World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: World of Tanks
Od ty doby co se strili goldama nema T95 zadnou vyhodu, spis nevyhodu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Sobo
- Středně pokročilý

S těma nerfama na penetraci by mohl i goldy ustát, uvidíme. Každopádně na T95 nejsou alespoň na kratší vzdálenosti goldy potřeba, kopule má cca 170mm armoru a spodek kolem 200, takže stačí jen trochu umět mířit. Ale fascinuje mě, jak jsou lidi tupí a pořád to valí do toho nejtvrdšího pancíře nebo dokonce i do mantletu.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sobo Ono na 300m+ je docela problém trefit s T34 nebo JT bez aimbota...
A i z blízka z boku či zezadu ti dokáže dingnout golda, záleží jaký máš hod kostkou.
Mimochodem, v neděli večer, to byla katastrofa. Takové "epické" týmy co jsem měl jsem snad za celou dobu WoT nepotkal. Ve většině bitev jsem měl 2,5-5k dmg a stejně prohra. Ta hra se nedá brát vážně, natož nějaká liga.
Na to je tam neuvěřitelný rng - když ti 2x po sobě rikočetne zezadu tank se 120mm ty máš pen 248mm tak se není o čem bavit - to je prostě špatně, mířit můžeš jak chceš - když prostě server řekne že prohraješ tak prohraješ, byť nastřílíš největší dmg než první tři nepřátelé. Ten kdo tohle ještě nepochopil, tak je mi ho opravdu líto.
A i z blízka z boku či zezadu ti dokáže dingnout golda, záleží jaký máš hod kostkou.
Mimochodem, v neděli večer, to byla katastrofa. Takové "epické" týmy co jsem měl jsem snad za celou dobu WoT nepotkal. Ve většině bitev jsem měl 2,5-5k dmg a stejně prohra. Ta hra se nedá brát vážně, natož nějaká liga.
Na to je tam neuvěřitelný rng - když ti 2x po sobě rikočetne zezadu tank se 120mm ty máš pen 248mm tak se není o čem bavit - to je prostě špatně, mířit můžeš jak chceš - když prostě server řekne že prohraješ tak prohraješ, byť nastřílíš největší dmg než první tři nepřátelé. Ten kdo tohle ještě nepochopil, tak je mi ho opravdu líto.
Vždy prodávám i jinde.
- Sobo
- Středně pokročilý

O aimbot v žádném případě ne (zaměřit část tanku, a ještě k tomu tanku, který maximálně jede 13km/h, opravdu není problém), ale o štěstí. Musí to prostě letět tam, kam mířím, což se většinou neděje, nicméně nová disperze na test serveru vypadá hodně pěkně, pro tyhle obrněné mrchy to bude další hřebíček do rakve.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Thellwin
- Administrátor

Nemyslím si, ono těch skillerů ve hře zase tolik není, převažují hráči, pro které má T95ka dostatečný fear factor, aby se jí klidili z cesty, případně se naivně pokoušeli prostřelovat místa s nejsilnějším pancířem. A proti zlepšení přesnosti zase stojí ten nerf artyn a snížená pene u desítkových hevyn, tak jsem zvědavý, zda bude E-100ka a další velké pomalé mrchy zase trochu použitelnější.
Každopádně, dneska v těch Xkových bitvách podle mě těžce vládnou rychlý medka s pene lepší jak hevyny a ideálně ještě když je to zásobník. Jak proti sobě vidím v bitvě četu dobrých hráčů v T57 Heavy případně BatChatech tak vím, že je průser
Každopádně, dneska v těch Xkových bitvách podle mě těžce vládnou rychlý medka s pene lepší jak hevyny a ideálně ještě když je to zásobník. Jak proti sobě vidím v bitvě četu dobrých hráčů v T57 Heavy případně BatChatech tak vím, že je průser
Goldnoob team proud member!
- RiCK
- Začátečník

jó, revolvery by mali zrušiť, fakt neskutočná hovadina. A artiny tiež nejak poriadne nerfnúť, veď keď si všimnete frontu do t10 bity, najviac je light tankov a artín...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Broxik
- Začátečník

Dyt tady vice lidi pise ze to ma takhle jako ja. Navic nemuzeme mluvit o stesti v pripade ze se to deje uz n tydnu v rade. Stesti je kdyz jeden den to tak mam a druhej ne. Spise jestli za tim neni to ze hraju fkat asi 5-6 tanku naraz a kdyz se mi nedari tak ze sracem proste nehraju. A jdu na jinej. Jinak si to fkat vysvetlit nedokazi.Jenže ono každý nemá takový štěstí jako ty. Teď mám 8 proher v řadě. Můžu se snažit jak chci, ale když ti ti zmrdi z WG vylosujou debilní tým, tak prostě nic nezmůžu.
Se podívej co je ve hře idiotů, co mají T8 tank, 10k bitev a rating třeba 800, a jsou i tací, co mají T10 tank, 25k bitev a rating 650.
Už to chápeš? Ti krétení z WG nedělají nic proto, aby ten MM byl férovej, není to nic jiného než náhoda. A ty bugy, kdy T10 stíhačem nepropálíš T8 medko, těch je hafo.
Jinak s tim o tieru 10 a 8 souhlasim nekdy je to hrozny. Ale s tim nic neudelame. Cim vice lidi tim vetsi procento totalnich ichtylu. Dyt si vem kdomuze pouzivat bota ktery nic nedela jen stoji na startu:DD
Btw o vikendu sem zakoupil jak tu nekdo hezky nazvla hovnocuce a to je sileny tank :DD. Mam ho 1 den a uz sem rozloupl IS7 one hitem, E100 vzal 2k dmg atd..Akorat je o nervy kdyz clovek mine nebo digne. Cekat tech 21sekund je hrozna smrt clovek je jak kuratko.
- Blue Storm
- Odborník PCT

