Nejvíc mě pobavilo když jim v Praze při stavbě baráku někdo překopl kabel a celá republika byla rázem bez UPC internetu LOL
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
JJ také mám UPC a dopoledne se BF3 většinou nedá hrát! Sice můj Wi-Fi Killer to drží v hratelnosti ,ale i tak jde cítit když je ping 100 a když je 20. Mě už dojela u UPC smlouva ,takže uvažuji o návratu k O2 kde jelo vše v cajku. Tady bud vypadne net nebo lítá ping či rychlost netu spadne na 2Mbps/s. Prostě UPC je na kurv* a člověk si může stěžovat několikrát ,ale nic stím neudělaj.
Nejvíc mě pobavilo když jim v Praze při stavbě baráku někdo překopl kabel a celá republika byla rázem bez UPC internetu LOL
To jsem tehdá požadoval aby si ty tři dny co mi nešel net pěkně odečetli a snížili mi tak cenu za daný měsíc.
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- Saragar
- Začátečník

-
Chci se zeptat padá vám taky BF3 samo od sebe? Já ho hraji pár dní a dneska se mi stalo, že mi hra sama od sebe spadla. Úspěchy se mi nezapočetli nemám hru ani v posledních hraných? Je to normální? Stalo se mi to jen jedno a doufám, že naposled.
Pak mám ještě dotaz k zapínání hry. Když pouštím novou bitvu tak se spouští na můj vkus hodně dlouho ( 2 min loading). Když ale tu hru dohraji tak další se pustí ihned. To je taky normální? Díky
Pak mám ještě dotaz k zapínání hry. Když pouštím novou bitvu tak se spouští na můj vkus hodně dlouho ( 2 min loading). Když ale tu hru dohraji tak další se pustí ihned. To je taky normální? Díky
- jagoda
- Středně pokročilý

pri BF3 je ping velmi dolezity... zavidim ludom co maju do 10ms,
ja mam na SR do 30ms, nad 50ms je to problem, a nad 100ms sa to ani neda hrat obzvlast ak nepriatelia maju tiez velky ping

ja mam na SR do 30ms, nad 50ms je to problem, a nad 100ms sa to ani neda hrat obzvlast ak nepriatelia maju tiez velky ping
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- blaho
- Žlutá karta

-
ja chodim na rusky server/ping 70 ms/ sem tam to je vidno . Mam optiku 40/40 MB/s
Jasnacka, ideal je do 30 ms
Jasnacka, ideal je do 30 ms
- LoCo99
- Začátečník

i s pingem 1 nebo 4ms vás budou zabíjet za rohem
- Saragar
- Začátečník

-
Ano to mě taky překvapuje. Mám ping do 30 ms a každou chvíli umřu za rohem.WHY?? 
- LoCo99
- Začátečník

protože betlfíld 3, je to od vydání hry furt stejný s tim že z*urvili zbraně akorát
- sefin
- Začátečník

-
koupil jsem si BF3 přes humble bundle a musím teda říct, že je to asi nejhorší FPS co jsem kdy hrál. Nebo čím jsem starší tím jsem větší lama v nových hrách. Každej druhej hráč tam je super rambo co mě najde, zaměří a zabije během necelé sekundy. Což vzhledem k nutnosti palby přes mířidla opravdu nechápu. V tomto ohledu zlatý COD MW1 a staré CSko včetně source. Tam si pořád solidně zahraju, ale BF je pro mě teda epic fail.
+ sniperky jsou fatální fail. Musím zasáhnout cíl 2x pokud mu nedám headku a ještě kulka padá dolů při větší vzdálenosti, ale kulky nepadají u útočné pušty. WTF??? A to jsem si tu hru tak chtěl zahrát až upgradnu kompa:-D
Teď ho mám a BF půjde do koše
No ještě uvidím jaké bude BF4. Koncepce BF se mi líbí strašně moc, ale po několika hodinovém hraní nad BF3 lámu hůl
+ sniperky jsou fatální fail. Musím zasáhnout cíl 2x pokud mu nedám headku a ještě kulka padá dolů při větší vzdálenosti, ale kulky nepadají u útočné pušty. WTF??? A to jsem si tu hru tak chtěl zahrát až upgradnu kompa:-D
Teď ho mám a BF půjde do koše
No ještě uvidím jaké bude BF4. Koncepce BF se mi líbí strašně moc, ale po několika hodinovém hraní nad BF3 lámu hůl
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- keistown
- Žlutá karta

