Fallout 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Fallout 3

Příspěvek od shadow »

Pitt jsem už odehrál (pocity sice takové smíšené, ale pořád to je F3 :) ), teď se nemůžu dočkat Broken Steel. Sice práce je taky hodně, ale na F3 si čas udělám :).

Jinak odehrál jsem toho už spoustu, svého času samozřejmě i F1 a F2, a F3 je stejně zábavný jako ty předchozí. Aspoň pokud mně paměť neklame. Dle mého nejlepší hra loňského roku. I Mass Effect odchází proti F3 poražený...
show must go on..
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
Carbonek
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Příspěvek od Carbonek »

Nevypadá to nejhůře
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak to vypadá opravdu dobře, takový F3 v Oblivion kabátu. Asi to zkusím nahodit. Zase o něco jiný herní zážitek.
show must go on..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nelíbí, do postapokalypsy se to nehodí.IMO vypadá F3 geniálně, obzvlášť s tou hudbou od Zura..

Sere mě ale, jak je Bethesda neschopná spravit ten VATS bug...VATS laguje, nefungujou perky, nefunguje míření granátů, a oni jsou neschopní to už 3 měsíce spravit : /.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

Paul píše:Nelíbí, do postapokalypsy se to nehodí.IMO vypadá F3 geniálně, obzvlášť s tou hudbou od Zura..

Sere mě ale, jak je Bethesda neschopná spravit ten VATS bug...VATS laguje, nefungujou perky, nefunguje míření granátů, a oni jsou neschopní to už 3 měsíce spravit : /.
VOTS mi laglo jednou, a to kdyz sem mel retardovany drivery na grafiku. A ze by nefungoval nejakej perk ? toho sem si opravdu nevsiml.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pokud do F3 narveš patch 1.1 a vyšší, tak laguje, je tam calculation pause, plus nefungujou perky ovlivnujici VATS, napr. Gunslinger....
Pokud jsi hrál pouze s patchem 1.1, tak ti to prijde normální a ani o tom nevíš.

Tady máš ukázku nefunkčního perku:
http://www.youtube.com/watch?v=xis3BzJf ... annel_page

a tady máš ukázku calculation lagu:
http://g4tv.com/xplay/features/37461/GD ... ccess.html

Začíná to kolem 2:50, jak tam nervozně jezdí myší a čeká až se mu zobrazej čísla.Většinou je ta pauza ještě delší.V 1.0 verzi šlo všechno tak jak má, VATS bylo okamžitý.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

K tomu green módu...Viděl jsem ty screeny a není to vůbec špatný.Jako 200 let po jaderný apokalypse by se stromy mohly zazelenat.Nechci začínat vědecký diskuze,jestli ano nebo ne,spíš narážím třeba na Stalkera a nebo v reálu na Černobyl,stromy můžou být zelený i v postapokalyptickym světě.Myslím,že to vyzkouším,až dohraju hlavní kampaň,kterou jsem rozjel podruhý,ale přesně naopak,než jak jsem hrál tu první,co se týče questů.Jdu hlavně po vedlejších,momentálně hledám 30 flašek Quantum Coly,což je úděsný,protože jsem se dočetl,že snad v celý mapě jich je asi 90 :roll: Chce to hledat,no... 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to ja je bezdecne sbiral od zacatku :lol:
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Flegy píše:to ja je bezdecne sbiral od zacatku :lol:
Já jich taky pár našel hned na začátku,ale buď jsem je vypil,nebo prodal,potřeboval jsem zátky.Odhadem jsem jich prodal tak sedm-osm...Teď jich mám zatím jedenáct-je to boj o každou flašku,do těch třiceti ješte daleko....Ale jinak Fallout 3 žeru,dlouho mě takhle nic nechytlo...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak hlavně je zajímavé, že ten mód má jen pár KB..
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Myslíš ta zeleň?Mě se to docela líbí,četl jsem o tom nějaký info,v některých lokacích je to prý udělaný i tak,že stromy prorůstaj do budov,že se zkrátka po letech derou dovnitř,že se snad dá narazit např.na větve nebo dokonce menší stromy i uvnitř budov,což by mohlo zase posunout nebo nějak pozměnit už tak vynikající atmosféru.Tady jediný video,který jsem našel,zeleň je vidět až po první minutě hraní,dotyčný tam pak bude lítat jak pošuk,ale aspoň je vidět,jak to vypadá.

