Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

No jo, 96%..nejlepší PC hra všech dob :roll:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vosouspadlo píše:prosim jak mam quest LOT 192, tak kde sezenu kod na vytah?dik
Už se to tu tušim řešilo, kod z hlavy nevim - ale jestli je to tam, kde myslim, tak ho najdeš nahore v patře u zaznamiku, co tam nechal paparazi. (omlouvam, ze ze v tomto skvelem slove nektery pismena nemam tolikrat, kolikrat by to chtelo, ale proste netušim kolik jich tam kde má bejt a googlit jsem to línej - sakra nevygooglil bych to rychleji než jsem napsal tuhle vetu? :? )
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Sentenced píše:
Vosouspadlo píše:prosim jak mam quest LOT 192, tak kde sezenu kod na vytah?dik
Už se to tu tušim řešilo, kod z hlavy nevim - ale jestli je to tam, kde myslim, tak ho najdeš nahore v patře u zaznamiku, co tam nechal paparazi. (omlouvam, ze ze v tomto skvelem slove nektery pismena nemam tolikrat, kolikrat by to chtelo, ale proste netušim kolik jich tam kde má bejt a googlit jsem to línej - sakra nevygooglil bych to rychleji než jsem napsal tuhle vetu? :? )
kod je 5744
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
pajkus
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajkus »

jak v demu tak ve full verzi mam problem,
hned na zacatku jak vylezu z vody a vlezu do ponorky a potopim se tak se hra sekne (nejspis po nacteni noveho levelu)

nevite co s tim?

zkousel jsem drivery 7.8 bioshock edition, tak beta 7.9
3570K@4,3 - 1,185V,Gelid Tranquillo, Asus p8z77 lx,16GB RAM, GTX660, Seagate 1TB, WD6400AAKS,WD5000AAKS, DVD-RW LG, Seasonic SS-500ET, Dell2408 + BenQ2220HD, J9940
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Ako ste rozbehali ten FOV Hack na Widescreen...Stiahol som si v1.2 a spustim ju nastavim na 0.84 (pre 16:10) a spustim bioshocka (pravdaze pod DX9 (XP)) Ale zoadna zmena...stale to mam ako orezany 4:3...PLS poradte kde moze byt Chyba..Dikes
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

hurrican píše:Ako ste rozbehali ten FOV Hack na Widescreen...Stiahol som si v1.2 a spustim ju nastavim na 0.84 (pre 16:10) a spustim bioshocka (pravdaze pod DX9 (XP)) Ale zoadna zmena...stale to mam ako orezany 4:3...PLS poradte kde moze byt Chyba..Dikes
V tom FOV musis nastavit retail 1.0 verze a jeste da hvezdicku na numericky klavesnici (jako krat*)
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

No dikes..to som presne skusal..retail 1 (dx9) a tu hviezdicku som stalacal...pocas hry teda.. som cakal ze sa to bude menit a pekne budem vidiet rozdiel ale nic...(stlacal som aj * aj /)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Řešila se tu už ta nechutná akcelerace myši? nebo to nikomu nevadí? Bioshock se mi kvůli tomu hraje úplně nechutně, a NEJDE TO VYPNOUT! grrrrrr.Fakt hlavně že jsem kvůli tomu upgradoval..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Paul píše:Řešila se tu už ta nechutná akcelerace myši? nebo to nikomu nevadí? Bioshock se mi kvůli tomu hraje úplně nechutně, a NEJDE TO VYPNOUT! grrrrrr.Fakt hlavně že jsem kvůli tomu upgradoval..
mě to váááááádi pokud myslíš tu sterilitu pohybu určitě by bylo lepši kdyby se při chuzi obraz maličko houpal ale ne zas tak jak při chuzi v podřepu.
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mno tak tohle opravdu nemyslím.To nehoupání považuju za klad - např. v Deus Ex 1 jsem si to vždy vypínal, a ve starších videích z Bishocku mě to houpání docela děsilo.
Akcelerací myši mám na mysli tohle - když je akcelerace kompletně vypnutá , pohyb který vidíš na monitoru vždy zcela odpovídá vzdálenosti kterou uděláš s myší. Například pojedeš myší 6 palců doleva, tvoje postava se otočí o 180 stupňů doleva. Jestli tou myší pohybuješ pomalu nebo extrémně rychle je jedno, postava se vždy otočí stejně.

