Far Cry 2 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Far Cry 2 - o hře jako takové

Příspěvek od Swat »

Tak včera to byla další skvělá akce.Sejmout v Dogon Village důstojníka APR.Kdo FC2 hrál,tak ví,jak Dogon Village vypadá.Je to ta nádherná vesnice na úpatí hory,která se táhne vysoko až pod skalní převisy.Ve dne se to tam samozřejmě hemží žoldákama,takže jsem vyrazil jak jinak než po setmění...Přibližoval jsem se z protilehlého svahu,najednou slyším výstřel z minometu...Úprk pryč a zalez jsem do křoví...Přiběhli čtyři borci,ty jsem vyřídil MP5kou a řekl jsem si,že od této chvíle o mě nesmí nikdo vědět...Nebylo by dobrý se prozradit,protože přestřelku v Dogon Village jsem už zažil,je jich tam fakt hodně.Takže jsem se vydal na cestu nahoru pod převisy...Po schodech,pěkně v podřepu...najednou slyším kroky.Zalez jsem do křoví...žoldák dva metry ode mě,šel pomalou chůzí,ani se nezastavil,šel dál,nicméně jsem ho jedním výstřelem sejmul a zmizel dále po schodech nahoru.Pod skalním převisem jsem se rozhlíd,našel si toho parchanta s minometem a sejmul ho s Dart Rifle.Pod převisem jsem se dostal na druhou stranu vesnice,sešel trochu níž k chatrčím,zalez jsem do křoví a zamířil.Pode mnou prošla hlídka,která nejevila žádný známky rozruchu.Už jsem mířil na cíl,ale v zornym poli jsem viděl postavu jen od pasu dolů,nicméně netrvalo dlouho a důstojník APR se rozešel směrem ke mě.Jak se objevila hlava,tak to dostal.Ani jsem nezaslech,že by ta hlídka,která chvíli před tím prošla,začala nějak vyvádět.Bez problémů jsem se vytratil do průrvy nad vesnicí,kde čekalo rogalo.Trochu jsem to podělal s tím přiblížením k vesnici...Před ní,jsem se pokoušel dostat na druhou stranu ke skále,podle který vedou schody nahoru a byl jsem odhalen.Nicméně po krátkém incidentu dále od vesnice,kde jsem vyřídil ty čtyři,zbytek už potom proběhl zcela v tichosti,když jsem sundal pouze tři lidi (hlídku dole na schodech,minometčíka a APR důstojníka).Hrát Far Cry 2 stealth je zcela novej požitek a kdo nabíhá doprostřed kontrolních stanovišť a zběsile pálí,tak neví,o co přichází.

Co mi na této hře nejvíc chybí je více zvířat.Ani ne tak civilisti,ale zvířata.Těch pár bůvolů,zeber a antilop je málo.Chyběj tam všechny ikony Afriky.V těch travnatejch pláních by se měli procházet sloni,pod stromama ve stínu by se váleli lvi,tygři,v jezerech se mohli chladit hroši,nosorožci taky chybí,ještě krokodýli podél řek a nakonec žirafy okusující koruny stromů....To by nemělo chybu.Ale i tak mě Far Cry 2 dostal.Tolik způsobů,jak tu hru hrát...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

Swat píše:Ale i tak mě Far Cry 2 dostal.Tolik způsobů,jak tu hru hrát...
Přesně to se mi taky líbilo a celou dobu hry sem se díky tomu dobře bavil.