http://www.youtube.com/watch?v=4iMTVPgKSEw
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

jo, ten green mod, ve hře je aktivní okamžitě po loadnutí toho modu, však to zkus.. já to zkoušel zatím jen chvilku, ale svět s ním vypadá úplně jinak :). Prvotní dojem byl ztráta orientace.
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No to je fakt,co?Přes ty stromy Capitol a památník hned tak vidět nebude.Já ho zkusím až dohraju kampaň,kterou mám teď rozjetou.Momentálně jsem na 63 hodinách,do konce hlavního questu ještě daleko,jedu hlavně vedlejšáky.Včera to byl mazec,dohrál jsem Operation Anchorage a jako bonus se mi dostalo Power Armor Trainingu,tudíž jsem si mohl rovnou ze stojanu ve zbrojírně Broderhood Outcast sundat zimní verzi T-51b Power Armor,která,jak jsem se dočetl,je zcela ojedinělá ve Fallout 3.Ze základny Outcast jsem přitáh spoustu bordelu včetně jejich Power Armor (černočervený),pak čínskej stealth oblek,kterej mě činí téměř neviditelným (je tam klasickej efekt jak ve filmu Predátor - průhledná silueta).Všechno jsem si to natahal do baráku v Megatuně a teď si jen vybírám,co si vezmu na sebe.Rozhodl jsem se používat Megatunu jako takovou základnu a odsud podnikám výpady po celý mapě,ta hra mě totálně pohltila.Jinak z výše zmíněného vyplívá,že Power Armor Trainingu lze docílit už před příchodem do citadely k Bratrstvu Oceli a sice dokončením Operation Anchorage.Zmínil jsem to proto,kdyby se někdo ptal,protože vím,že Power Armor je celkem populární a lidi se zajímaj,jak k němu přijít.Pokud už zde tato informace je,tak se omlouvám.
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

mám spoilerový dotaz, kdo nehrál a nechce se připravit o děj, nechť dál nečte

když jsem odcházel z vaultu 87 s geckem a přepadla mě enkláva, měl jsem s sebou paladina (paladinku) Cross. díky nepředvídavosti bethesdy je teď kdo ví kde. myslel jsem že ho najdu v citadele, ale tam není, není ani ve vaultu 87. neví někdo kam se ztratil a jak ho najít? jestli to jde, o čemž vcelku pochybuju

nakonec jsem si našel odpověď sám:
If you have the Star Paladin Cross when taken by the Enclave after retrieving the GECK in Vault 87 she may disappear from the game. In the PC version of Fallout 3, this can be resolved by typing prid 00062735 and then moveto player in the console. She will appear next to you and you will have to reinvite her to your party. This way, she will still have her inventory and you will not lose the items you gave her before retrieving the G.E.C.K.
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

Už sem se na to jednou ptal, ale nedočkal jsem se odpovědi. Jakým způsobem jste se dostali Operation Anchorage a The Pitt, zajímá mě samozřejmě legální způsob.
Přes to Games for Windows Live se mi to nějak nedaří, ČR ani není v nabídce států při registraci.

Jak jste to obešli.

Díky

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Karlos.s píše:Už sem se na to jednou ptal, ale nedočkal jsem se odpovědi. Jakým způsobem jste se dostali Operation Anchorage a The Pitt, zajímá mě samozřejmě legální způsob.
Přes to Games for Windows Live se mi to nějak nedaří, ČR ani není v nabídce států při registraci.

Jak jste to obešli.