-
Kulky padaji u vseho, vtip je ze (i naboje z tanku) padaji jak hozena brambora. Sto metru a musis mirit kilometr nad.
- blaho
- Žlutá karta

-
@sefin
jasne BF2 je stale neprekonana hra.
BF3 je v poho, ale musis behat a proste sa tu hru naucit hrat.
Niekto ma odohrane 5 hodin a pycuje jak chora vrana
jasne BF2 je stale neprekonana hra.
BF3 je v poho, ale musis behat a proste sa tu hru naucit hrat.
Niekto ma odohrane 5 hodin a pycuje jak chora vrana
- jagoda
- Středně pokročilý

bf3 je asi najzabugovanejsia hra aku poznam , mam tam 700 hodin a je to len trapenie...
to expenie je pomale, hitreg a netcode je hrozny , realnost nulova, zbrane nerealne , setko je naskriptovane...
to expenie je pomale, hitreg a netcode je hrozny , realnost nulova, zbrane nerealne , setko je naskriptovane...
- blaho
- Žlutá karta

-
ja mam iba 900 hodin
, zima bola dlha, teraz uz len v Jete sa sem tam poprehanam
//edit Don: Promaz OT
//edit Don: Promaz OT
- dales.luk
- Začátečník

Chtěl jsem se zeptat, kde můžu sehnat nejnovější cz soubory do BF3? Nevím kdy byl naposled update a tak nevím pod čím hledat.. Dělal jsem reinstal pc a vše se mi ztratilo ... Díky moc všem
.
- blaho
- Žlutá karta

-
jake cz soubory ? Ved to si riesi Origin, ci ne ?
Dneska som si zase zalietal, deti na mna strasne nadavali, ze som cheater

Dneska som si zase zalietal, deti na mna strasne nadavali, ze som cheater

- jakubom
- Začátečník

-
Ona je čeština přímo ve hře na originu ?
- jagoda
- Středně pokročilý

pri instalacie si mozes nastavit jazyk ak mas ale kupenu cesku verziu hry, battlelog sa da tiez zmenit do cestiny
a origin tiez ... pekne blaho
))
a origin tiez ... pekne blaho
- blaho
- Žlutá karta

-
dakujem
PS: No ja mam BF3 CZ a Premium som kupil cez Indicky Eshop. V Origine som nastavil CZ a zatial ziaden problem.
To bola inak sranda. V Indii to stalo 50 percent nasej ceny.
PS: No ja mam BF3 CZ a Premium som kupil cez Indicky Eshop. V Origine som nastavil CZ a zatial ziaden problem.
To bola inak sranda. V Indii to stalo 50 percent nasej ceny.
- LoCo99
- Začátečník

myslim že ještě v brazilii to bylo levnější než v indii... no já to kupoval za plnou cenu :/ ale zase jsem měl BF3 zadarmo
- jakubom
- Začátečník

-
No já měl RU acc pár měsíců po tom co hra vyšla, tam se musela externě i eng. hodit. Češtinu, už jsem neřešil, protože při takové hře je k ničemu.... tedy SP jsem nehrál ani minutu.
- dales.luk
- Začátečník

mám ruskou verzi, kde je pouze ruský jazyk... Aspoň tu angličtinu kde sehnat.. Na každé stránce je starý update..