Taky moc nechápu proč všichni prskají kvůli reswapu vojáků. Kdyby nebyl tak po chvíli hraní budeš jen nudně projíždět prázdnou krajinou, takhle je pořád do čeho střílet. A taky hra vypadá mnohem reálněji, přecejen by bylo divný aby zůstávala stanoviště prázdná, když po cestách pořád jezdí auta s vojáky.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Respawn je věčný téma...A vděčný téma všech kritiků hry...Je fakt,že je to tvrdý,ten respawn je rychlej,hru mi nijak nekazí,ale kriticky musím přiznat že to ideální není....Já osobně bych byl pro kompromis a sice respawn po 24 herních hodinách....Ale jak říkám,jen mírná vada na kráse,Far Cry 2 jsem si oblíbil...Taky už jen proto,že se tam nemusím zabývat s mimozemskejma nesmyslama...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Tak, dohráno. Začátek mě nadchnul, ale někdy v polovině hry jsem si řek, že to asi bude první hra, kterou jsem si koupil a nedohrál ji. A tak jsem přešel ze stylu řešení úkolů "Hele udělej tohle... Haló? Mám pro tebe lepší úkol, stav se... Udělej radši tohle... Hustý, tys to zvlád. Teď splň ten první úkol, on nebyl zas tak zlej... Bezva, dobře si to udělal, ale sem v průseru, přijeď mi na pomoc... Dík moc, máš to u mě." na styl jednodušší - udělat jen primární úkol a hele, hra dostala spád a pohltila mě. Po dlouhý době, jsem si zase řikal, ještě tohle a jdu spát, anebo ještě udělám i tohle... Grafika parádní - dlouho jsem už nestřílel do stromu, na kterej právě vykouklo sluníčko, v domění, že je to nepřítel. Škoda jen těch zvířat. Na africkou divočinu jsou 3 zebry na 20km čtverečních tragicky málo - válka, neválka.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

FC2 jsem odinstaloval a nebudu to dohrávat. Nijak mě to nenadchlo a onen respawn hlídek tomu nepřidá.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

mno, hru sem sice dohral, ale byla to celkem traga, mozna proto ze sem se snazil plnit i vedlejsi mise, ktere byly bohuzel uplne pres kopirak, pokud by bylo mozne kupovat i prislusenstvi pro zbrane ... kolimatory, tlumice, optiky, 2nozky atd... urcite by to pridalo na hratelnosti, takhle to vetsinou clovek hral MAC10 jako silna rezervni zbran, MP5 pro tichou likvidaci a dart rifle/SVD/Barret na dalku, proste neco jako je v COD4
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
FiS95
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiS95 »

Já ji mám a dohrál jsem jí. nevim proč, ale je skvělá. má spoustu nedostatků, když to shrnu kolem a kolem tak bych se měl unudit za 5 minut ale nestalo se. ta hra je prostě skvělá! a přece jenom si můžete vybrat jak úkol splníte. spousta lidí tvrdí že se nedá hrát stealth, ale neni to pravda. stačí puška na šipky a koupit vylepšení munice. pak ten voblek na tichý pohyb a hned to jde skvěle.
ty efekty, úžasná afrika, prostě jí teď hraju už potřetí a pořád mě baví. tahle hra se nemá hrát v kuse jinak vás začne srát. ale když prostě máte chuť si POŘÁDNĚ ZASTŘÍLET, tak to je hra pro vás a zabaví vás na celé dny
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Další člověk co tu hru chápe : ).FC2 má spoustu nedostatků, ale pokud se na ně vysloveně nezaměřuju, dokáže mě neuvěřitelně bavit.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jinak než stealth nehraju,ono na hardcore nebo infamous to ani jinak nejde.Jeden z nejlepších stealth systémů,co jsem kdy ve hře viděl.Pokud je hráč odhalen,je to jenom jeho chyba.AI vidí a slyší,pokud někoho sejmu v přítomnosti dalších,tak logicky ostatní viděj,jak se jejich kámoš kácí k zemi,je potřeba plánovat postup atd.atd.Už jsem to tu popisoval v předchozích příspěvcích....prostě pecka.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Ted jsem to nainstaloval, spravil auto a nejde mi do nej nastoupit, poradíte? :oops:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

??? Divný,normálně by to mělo jít "éčkem",mrkni na konfiguraci kláves,zahejbej u dveří myší (sorry,asi rada na hovno,ale nic jinýho mě nenapadá)....
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

