Na flesh HD 6950 DirectCU IIicebosss píše:k čemu takový bios?
Když se tak řešej BIOSy...Neměl by někdo BIOS s plným počtem SP (HD 6970) a takty a CL pamětí z HD 6950?
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Na flesh HD 6950 DirectCU IIicebosss píše:k čemu takový bios?

R0mi píše:Ak by dakto potreboval taky navodstiahnite Mod_BIOS_HD_6950 z http://forums.techpowerup.com/showpost. ... tcount=381 najdite si svoj ulozeny bios spravte si kopiu dajte ho do priecinku Mod_BIOS_HD_6950 premenujte ho na original.bin spustite run.bat uz len stlacte lubovolnu klavesu a mate upraveny bios 6950 + shadery najviac pojde taktnut len na 840 a 1325 potom uz len klasicky flashnite cez winflash

na 99.9% ti půjdou odemknout a budou fungovat na všech referenčních kartách u 2gb verze.Reptile píše:mohl by někdo napsat aspon na jaky strance je jak si upravit přesně svůj bios z 6950? Potřebuju to vědět před nakupem abych to mohl hned vyzkoušet a kdyžtak kartu vratit kdyby nešli otevřít všechny shadery. thx

Hmm. Já to cvičně zkoušel a modifikovaný bios se mi vytvořil bez problémů.Mtss píše: nicmene kdyz jsem se snazil odemcit asus bios z HD6950, tak to neslo. Pry proto ze asus ma nejak upraveny bios (mel vyssi frekvence)