Arctic Cooling Accelero S1 a S2

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Serj
Červená karta
Červená karta

Re: Arctic Cooling Accelero S1 a S2

Příspěvek od Serj »

bereš šroubovák, odšroubuješ šroubky z druhé strany karty, opatrně sundáš chladič, setřeš starou pastu, dáš novou, přimontuješ Accelero, hotovo za 5 minut.
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

zavidim tomu komu to trvalo 5 minut, ja se stim crcal dve hodiny :P ale teplota sla v idle o 40°C dolu..
o.cabal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od o.cabal »

zdravim pujde S2 na hd5770 s jedním fanem 800-900ot? mam tuhle od gigabyte :)

Obrázek
i3 6100 (zatím box, mám ninja 4) + GB B150M-D3H DDR3 + 2x4GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz 1,35V + ati 5770 (+accelero) + adata XPG SX900 + 3x 1TB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tusim ze pouze s jeho upravou.

zkus se mrknout pres google... http://www.google.cz/search?hl=cs&clien ... 70&spell=1
o.cabal
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od o.cabal »

tak nasazenej bez jakykoliv uprav sedl tam perfektne. chladice na pameti se urcite hodi - doted byly chlazeny jen ofukem pod chladicek, a z druhy strany desky vubec tak ty maly pasivky jsou tam fajn. stahovackama sem tam pridelal enermax 120mm viz nize.

rovnou sem vymenil vetrak na vyfuk, ve zdroji taky za enermax tb silence (uctb12)120mm
i3 6100 (zatím box, mám ninja 4) + GB B150M-D3H DDR3 + 2x4GB DDR3 Crucial Ballistix CL8 1600Mhz 1,35V + ati 5770 (+accelero) + adata XPG SX900 + 3x 1TB
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

pardon, nedoslo mi ze GB ma jadro dale nez na mnou uvedenem prikladu
Orleanus88
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Orleanus88 »

Ahojte prosím vás mám takovej menší problém. Mám GPU ati 6850, na tom accelero S1 a co se týče teploty jádra tak super. I když to hodím na takt 930mhz tak teplota nejde víc jak 74 stupňů. Akorát teplota pamětí mi dělá vrásky. Mám na tom hozené i turbo moduly (který jsou uplně nah*vno ale já to s tím koupil) a teplota VRM po přetaktování 95-100 stupnu (bez OC 86) samozřejmě v největší zátěži. Chtěl bych tam místo těch turbo modulů dát nějaký pořádný větráky. A nevím co bude nejlepší, jestli 2x 80mm nebo 1x 120mm nebo dokonce 2x 120mm ? A hlavně jak to k tomu acceleru přiděláváte aby to tam pořádně drželo?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

upevnis je tam zipovejma paskama uplne v pohode. osobne se mi osvedcil jeden 120mm fan, s dvema bys mel problem je tam vmestnat. 80tky jsou zbytecne
Orleanus88
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Orleanus88 »

No tak tento tyden mi dojdou 3 vetraky od AC tak jeden hodim na case ze spodu az je jeste lepsi prutok vzduchu a na to accelero hodim jeden nebo 2 uvidim jak se to tam vleze. Jsem zvedavy na rozdil v teplotach ale asi to bude velky oproti tem Turbo modulum ktere jsou spis na okrasu nez aby neco delali.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“