vrátil jsem všechno nastavení do standardu, ale éčko nefunguje. Furt otravuje na obrazovce, že měřítko mapy můžu měnit tlačítkem . ale nemůžu ho najít, takže mi ta rada furt smrdí na obrazovce :evil:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Co vím,tak v tom tutoriálu to všechno musíš udělat,otevřít mapu,změnit měřítko,esc pro nahlídnutí do úkolů,shift-popoběhnout atd....Těžko říct...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Udělal jsem reinstall, nic v ovládání neměnil, vykonal co žádaly nápovědy na obrazovce a pak šlo do auta nasednout.
Hra špatně zobrazuje diakritiku (v menu) a je tam i dál nesrovnalostí (špatné zobrazování popisků autopatch okna), snad se neobjeví něco vážnějšího.
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Tak som si kupil Far Cry 2, povedal som si, ze za tu cenu (10 EUR) to vyskusam. Teda hlavnym dovodom bolo to, ze som vyskusal ten benchmark (mimochodom sa o tom az nedavno pisalo na EHW, a predtym som o tom nenasiel nikde zmienku, pritom to vyzera, ze ten benchmark sa da uz nejaku dobu stiahnut, zaujimave) a zistil, ze na mojom PC to ide uplne bez problemov a potom ma dost presvedcili prispevky od Swata. Ako nad kupou tejto hry som uvazoval uz od jej vydania, ale odradzovala ma od toho ta ochrana, potom to, ze som nevedel ci mi to pobezi na mojom PC a hlavne to, ze sa tato hra prakticky vyhradne kritizuje, ci uz viac alebo menej, ale rozhodne nic, co by navnadilo ku kupe...a myslim ze je to skoda.

Tak teraz k samotnej hre, prva vec co ma prekvapila je, ze sa zda, akoby ta hra nemala ziadnu ochranu, nevyzaduje to ani DVD v mechanike, ani som nikde nic neregistroval, dokonca som ani nemusel nikde zadavat seriove cislo co som k nej dostal (mozno je potrebne len pri multiplayery)...normalne by som zacal aj uvazovat, ci mi nepredali nejaku nie zrovna "cistu" verziu, ale kedze som ju kupil v znamom obchode s ktorym mam velmi dobre skusenosti tak som tuto moznost vylucil...v kazdom pripade to chvalim, uzivatelsky velmi prijemne :wink:

Tak hral som to zatial priblizne 7 hodin (8% completed), takze si myslim, ze uz mozem ciastocne tuto hru ohodnotit:

Technicke spracovanie
Jednym slovom spicka a to po vsetkych smeroch. Grafika je krasna, zmena dennej doby je spracovana na jednotku, krasne vychody/zapady slnka, dazd, noc, hmla, hmla za vychodu slnka, slnecny den, atd. jednoducho nadhera. Okrem toho velmi chvalim rychlost, akou sa denna doba meni. Z pociatku som sa trochu obaval, ked som uprostred noci vyrazil na misiu (ktoru som chcel dokoncit za tmy), ci uz nebude svetlo len kym tam prijdem, ale to nehrozi, cas v hre plynie podla mna akurat, ani nie moc rychlo ani nie moc pomaly. Taktiez je napr. super ako sa meni vietor, jak sa niekedy zrazu zdvihne poriadny vetrik s adekvatnym zvukovym doprovodom a inokedy je zase pekne tichucko. Uplne spickove su prechody z interierov von, ten rozdiel svetelnosti je nadherne spraveny cez HDR, takto pekne to tusim nemala este ziadna hra.
Co sa tyka zvukov, tie su tiez na vysokej urovni, osobne som prakticky hned vypol hudbu, nie ze by bola zla, ale IMHO je lepsia atmosfera, ked su tam len zvuky okolia (mozno by pomohlo, keby sa da nastavit hlasitost hudby).
No a optimalizacia je jedna basen, ta je popravde az neuveritelna, takto vyladeny engine rozhodne nie je nic bezne a uz vobec nie pri hrach s otvorenym prostredim. Hram to v rozliseni 1280x1024, DX9, vsetko na very high a FPS je prakticky stale nad 45 (skoda ze v DX10 sa vyskytuje uz tu spominane trhanie obrazu, inak by boli FPS este vyssie) ale co si rozhodne zasluzi pochvalu je, ze za celych 7 hodin to ani raz nesklblo! Dokonca ani hned po nacitani hry, vzdy krasny, plynuly framerate...neuveritelne pri takto otvorenej hre bez loadingov. Niekto tu spominal, ze bez loadingov boli aj ine hry ako napr. Oblivion, tak k tomu asi tolkototo, v Oblivione mam nahratych uz cez 30 hodin a jednak to nie je uplne bez loadingov, prechody interier/exterier sa loaduje a niekedy vcelku dlho (vo Far Cry 2 sa loaduje asi len pri cestovani autobusom, ale tam to naozaj nevadi) a hlavne, Oblivion rozhodne nejde plynulo, aj ked mam FPS stale nad 60, tak to dost casto sklbe (stary znamy trik, ze po prichode na novu lokaciu sa treba niekolkokrat otocit, aby si hra vsetko nacitala) a niekedy sa aj viditelne dohravaju objekty v dialke, vo Far Cry 2 take nic neni.
Rovnako tak chvalym velmi svizny quicksave.

