Test Drive Unlimited

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Na X1800XL (nepatrne vykonejsi nez 76GT) to jede v 1024x768 / 4xAA / HDR / Low, fps od 30 ve meste a pres 40 mimo mesto.
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Ok, takže to mu půjde, díky :wink:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
mobilier
Nováček
Nováček

Příspěvek od mobilier »

mam problem chci si prepnout tachometr z mili na kilometry nasel jsem to v menu pod video a tam je na vyber imperial a metric ale at dam co dam jsou tam porad jenom mile nevite co stim?
CPU:Intel Core2 Duo E6600 2,4 = 3,6 ghz - MB:Asus Commando - GPU:Asus EN8800 GTX - RAM:2x1GB Kingston - Zdroj:Seasonic 500 W - HDD:Seagate 320GB - 3DMark 06: 12 371 bodů
lednicky1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lednicky1 »

ja by som sa chcel spytat, ako mi to pojde na mojej zostave 3,6Ghz intel pentium4
1gb RAM a 7600 GS def takty
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

samozrejme ze pojede, ale pocitej s obcasnym skubanim. panove, misto ptani se obcas podivejte na specifikace dane vydavatelem hry :)

edit: nema nekdo stejny problem na X1950pro jako ja, ze kdyz zapnu hdr tak mam celou obrazovku svetle sedou? se starejma driverama (6.9) to nedela...ale zase mi nejde korektne par her jinejch :(
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

teď jsem to hrál u kámoše, docela mě to nadchlo, ale pár věcí mi docela vadí, jednak to je dost debilní manuální řazení, ať přidělim zpátečce jakoukoliv klávesu tak to nefunguje (stejně jako s ostatníma rychlostma), takže když nabourám tak musim ze 6ky zmáčknout 6x řazení dolů, sux...
a pak mi vadí obtížnost časovejch závodů, ostatní jsou celkem OK, ale časovky jsou podle mě některý fakt HC (a to jsem jel jen druhou úroveň)
Kriss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kriss »

Si zvykej :-D tohle neni zadny NFS. Ta obtiznost zustane priblizne stejna i na ostatnich urovnich (uz se nebude zvysovat).
Jinak s razenim problem nemam, mam automatiku...
CPU: Intel Core2Duo E6300 1,86GHz@3,2GHz MB: Asus P5B Deluxe/WiFi-AP RAM: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit @914MHz GPU: ATI Radeon X1950PRO Ultimate
http://share.csko.net/files/KT-PC/

Posledni vytvor: http://hledej-aukce.cz
jouda
Nováček
Nováček

Příspěvek od jouda »

Ja mam taky automat. Ale mi nejvic vadi cesty. Rovinka je v pohode, ale kopce nejsou moc dobre vyresene. By to mohli trochu "zakulatit". To auto furt odskakava...
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Já mám manuál, protože s automatem bych se nechytal. A manuální spojka, to je pak kalup.
Se Saleenem zrychluju 0-96 km/h do 2 sekund.
A zpátečka funguje.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

ty casovky..no, treba stopare jezdim vyhradne s A4kou... je na to podle me nejlepsi. dobra manevrovatelnost a 250hm/h staci, stejne mi vetsinou jeste 3/4min. zbejva do konce.

jinak k tomu razeni, skousel sem volant od kamose s "H"ckovym klackem, vyzkousel sem si i spojku, ale neni to stejne ono. spojka je stejne bud seslapla az na podlahu nebo ne. coz je docela naprd.navic ty volanty k pc sou naprd. chtelo by to vyparat sedacku z auta, udelat kolem sebe nejakou palubku, aspon pulku a do toho napevno volant+ pedaly... honit pedaly po line je fakt bes :lol:
husky14
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od husky14 »

Flegy píše:....chtelo by to vyparat sedacku z auta, udelat kolem sebe nejakou palubku, aspon pulku a do toho napevno volant+ pedaly...
Az se do toho pustis, udelej to dvakrat.... 100% to koupim :wink:
Jája
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Jája »

Já stopaře vozím v Enzu - skvělá ovladatelnost dobrý zrychlení :)
Řazení používám manuál - zvyšuje to pocit že řídím opravdové auto a ne sekačku na trávu. Zpátečka mi tam taky někdy zařadit nejde, až třeba na potřetí :(

Jinak pedály nehoním na linu, ale na koberci :) Dřív jsem měl na to desku pomocí které sem zapřel pedály o stěnu, ale dlouho jsem nic nehrál až teď TDU, a nemůžu ji nikde najít.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

měl bych pár dotazů.
jak se vypíná automatické řazení? teď si můžu sice řadit sám ale je to spíš poloautomat.
je tam tempomat?
má to nějaý ingame benchmark?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

1. Muzes nastavit automat nebo manual. Jeste se da nastavit manualni spojka. O zadnym poloautomatu nevim.
2. ne
3. ne
8-)
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to Baneshee: "poloautomat" je to, ze nemusis slapat na spojku...
to karf: nejni nad 3 pedaly vid :oops:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

takže abych si mohl sám řadit a ono to vůbec neřadilo samo, tak musím mít 3pedálovej volant a šlapat spojku? Nebo kde se ten manuál nastavuje? našel jsem asi jen nastavení ESP. nebo jak to nazvat.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

já teda v nastavení přepínání na automat/manuál našel v pohodě a veškerý řazení jsem si pomocí klávesnice dělal sám, bohužel jsem to hrál u kámoše takže se ti nekuoknu kde to je...
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

karf píše:takže abych si mohl sám řadit a ono to vůbec neřadilo samo, tak musím mít 3pedálovej volant a šlapat spojku? Nebo kde se ten manuál nastavuje? našel jsem asi jen nastavení ESP. nebo jak to nazvat.
pocas hry Escape, Options, Controls, tam hore zalozka Options (zasa) a mas tam Gearbox: Auto/Manual, a pre automaticku spojku tam mas Auto Clutch
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

PetoS píše:pocas hry Escape, Options, Controls, tam hore zalozka Options (zasa) a mas tam Gearbox: Auto/Manual, a pre automaticku spojku tam mas Auto Clutch
sakra já jsem slepej. hlavně že to je česky :oops: díky moc :-D
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

karf píše:
PetoS píše:pocas hry Escape, Options, Controls, tam hore zalozka Options (zasa) a mas tam Gearbox: Auto/Manual, a pre automaticku spojku tam mas Auto Clutch
sakra já jsem slepej. hlavně že to je česky :oops: díky moc :-D
njn, ja to mam po anglicky, nz :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“