GeForce 7600GS / GT AGP - zkušenosti, tipy
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stano K.
- Středně pokročilý

- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- godlike
- Středně pokročilý

-
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
mne je to celkem jedno, ja to neplatil
btw ted sem koukal ze ta podobna verze 7600GS Golden Sample na PCI-E taky nema tu pecet... je to svinarna ale jinak si nestezuju, ja ten chladic stejne na plny otazky vubec neslysim, takze je mi to celkem fuk
a pri burnu mam maximalne 58°C
)) takze pohoda, zkousel sem ovec clock 570 jadro a 1521 paměti 
- mobilemike
- Nováček

-
kucíííí nazdáááár
cim chladite - kdo ji mate - GB GF7600GS -
cim jste nahradili ten - aspon pro mne - hnusny pasiv co se pri hrani poti jak dvere od chliva ?
ja tam dal : http://www.founy.euweb.cz/vga/complette.jpg
v pisemne podobe : Primecooler PC-VGAHG2 AL Red LED HyperGraphic a spokojenost jak zelva.teplota v zatezi max 45 az zavru case myslim ze pres 50 to nepujde.
Podrobim ji jeste toceni a testum a uvidim,levna koupe to nebyla ale nelituju,spis mne chybi RAMka na hrani trebga FEAR v 1024x768/maximum
edit 19.2. tak na 1GB RAM se ma situace lepe,i tak ale v 1024x768 nelze dat vse max.,rozhodne ne ruzne filtrovani 8x - 16x atd. skutecne na toto jeste nemam a zrejme zde bude castecnou brzdou i CPU... koupe teto karty ovsem nelituji.
MMike
//Thellwin - upraven obrázek
cim chladite - kdo ji mate - GB GF7600GS -

cim jste nahradili ten - aspon pro mne - hnusny pasiv co se pri hrani poti jak dvere od chliva ?
ja tam dal : http://www.founy.euweb.cz/vga/complette.jpg
v pisemne podobe : Primecooler PC-VGAHG2 AL Red LED HyperGraphic a spokojenost jak zelva.teplota v zatezi max 45 az zavru case myslim ze pres 50 to nepujde.
Podrobim ji jeste toceni a testum a uvidim,levna koupe to nebyla ale nelituju,spis mne chybi RAMka na hrani trebga FEAR v 1024x768/maximum
edit 19.2. tak na 1GB RAM se ma situace lepe,i tak ale v 1024x768 nelze dat vse max.,rozhodne ne ruzne filtrovani 8x - 16x atd. skutecne na toto jeste nemam a zrejme zde bude castecnou brzdou i CPU... koupe teto karty ovsem nelituji.
MMike
//Thellwin - upraven obrázek
Naposledy upravil(a) mobilemike dne pon 19. úno 2007, 15:49, celkem upraveno 1 x.
AMD X2 4000 EE,2GB RAM,GB AMD 690G,ATI 1950Pro,AC97 audio,SkyStar 2 PCI,WD80GB + Samsung 320GB,LG 4163,Samsung 940BW,zvuk Genius SP-HF 2.0 1250x,Fortron 400W Fan Nanoxia 12cm
- Stano K.
- Středně pokročilý

- godlike
- Středně pokročilý

-
- honda102
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
7600GT
Zdarec vsichni,mam problem s grafikou 7600GT (AGP 4X) - dela mi v 3DMarku 2005 2300bodu,pry by snad mela v poho zvladnout kolem 4000,nevim cim to je muzete mi nekdo poradit,zkousel jsem nahrat chipset od desky jiny ovladace (91,47) ale bez vyledku.Diky
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- honda102
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

- honda102
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ne to sem nereinstaloval,moc se nevyznam ale jeste me napadlo,ma dva privody ke zdroji ja to mam jen na jeden (uz nebylo misto)suble,mechaniky hadry atd..Kdyz koupim rozdvojku a pripichnu to teda na dva myslite ze to pomuze??diky vsemHijacker933 píše:honda102 : reinstaloval si wokna potom co si ji dal do kompu?
- Hijacker933
- Začátečník

ma dve diry na molex? bo myslis 6pin pres redukci? 76GT s 2xmolexem sem nikdy nevidel, rozhodne by mela bejt zapojena se vsim vsudi,bez pridavnyho napajeni se ji snizuje vykon. reinstal woken obcas pomaha po zmene grafiky,i kdyz je to jen z nv na nv
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- honda102
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No ma dva vystupy ke zdroji ty ctyrkoliky jako mas treba u mechanik,hadru,proste to napajeni dneska jedu koupit tu rozdvojku tak uvidim ale myslim ze to asi nevyresi reinstal bych mohl taky zkusit,predtim sem mel nv5700.Hijacker933 píše:ma dve diry na molex? bo myslis 6pin pres redukci? 76GT s 2xmolexem sem nikdy nevidel, rozhodne by mela bejt zapojena se vsim vsudi,bez pridavnyho napajeni se ji snizuje vykon. reinstal woken obcas pomaha po zmene grafiky,i kdyz je to jen z nv na nv
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
- honda102
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: