Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Re: Mafia 2

Příspěvek od Weightlifter »

Kód: Vybrat vše

Včera na oficiálním foru odpovídal na otázky fanouškům 2K_Dan. Vybrali jsme opět těch pár nejzajímavějších, tak jako u otázek na D. Grace.

Kolik u sebe může hráč nést zbraní?
Není žádný stanovený limit. Je to jenom hra, i když klademe důraz na realitu.

Lze za jízdy střílet z auta?
Ne. Soustředili jsme se na prožitek jízdy a honiček.

Můžeme vyhodit zbraň z inventáře?
Během testování hry jsme zjistili, že tato funkce není potřeba, takže ne.

Bude ve hře volná jízda jako v prvním díle?
V tomto momentě to říci nemůžu, ale eventuálně by tam být mohla. 
Jestli to dopadne podobně jako Ubisoftí Conviction tak mě naserou, proč všechny ty pokračování všichni tak mrví? Už teď vím že jednička zůstane nepřekonaná
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Je to škoda, ale v podstatě jsou to detaily..příběh + hratelnost + atmosféra jsou nejdůležitější atributy. A tam bude Mafia imo božská, stejně jako jednička :P
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

To jako fakt nepude za jízdy střílet z auta? Co to je za blbost?
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

bohužel, je to tak, taky mě to mrzí a doufám že bude i volná jízda
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Paul píše:Je to škoda, ale v podstatě jsou to detaily..příběh + hratelnost + atmosféra jsou nejdůležitější atributy. A tam bude Mafia imo božská, stejně jako jednička :P
Kdo ví co všechno ještě bude osekané. Ani v nadzemce nepůjde jezdit. Já to nechápu všechno to fungovalo v prvním díle jak je možné že když tohle vědí tak to do druhého dílu nedají? To mi nejde do hlavy.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Cože? Nepujde střílet z auta? vždyť to šlo i v jedničce. Njn konzolisti by asi nezvládli střílet a zatáčet najednou :). S tou nadzemkou, sice sem jí v mafii skoro nikdy nevyužil, ale každej detajl potěší. Navíc když tam ani nejezdí, to mi řekněte proč jí tam teda dělali :)
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Někdy mi fakt připadá, že vývojáři sou úplní deme*ti a trot*ové, zaměřili se na požitek z jízdy a honiček? a nepatří k takovým honičkám zběsilá střelba z okýnka auta?...Nepůjde vyhazovat zbraň z invertáře.. a proč ne? proč by se to nehodilo, všechno to přidává na volnosti..nadzemka nefunguje - koho zajímá že v ní stejně málo bduem jezdit, ale jde o to, že to jde! občas se projedem a přidává to na sktenčosti města, navíc v mafii 1 mě neskutečně bavilo zdrhat před policajtama z honičky do nadzemky nebo tramvaje...

A další a další... někdy mám fakt pocit že ti vývojáři fakt nechápou, co lidi skutečně chtěj hrát...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Me hlavne irrituje predstva 50 zbrani v "inventari" - pod kabatem.

Zlate community driven hry :/
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

Kód: Vybrat vše

Herní server CVG zveřejnil datum vydání Mafie II. Demo vyjde 10. srpna na Xbox Live a PSN. O PC verzi dema není v článku zmínka, ovšem demo je potvrzené pro všechny tři platformy, takže PCčkáři nemusí mít strach, že se dema nedočkají.
Update: Demo potvrzeno na 10. srpna i pro PC
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Druhá část dojmů Eurogameru včetně HW náročnosti - http://www.eurogamer.cz/articles/druhe- ... ne-mafie-2
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Hra ještě nevyšla a vy už nadáváte. Kam to ten svět spěje :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Malfis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Malfis »

sam_217 píše:A další a další... někdy mám fakt pocit že ti vývojáři fakt nechápou, co lidi skutečně chtěj hrát...
Podle mě to dělají schválně, protože si tyhle "blbůstky" nechávají třeba do příštích dílů. To samé je s GTA... San Andreas mělo skvělý věci a v GTA 4 není nic. Taky vsadím boty, že GTA 5 bude přelomové, ale s nikým se stejně nevsadím :)
CPU: AMD Phenom II X4 945 3.51Ghz@1.4V | MB: ASUS M4A79XTD-EVO | RAM: 4GB Zeppelin 1248Mhz CL7 | GPU: MSI R5770 Hawk 1.05Ghz-5.2Ghz@1.312V | PSU: Corsair HX520 | OS: Windows 7 Home Premium 64-bit |
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Berte to tak, že ubrali 3 věci a třeba 15 jich přidali. Nadzemku nevidim jako nějakou tragédii, z auta za jízdy střílim nerad. Že bude neomezenej počet zbraní mi trošku vadí, v jedničce bylo občas těžký rozhodování, kterou si nechat, ale zase to neni nic, z čeho bych si měl rvát vlasy. Linearita je daň za návaznost a smysluplnost příběhu. Tak to vidim já :wink: .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jestli bude příběh tak dobrý jako v jedničce, tak ať tam klidně jde jezdit jen na kole :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Official Xbox Magazine 7/10

Klady:
zajímavý a detailní svět
dobrý soundtrack
pestré mise

Zápory:

nudné charaktery
akce a honičky působí nezajímavě
po splacení dluhů svojí matky už pro Vita neexistuje žádný důvod, proč by měl zůstávat v mafii, což celému příběhu přidává pocit nesmyslnosti

Kdyz uz je podruhe nadavano na stezeni prvek a to pribeh, tak jsem rad, ze jsem nakonec predobjednavku neudelal :)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Tak ted poslední zápor je opravdu hodně mimo. Ten člověk asi neviděl ani jeden mafiánský film či seriál. Když člověk ochutná svět organizovaného zločinu, tak se od tohoho způsobu života těžko odprostí. Být mafiánem přináší peníze, moc, svobodu, respekt, "kariérní postup-kdo by se nechtěl stát donem Corleone" nebo např. ukájení násilného chtíče. Těch důvodů je kupa a to ani nemusím znát pořádně příběh Mafie II. A kdo tenhle život hodí za hlavu, když splatí nějaký dluh? Kdeže nesmyslnost, takhle to chodí.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

fiLL-kiLL píše:...
Souhlasim. Když člověku nevadí, že dělá věci mimo zákon (včetně vraždění), pochybuju, že pak půjde mejt okna nebo prodávat do zeleniny.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“