IS-7 jsi dal ammo rack a E-100 jsi zapálil? Já jen, že hovnocuc nemá ani s HE max. alfu tak vysokou, aby dal 2k dmg.
Jo jo, dobrý hráč v T57 Heavy, to je vždycky postrah, protože ten tank jak se vysiflí, tak to často stojí za to s tím, jak rychle nabíjí další střely. Každopádně to pořád nemá na dobře zakempeného desítkového Focha, od kterého to bolí o dost více.Thellwin píše:Každopádně, dneska v těch Xkových bitvách podle mě těžce vládnou rychlý medka s pene lepší jak hevyny a ideálně ještě když je to zásobník. Jak proti sobě vidím v bitvě četu dobrých hráčů v T57 Heavy případně BatChatech tak vím, že je průser
- Blizzard
- Začátečník

-
RiCK píše:jó, revolvery by mali zrušiť, fakt neskutočná hovadina. A artiny tiež nejak poriadne nerfnúť, veď keď si všimnete frontu do t10 bity, najviac je light tankov a artín...
- Broxik
- Začátečník

Jj isko vyjelo zpoza kopecku ukazal mi bok a hned ji dostal. Zmohl sem se jen na HH do catu. pac mi borce bylo lito. A E100ku sem sazozrejme pripalil tak se ke me nechomejtl bokem.
A k tomu revolveru no lepsi by to bylo bez nej ale obavam se ze ted to jiz ze hry neodstrani.
A k tomu revolveru no lepsi by to bylo bez nej ale obavam se ze ted to jiz ze hry neodstrani.
- Wiruz
- Pokročilý

revolver je celkem dobrej, hraju ho na francouzke linii ale OP mi neprijde... s tim ze ten tank je papirak a cokoliv projde se to kompenzuje... nevim jak americke revolvery... ale s francouzema nic moc...
mam na mysli HT linii... AMX50 100 / AMX50 120 - vyssi zatim nemam
mam radeji IS-8, ktera ma stejne dobre delo ale proti AMX je neprustrelna
mam na mysli HT linii... AMX50 100 / AMX50 120 - vyssi zatim nemam
mam radeji IS-8, ktera ma stejne dobre delo ale proti AMX je neprustrelna
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Blue Storm
- Odborník PCT

AMX 50B je takové zákeřné, protože to úplný papírák není. T57 Heavy je vlastně T110E5, akorát s papírovou věží...tělo ale toho dokáže odingat celkem dost...T69 a T54E1 jsou papíry.
- RiCK
- Začátečník

Francúzov ešte beriem, tie sú papierové, ale T69, T54E1 a T57 už sú docela OP
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Blue Storm
- Odborník PCT

T69 a T54E1 jsou papíry, to je prostě fakt. Na druhou stranu je fakt, že T69 a T54E1 s goldama jsou celkem brutální. A T57 Heavy je už naprostý OP tank.
- Blizzard
- Začátečník

-
Já si s T26E4 T69 celkem dávám ... je to celkem stejné ... on má sice zásobník, ale dingá mě, já mám zase nic moc dělo, ale na něho to stačí 
- Broxik
- Začátečník

na tech zasobnicich me sere kdyz vam borci 2x rozjebou naboje... On ten reload minutu a pul je na altf4 xD
- RiCK
- Začátečník

Neviem ako to robím, ale s KV-1S keď strieľam na T26E4 na diaľku a mierim do stedu tanku v 90° uhle, tak 8/10 vždy penetruje. Je tam nejaký weakspot? Pod vežou či tam niekde...
- Blizzard
- Začátečník

-
Myslím, že pod věží je
- Sobo
- Středně pokročilý

lol? Asi mám nějakou jinou IS-8. Ten tank má 180/130mm (UFP, LFP), což spolehlivě nestačí na žádný devítkový, osmičkový a ani sedmičkový tank. V podstatě jediné, co tě neprostřelí, jsou sedmičky s blbou penetrací (IS, KV-3, BP), které střílí do UFP, protože LFP penetruje fakt úplně všechno. Pokud už něco odrazíš, tak jedině věží, a to pouze za předpokladu, že zrovna netrefí jeden z asi dvou a půl miliónu weak spotů, které tam máš.Wiruz píše:mam radeji IS-8, ktera ma stejne dobre delo ale proti AMX je neprustrelna
A dost se taky směju tomu, kolik lidí považuje dělo na IS-8 za "dobré". Snažím se na to dívat objektivně - porovnám to se všema ostatníma T9 HT. Na tom dělu jsou relativně dobré dvě věci - penetrace a alpha. Všechno ostatní stojí absolutně za prd - tragický aim time, nic moc přesnost, naprosto nulová deprese/elevace. Když už pořádně dělo, tak jedině Conqueror, popřípadě ještě jakž takž M103, ale IS-8 fakt nééé...
- Wiruz
- Pokročilý

to ze je neprustrelna je brano "proti AMX" coz bylo zmineno...
delo super... alfa dmg, presnost, reload time my vylozene vyhovuje to si nenecham vymluvit nez budu mit neco lepsiho, mozna to je tim ze to je ma jedina T9 HT s AMX kterou mam... na E-75 jeste nemam, u Ferdy mi chybi top gun a panther II je traga uz od Panthera
delo super... alfa dmg, presnost, reload time my vylozene vyhovuje to si nenecham vymluvit nez budu mit neco lepsiho, mozna to je tim ze to je ma jedina T9 HT s AMX kterou mam... na E-75 jeste nemam, u Ferdy mi chybi top gun a panther II je traga uz od Panthera
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64