Hratelnost
Toto je pre mna, vzhladom na tolko negativnych nazorov, asi najvacsie prekvapenie. Ako hned zacnem tolko oblubenym respawnom. Osobne som sa s nim stretol len v tom tutorialy hned v tej prvej misii, a este aj tam to bolo logicke, lebo tam zjavne tie dalsie jednotky prisli autom a bolo ich menej nez povodne, cize pravdepodobne tam prisla nejaka hliadka. A inak mi ten respawn pride uplne logicky a pridava to na atmosfere. Alebo si niekto mysli, ze v silne okupovanom uzemi budu hodiny opustene strategicke pozicie? No to tak, IMHO je v tomto hra este stale benevolentna, lebo normalne by tam pravdepodobne prisla posila este skor, nez by ste stihli odstranit povodnu hliadku.
A inak je to aj stylom hrania, napr. ja vacsinu kontrolnych bodov obchadzam (pokym to ide) a hliadkam sa vyhybam, tiez vacsinou nechodim po hlavnych tahoch. Opat, ked sa budete pohybovat po okupovanom uzemii, tak asi urcite budete chodit po hlavnych tahoch, idealne s autom a snazit sa vyvolat co najviac konfliktov. S tym suvisi aj to, ze zatial pouzivam dopravne prostriedky len minimalne, a ked uz tak vacsinou okolo hlavneho mesta, kde je to bezpecne. Z dopravnych prostriedkov mi v hre prijde asi najvyuzitelnejsia lod, kde sa da lahsie vyhybat konfrontacii. Inak si uzivam prechadzanie krasnym a rozmanitym prostredim. Tu by som mal jednu vytku, ze hlavne v okoli stredu mapy (v dzungli) mi to prijde trochu moc koridorove, je tam malo volnosti, vsade su skaly a vlastne len par ciest po ktorych je mozne prejist, to je trosku skoda, ale dalej je to uz volnejsie.
Inak ako taktiku boja zatial vyuzivam taky no nenazyval by som to stealth. Na zaciatku som ani nemal v inventary ziadnu zbran s tlmicom, takze som pouzival standardnu vybavu, no velmi rychlo som nahodou nasiel ten zlaty AK-47 a odvtedy ho vyhradne pouzivam ako primarnu zbran. No rozhodne som nevyuzival taktiku aku je mozno vidiet na vela videach, ze nabehne chlapik s gulometom do stredu mesta (alebo este lepsie s autom a presadne na poziciu gulometu) a zacne to kosit rad za radom. Osobne davam velku pozornost riadnemu zmapovaniu situacie, kde a kolko nepriatelov je, hlavne si davam pozor na sniperov a gulomety. Potom na zaklade toho nepozorovatelne preniknem do objektu kde zacnem postupne eliminovat nepriatelov, aj ked hned po prvom vystrele (bez tlmica) vsetci nepriatelia zbystria, tak pri budovach a pod. mozem relativne dobre kontrolovat situaciu, kedze vacsinou nevedia presne odkial to bolo. Casto pouzivam rozne chatky ako docasny ukryt. No niekedy sa to potom zvrhne aj na vcelku silnu prestrelku ale to k tomu tiez patri. To bola situacia hned pri prvej misii, kde bolo treba zneskodnit tie zasoby. Prijal som tu ponuku od buddy a isiel do toho sidla, nech im poslu tu falosnu informaciu. Tam sa mi nepodarilo moc nepozorovane preniknut, a kedze tam je znacne mnozstvo nepriatelov tak to bola vcelku drsna prestrelka, ale opat vyuzival som rozne ukryty, ktore som casto menil, co ich dost zmiatlo. No potom som si kupil silent Makarov, s ktorym sa uz da spravit aj nejaka mensia stealth akcia. Dokoncil som este par misii pre toho obchodnika a obstaral si tu pusku na sipky a s nou je to uz o uplne niecom inom. Zlate AK-47, silent makarov a puska na sipky je IMHO hodne silna kombinacia do kazdej situacie 8)
Nicmene k zbraniam by som mal jednu vytku, osobne si myslim ze to radenie zbrani na primarne/sekundarne/specialne nie je najstastnejsie, hlavne v hre ktora tak dba na volnost. Preco si mozem zobrat AK-47, pistol a gulomet a nie AK-47, pistol a sniperku? To akoze gulomet je lahsi a skladnejsi ako sniperka? Toto mi prijde ako dost nestastne obmedzenie a dosledkom neho v podstate nemozno dosiahnut idealnu vystroj, aspon pre mna teda. IMHO to mali radsej rozdelit podla hmotnosti napr. ako je to v Oblivion, ma to podstatne vacsiu logiku a tym padom aj obmedzenia su logicke.

