//Woyta
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ce#7372713
Moderátor: morke

Ono taky asi bude zalezet jaky ti leze napeti ze zdroje....Tvuj zdroj muze davat klidne 5.2V a ten muj treba jenom 4.95V a uz se proste neroztoceji... :ENem3 píše: Highlander si kupoval 18nact kousku pred rokem a na 5V mu jede jeden. (ROztoci se mu nekde na 5,2V) Asi jina revize mno..

Já si myslim, že 5V, pokud má fan nějakou překážku (před / za sebou), je už docela málo. Při 5V s odporem už musí jít hodně dolů i průtok...Bartek píše:...

KůůůrňaWoyta píše://Woyta Kolikrat mam opakovat ze 7V je velmi nebezpecne reseni?

myslim, ze by stacilo hledat, treba 7V co ty na to?Cecilka píše:KůůůrňaWoyta píše://Woyta Kolikrat mam opakovat ze 7V je velmi nebezpecne reseni?
Tak to sory, ale to sme tu ještě nečet![]()
Po stopadesátýdevátý to velice krátce zopakovat asi nechceš, co?![]()
Dík

jo, prtoze mi nikdo neni schopen poradit!NEONET píše:...
//Woyta To myslis vazne ptat se na urcitou vec Xkrat?

Sem to lumatx3rf píše:myslim, ze by stacilo hledat, treba 7V co ty na to?Cecilka píše:Kůůůrňa
Tak to sory, ale to sme tu ještě nečet![]()
Po stopadesátýdevátý to velice krátce zopakovat asi nechceš, co?![]()
Dík![]()
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ghlight=7v

Ty od aerocool stojej za vyliž pr..., jeden mám v pc a kvalita zpracování je nulová, a zrovna tichý taky nejsou... Jako alternativu sem si koupil 140mm fany od sharkoonu, kvalita zpracování sice taky není úplně nejlepší, ale určitě lepší než aerocool a sem s nima spokojenej, sou levný a dělají se ve 3 verzích (lišej se otáčkama)...robuTEKK píše:Cau. Existujou nejaky kvalitni 140x140 mm vetraky? Na CZC maj jenom TYHLE . Ma smysl brat neco jinyho? Predpokladam ze vsechny 3 jsou stejny, akorat jinak svitej.. Potrebuju ho dat do zdroje, protoze ten co tu mam je uz od zacatku hlucnej a dnes po roce mi dosla trpelivostPorusil jsem zaruku, otevrel ho a zjistil ze ten 12cm co tam chci dat je moc malej
Diky za tipy

Tak např na týhle stránce se od začátku do konce vychvalujou Xilenci... Dyš chceš za levno, je to dobrá volbakAdEtT píše:Chci se zeptat jaký ventilátor 120 mi doporučíte barevnej tichej,díky