GeForce 7600GS / GT AGP - zkušenosti, tipy
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- godlike
- Středně pokročilý

-
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- Stano K.
- Středně pokročilý

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

- Hijacker933
- Začátečník

kde?godlike píše:7600GS AGP Sonic 256MB ddr3 3075kc..200ks+- skladem..
edit :/
dikygodlike píše:http://www.rsc-computers.cz/ceniky.htm
Naposledy upravil(a) Hijacker933 dne ned 11. úno 2007, 20:46, celkem upraveno 1 x.
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- godlike
- Středně pokročilý

-
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
už mam skoro 14 dní inno3D GF 7600GS a jsem maximálně spokojenej, vyměnili mi rok a půl starou inno3D GF 6600 za tuto z důvodu reklamace takže jsem maximálně spokojenej a na nějakou dobu mám pokoj 
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Stano K.
- Středně pokročilý

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
asi si to spatne pochopil, ten chladic tam jde namontovat, jenze na tom puvodnim chladici je pecet, takze jakmile ten chladic sundas, porusis pecet a prichazis o zaruku, v tom je ten haceksTano11 píše:A per istotu si sa opital ze aky chladit sa da namontovat?phz^ píše:dnes mi volaly z CZC ze na gainwarda 7600GS DDRIII nelze namontovat jakykoliv chladic, respektive lze ale prisly by jste o zaruku jelikoz je na chladici pecet![]()
![]()
- Stano K.
- Středně pokročilý

phz^ píše: asi si to spatne pochopil, ten chladic tam jde namontovat, jenze na tom puvodnim chladici je pecet, takze jakmile ten chladic sundas, porusis pecet a prichazis o zaruku, v tom je ten hacek
//EDIT
Keby ze sa tu najde niekto kto vlasni Gainward 7600GS tak PLS nech hodi se m prak fotek toho chladica (alebo mi to poslite na SZ/mail)
DIkes
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
sTano11 píše:phz^ píše: asi si to spatne pochopil, ten chladic tam jde namontovat, jenze na tom puvodnim chladici je pecet, takze jakmile ten chladic sundas, porusis pecet a prichazis o zaruku, v tom je ten hacek![]()
....nato by som sa pozrel
//EDIT
Keby ze sa tu najde niekto kto vlasni Gainward 7600GS tak PLS nech hodi se m prak fotek toho chladica (alebo mi to poslite na SZ/mail)
DIkes
neboj, ve stredu nebo zitra prijde, a hned nahodim par fotek
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Hijacker933
- Začátečník

- godlike
- Středně pokročilý

-
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
godlike píše:copy thatHijacker933 píše:a palit je vlastne gainward,protoze ho vlastni a vyrabi ty karty ve stejnejch fabrikach se stejnym layoutem
EDIT:
Jako beru to jako dobre vtip..u lowendu by tohle resili?neverim...
no ja taky ne, takze sem radsi nechtel riskovat, sam se na to podivam a uvidime co se z toho vyklube...