Díky
psal jsem to na straně 31, kdyby byl nějaký dotaz nebo něco nebylo jasný, tak sem napiš.
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tahle hra mě totálně dostala.Mám nahráno přes sedmdesát hodin a zdaleka nejsem u konce.Poprvé,jak už jsem tu psal,jsem to doslová prolít po hlavním questu a konec,ale věděl jsem,že to dám znova a pěkně pomalu si to vychutnám.Řekl bych,že s Chinese Stealth Armor,který jsem si vzal ze skladu Brotherhood Outcast po dokončení Operation Anchorage,dostala hratelnost nový rozměr.Snadněji vyberu kapsy,včera jsem se díval mutantovi do xichtu z pěti metrů a pak ho sejmul za pomoci Jingwei's Shock Sword a jde to zkrátka hrát stealth ještě lépe,než bez toho Stealth Armoru,člověk se dostane přímo mezi ně a pak to tam rozmetá na hadry.Další,co mě dostává je Gauss Rifle.Požkození má myslím přes sedmdesát a to je znát.Včera jsem se blížil ke Galaxy News Radio kde je Supermutantů opravdu hodně,vzal jsem na sebe ten Chinese Stealth Armor,Gauss Rifle a šlo se na věc.Dost často mutant padne po první ráně,pokud o mě nevědí,je tam dost často zohledněn sneak attack,ale když ne na první,tak na dvě rány jde sundat vždycky.Co mě trochu mrzí je,že ve VATS není zohledněno,jestli hráč používá zbraň s optikou.Při palbě z dálky je ve VATS procentuální úspěšnost stejně nízká,jako při použití jiných zbraní bez optiky,což je škoda,takže nejúčinnější je Gauss Rifle při palbě v reálném čase.Další vynikající záležitostí je vlastní dům v Megatuně,kde jsem si do skříní a beden uložil spoustu věcí,včetně Outcast Power Armor,Winterized T-51b Power Armor,Radiation Suit,zbraně atd.Takže teď,podle toho,kam mám namířeno se náležitě vybavím.Výborně se mi osvědčila kombinace Power Armor a Chinese Stealth Armor,dále sebou nosím Jingwei's Shock Sword,laserový zbraně,Alien Blaster a samozřejmě Gauss Rifle.Taky si do baráku v Megatuně střádám všechny Quantum Coly,až jich bude těch třicet,odnesu je buchtě pod most.Fallout 3 přesně vystihuje prostředí,který mám ve hrách rád.Zkrátka postapokalyptický život,nebo jště lépe boj o přežití...Proto mě tak bavil Stalker a proto mě tak pohltil Fallout.Všude ten bordel,špína,trosky a do toho moderní technologie,který se v určitý míře dochovaly.Rozhodně jedna z nejlepších her,jaký jsem kdy šel.Po Silent Hunter 3 a 4 (tyto dva ponorkový simulátory jsou u mě nedotknutelný),Stalker,Splinter Cell,HL2 a Far Cry 2 je u mě Fallout 3 další hrou,na který budu dlouho vzpomínat a klidně si jí dám za pět let znova.Totální extáze asi musí být hraní na těch 3D brýlích od nVidie...To bych si jednou chtěl dopřát.Jinak jsem na levelu dvacet,s tímto nedostatkem souhlasím,je to málo,ale s Broken Steel má jít level na třicet,tak uvidíme.Jako poslední jsem si vybral Explorer perk,čímž se mi odkryla celá mapa,tudíž mám zaručeno,že se podívám všude a nevynechám jediný kanál nebo podzemí,který se dají snadno přehlídnout.mám v úmyslu to projít komplet všechno.
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

shadow píše:....
psal jsem to na straně 31, kdyby byl nějaký dotaz nebo něco nebylo jasný, tak sem napiš.
No fakt žejo :-), asi už špatně vidím. Tak díky.
Jenom na tom odkazu, co si dával, prodávají 4000 bodů, což je hodně, na ty dvě DLC stačí 1600.

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Ono se v mezidobí obsah té stránky zřejmě mění, resp. ten odkaz přesměrovává na jinou:

teď tam prodávají i 1600.

http://www.maximuscards.com/itempage.php?p&cat=1
show must go on..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“