fab30 píše:Chalani, prosim vas, neviete povysvetlovat tie funcie v biose? Alebo nejaka poradna? Kupil som si super dosku E6300, 2x1GB A-DATA pamate, grafiku x1950pro, Enermax zdroj Liberty 500 a stale mi to blbne. Na zaciatku ked zapnem PC tak mi zapipa ze nenesiel grafiku.., potom sa sam restartne a uz ide len na PCI-E x1 a ani bohovi neviem zistit preco. dakujem
Ty si dobry, toto forum je tu sice nato aby ti pomohlo, ale tento thread sa urcite nezaobera "zaciatkami v pretaktovani a navodom na OC"
To je zaprve a zadruhe, nakup tych spravnych komponentov este neznamena ze budes mat perfektny OC stroj, musis mat aj dostatok skusenosti a a priznajme si to vsetci sem-tam aj trosku odvahy a stastia
Ako uz napisal kamos
"h4" mozes mat super OC a nemusis mat vobec ziadne
Ale OT uz bolo dost, pocuvaj, predpokladam ze si hned na zaciatku OC supol FSB najvyssie ake si chcel dosiahnut a cudujes sa ze Ti to nejde, Tu nejde len o to okopirovat od ostatnych nastavenia, kazda zostava sa moze spravat inak, aj ked su pouzite na prvy pohlad rovnake komponenty, mozem Ti povedat len tolko, skusaj FSB zvysovat v pravidelnych krokoch, nie hned 400 a viac
Keby si to tak robil tak mozno aj sam prides nato, ze do urcitej hranice OC Ti PCI-e islo pekne ako ma 16x az od napatia 1.65 na NB to zacalo blbnut
Zadalsie, keby si sa aspon trosku snazil, tak tu v tomto threade je toho o uspesnom OC napisane az az, skus si ho prejst od zaciatku cele a najdes tu vela ak nie vsetky odpovede na tvoje otazky a aj spominane screeeny z BIOS-u, mimochodom screeny sa do fora davaju vo forme odkazov, tu je dobra stranka na tvoje potreby:
www.imageshack.net
Tam musis len priviest cestu k tvojmu screenu a odoslat ho na server, predtym si mozes este zvolit rozlisenie v akom chces aby sa zobrazovalo, Zdar, dufam ze som aspon trosku pomohol
PS:Este mi povedz aku "super dosku" si to vlastne kupil, si v spravnom threade???