
MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING Bios 3222 CPU: AMD RYZEN 9 7900X + CORSAIR iCUE LINK H170i 420mm GPU: ASRock AMD Radeon RX 7900 XTX Phantom Gaming 24GB OC RAM: 2x32GB - 64GB CORSAIR Vengeance RGB DDR5 6000MHz CL30 SSD SYSTEM: SAMSUNG 990 PRO Gen 4 NVMe 2TB SSD DATA A TESTY: KINGSTON RENEGADE, GIGABYTE AORUS Gen 4 NVMe SSD 1TB ZDROJ: FRACTAL DESIGN ION+ 860W PLATINUM Modular CASE: CORSAIR 7000D AIRFLOW Black Bigtower MONITOR: MSI 32" MAG 323UPF IPS FreeSync Premium Pro 160HZ 1ms - 4K NET: VODAFONE Kabel 500 Mb/s - 30Mb/s SYSTEM: Windows 11 PRO 64BIT Build 24H2 FOTO PC: https://cz.pcpartpicker.com/b/pdvfrH
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Někdo už tu psal, že až příští rok.
Goldnoob team proud member!
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Mě by zajímo kdo už rozfachal tenhle příkaz:
sys_physics_CPU 0

me to v konzoli pise neco o tom ze to je neznamej prikaz,chci zrychlit pocitani fyziky..ale nejak mi to konzole nebere
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Proc potrebujes zrychlit pocitani fyziky? To ty baracky tak masakrujes, ze ani quadcore CPU nestiha?? Nebo si chces udelat radost tim, ze na sebe postavis 3000 barelu a budes se pak divat, jak hezky padaj?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Sobo píše:Proc potrebujes zrychlit pocitani fyziky? To ty baracky tak masakrujes, ze ani quadcore CPU nestiha?? Nebo si chces udelat radost tim, ze na sebe postavis 3000 barelu a budes se pak divat, jak hezky padaj?
-----------------------------------------------------

cim rychlejc tím lip :-D :-D
alea iacta est
Obrázek Obrázek
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

to myslím ani není příkaz do konzole,ale upravení nějakého řádku v textovém dokumentu,co je v herních souborech
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Blue Storm píše:to myslím ani není příkaz do konzole,ale upravení nějakého řádku v textovém dokumentu,co je v herních souborech
-------------------------------------------------------------------------------------

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=111492
alea iacta est
Obrázek Obrázek
F.A.N.T.O.M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

mokrejbandita píše:Mě by zajímo kdo už rozfachal tenhle příkaz:
sys_physics_CPU 0

me to v konzoli pise neco o tom ze to je neznamej prikaz,chci zrychlit pocitani fyziky..ale nejak mi to konzole nebere
Pokud se chcete pustit do kouzel s příkazy, tak nejprve musíte vypnout zákaz zadávání vedlejších příkazů přes řádku, což se jednoduše udělá přes příkaz con_restricted=0 (defaultně je zapnutý). Dále je potřeba vzít v úvahu, že některé z příkazů fungují jen při nastartovaní hry a během hry je není možné měnit.
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Ahoj sem si podle navodu v XP zapnul jakoby ty "DX10" efekty....a vypada to docela dobre mozna trosicku lip....ale nejaky markantni rozdily...no nevim nevim....na to jak mi to zere vykon nic moc teda.....tezko porovnat no..bych potreboval videt na 2 monitorech tu hru...ale jako jediny co sem zaregistroval tak sou takovy pekny paprsky od slunc pres palmy, pod vodou a tak no...ale jinak neco EXTRA zeby tam bylo to teda ne...nebo se mylim? uz ste to nekdo zkousel..porovnat?!
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Walker píše:Ahoj sem si podle navodu v XP zapnul jakoby ty "DX10" efekty....
Dle CryTeku jsou to pouze nasimulované DX10 efekty, ale rozdíl tam vidět je (jak už jsi řekl ty palmy, možná i textury jsou detailnější)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“