Se zapnutou akcelerací závisí pohyb postavy na tom, JAK RYCHLE tou myší v reálu pohneš.

Takže pokud pohneš myší o 6 palců rychlostí jeden palec za sekundu, postava se otočí o 90 stupňů.

Pokud pohneš myší o 6 palců rychlostí tři palce za sekundu, postava ve hře udělá otočky klidně o 270 stupňů. (Záleží jak moc je akcelerace citlivá)

Pro spoustu lidí je tohle solidní problém (to vysvětlení jsem přeložil z oficiálního fóra, kde si na to spousta lidí stěžuje), já jsem jeden z nich - nedá se s tím prostě pohodlně mířit...
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já osobně jsem se sensitivitou (nebo snad akcelerací?) myši neměl žádný problém, mám Logitech MX 518, nepopírám ale, že tento problém někdo může mít... mně osobně ale připadalo vše zcela v pořádku..

Zkus kdyžtak nastavení myši podle tohoto:

http://www.tweakguides.com/Bioshock_7.html
show must go on..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Zkoušel jsem, nepomáhá...akceleraci ve win mám vyplou, a to jak v nastavení, tak přes registry hack.Pokud jí neregistrujete, tak vám asi přijde normální a jste na ní zvyklí..jinak nevim.

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Mam dotaz.Co dela presne volba v nastaveni grafiky vynutit globalni nasvecovani..
Zkousel sem to zapnout i vypnout a zadny zmeny sem si nevsim.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

HEAD píše:Mam dotaz.Co dela presne volba v nastaveni grafiky vynutit globalni nasvecovani..
Zkousel sem to zapnout i vypnout a zadny zmeny sem si nevsim.
global lighting=static lighting, takze off
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

pomooc sem najk zamrznul v bioshocku , (jsem v FORT FROLIC atriu je tam skleněný poklop pod kterým je najká truhla nejde mi ničim odemknout ) ??? jak na něj ?? , a navic mne šipka dovede k hledišti a dal nic ? nic nejde co dal ?

prosíím radu dik
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

viky58 píše:pomooc sem najk zamrznul v bioshocku , (jsem v FORT FROLIC atriu je tam skleněný poklop pod kterým je najká truhla nejde mi ničim odemknout ) ??? jak na něj ?? , a navic mne šipka dovede k hledišti a dal nic ? nic nejde co dal ?

prosíím radu dik
Musíš tam zabít a vyfotit myslim že 4 mrtvoly pro toho týpka Cohena. Hned u schodů v hale máš podium a tabuli s rámečkama, tam aktivuješ ten úkol (předpokládam, že tohle jsi už udělal). Pak tě šipka odvede do hlediště a na podiu hraje tvoje první oběť na klavír, Cohen ho zabije (nebo ty, už nevim) a ty ho musíš jít vyfotit a fotku pak dát do jednoho z těch rámečků v hale. Pak se ti aktivuje úkol na další oběť.
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

A ha dik moc tak jsem to zvoral ! sic jsem ho odprdnul ale fotku jsem nedal nikam , jinak dik za radu :)
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

Tak a dohráno, 1a titul ať co se týče grafiky a stím spojenou optimalizací, děj, nápady a v neposlední řadě délka hry. Pro mě zatím hra roku...takovích víc :-D
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Super hra lepší jsem zatím neviděl , grafika super , příběh super , ne prostě super všecko

EDIT : tak take dohrano supeeerrrrrr :D
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jak je fotit,abych mnel nejlepsi hodnoceni?
Ktere je lepsi A,B,C?
Jak se projevi postih pri opetovnem foceni?
Jaky dostanu upgrade po dokonceni vyskumu little sisters?
DIky za odpovedi.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“