Tak tolko zatial moj "strucny" nazor na tuto hru :)

A diki Swate za to jak si podrobne popisal, co sa ti na tejto hre paci (a za to stealth videjko), to ma hlavne presvedcilo o tom, ze tuto hru vyskusam :wink:

btw...neviete ktory z tych vybaveni zvysi pocet nabojov do pusky na sipky, tych 5 je vcelku dost obmedzujucich, hlavne ked ich nie je zrovna jednoducho doplnit?
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No to nemáš vůbec zač,mě může jen těšit,že moje posty někoho přiměly si hru zahrát.Hezky jsi se rozepsal.Počet nábojů do tlumený pušky zvýšíš zakoupením upgradu marksmans bandolier,kterej se ti odemkne řádově v polovině hry,až přejdeš do druhý mapy.Jinak denní cyklus je dokonalej,jeden herní den trvá šest reálnejch hodin.Co se týče respawnu,tak ideální by bylo jednou za čtyřiadvacet herních hodin,ale stejně když se člověk nevrací tou samou cestou zpět,tak mě osobně to nijak netrápí.Mě se na tý hře líbí to neustálý plánování postupu,člověk musí furt koukat do mapy a zvolit tu nejlepší cestu pro danou situaci....Hlavně na nejtěžší obtížnost,na kterou to momentálně hraju.Tentokrát hlavně snipuju,na tuhle obtížnost je i jeden guardpost s pěti lidma vcelku problém,takže Dragunov a pak jenom dočistit škorpiónem,na noční mise je to klasika-silent makarov,mp5 a dart rifle.Jinak doporučuju zakoupit stealth oblek.Užívej hru.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jo, je to bombička : )

K tý absenci ochrany - byl tam Securom, ale patchem 1.03 ho kompletně odstranili.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jenom jak jsem tu už psal-chyběj tam ty zvířata.Představte si,jak jdete tou vyprahlou krajinou a žirafy okusujou koruny stromů,v dálce se pomalu sune pětice slonů a v jezírku se válej hroši....To by byl prostě nářez.
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Svata pravda, FC2 je jedna z tech her (vcetne prvniho FC) co se nedavaj pryc z PC protoze se (s urcitym odstupem) daj hrat porad. Napoprve jsem FC2 hral trikrat zasebou, pokazdy trochu jinak a pak jeste jednou asi po pul roce na novem PC a zase me ta atmosfera dostala. Zajimavej paradox je ze tahle celkem dlouha hra s perfektni grafikou ma necely 4G na jednom DVD! Kdyz to srovnam s nekterejma 12G+ vytvorama na dvou DVD ktery dohraju za par hodin, tak mam pocit ze si zeme nekdo dela kozy...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Přesně, FC 2 je hra kterou je škoda předčasně mazat z disku. A to nejenom proto, že tak málo zabírá(výtečná práce chlapci z Ubi). Hratelnost nabizí více možností a atmosféru vyprahlé Afriky neuškodí si občas dát. Jediné chyby této hry vidím v rychlém respu(proč nestačilo jednou za den?), místama mrtvějším světě a omezená volnost postupu(jo štvalo mě, že když jsem si oblíbil jednu frakci, tak jsem byl čašem hrou nucen hrát za opačnou,jinak se postup nepohnul že). Technické zpracování bez delších komentářů. Opravdu vyšperkované. Spolu s Crysis, Metrem a Stalkerem CS bezpochyby nejpěknější hra vůbec.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“