World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Broxik
- Začátečník

Re: World of Tanks
tak to je dobra zprava 2vs2 uz je za me ok. No takze gwtype e bude nabijet 40sekund hmm to ho asi prodam 
- Thellwin
- Administrátor

Matchmaking je zatím "podařenej" ... druhá strana musela být opravdu nadšená - http://vvcap.net/db/jGkfKQg5xyQrmwTUf83O.htp
Goldnoob team proud member!
- Blue Storm
- Odborník PCT

Jo, bohužel zvednutí tieru u artin mělo za následek to, že je to teď počítá jako běžné tanky, tzn. že se mi s GWT stalo, že my měli v týmu dvě devítkové artiny a nepřátelé jednu a druhá devítka byl tank. Tohle ještě nedomysleli. Každopádně je fakt, že těch artin v bitvách ubylo. To přesnější rozdělení na tiery asi přeci jen nějaký kladný vliv mít bude.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Shakall605
- Začátečník

Trochu mě děsí ten nový zvukový doprovod rány děla.
Jinak mám za sebou pár bitev a pokaždé jsem měl nad 3,5k dmg, protože to střílí směrem kde ukazuje zaměřovač. A ne když jsem v snipe modu a střela dopadne na jiný kopec než jsem původně mířil.
Zatím jsem viděl pozitíva, ale to asi proto že jsem si nedal bitvu s atrynou.
Zatím jsem viděl pozitíva, ale to asi proto že jsem si nedal bitvu s atrynou.
- Sobo
- Středně pokročilý

Nová disperze je fakt super, konečně má nějaký smysl pořádně střílet na weak spoty. MM v současnosti failuje v tom, že HT i artyny mají stejnou váhu, takže může nastat situace, že na topu budou na jedné straně např. dvě T10 HT a na druhé dvě T10 arty. Storm se to pokusí nějak pořešit.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- RiCK
- Začátečník

zatiaľ docela sranda, zatiaľ vždy len max. 2 artiny/team. A je to docela sranda strieľať na t8 heavyny 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No to podle me predelavat nebudou, protoze MT ma stejnou vahu jako TD i jako HT. Takovych bitev kde treba na dolech bylo pet X medek a na druhy strane ani jedno medko.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Thellwin
- Administrátor

Desítkové bitvy jsou konečně trochu zábavné, není to taková kempárna a člověk si zastřílí. Nicméně mm je opravdu fail, a tom by měli urychleně zapracovat - http://vvcap.net/db/MqUo9QG4NbFLDEuZ8OWK.htp
Zatím vzhledem k tomu, že nejsem primárně artynář, tak nemůžu říct, že bych byl nespokojený.
Zatím vzhledem k tomu, že nejsem primárně artynář, tak nemůžu říct, že bych byl nespokojený.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co sem koukal na streamy tak je to lepsi.Asi to znova nainstaluju.
War thunder stoji za hovno.Tam neexistuje zadnej balance a nemci tam sou stasne OP.
War thunder stoji za hovno.Tam neexistuje zadnej balance a nemci tam sou stasne OP.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hajzli mi prodali spoustu G ammo z garáže, aspoň, že to nechali na premiákách a IS řadě 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo to je divny, prodali mi HEAT naboje z E100 kde cena zustala stejna. Ale napriklad HEAT na Jpgz E100 zustal.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- -IRONHIDE-
- Začátečník

s dělostřelcem by sem nikdy nehál
Intel Core i7-4770K, CRUCIAL Ballistix Tactical (4x4GB) DDR3 1600 LP, SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 580 Special Edition METAL BLUE, GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 - Intel Z97, SEASONIC S12II-620W 80PLUS BRONZE RETAIL, Noctua NH-D14, LG Flatron W2343T-PF 23"Piano Black, GIGABYTE Aivia KRYPTON
- RiCK
- Začátečník

Nemáte niekto damagepanel pre 8.6?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me funguje z 8.5. Ale nejde mi dmg scitac, furt mi kvuli nemu blbnou ikonky.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
V pátek se dostanu (snad) domů a to nahrávání modů bude porod jak sviňa, pro začátek zkusím nahodit aspoň Jimba a pak se na to vrhnu naplno, to prodávání G ammo mě fakt nasralo, to nemohli nechat koupený aspoň to, co bylo? Idioti.
- HentaiRush
- Začátečník

Uh, Jimbo okay, XVM instalater jakejsi fail. vyjeblo mi to nějákou jakousi žárovku či co. No nevadí.
Disperze a další hovadiny jsou ale hustý, měl jsem pár bitev s IS-3 a ten dříve, nepříliš přesnej kanon je najednou odstřelovačka.
Disperze a další hovadiny jsou ale hustý, měl jsem pár bitev s IS-3 a ten dříve, nepříliš přesnej kanon je najednou odstřelovačka.
Wannabe dickface... :]
- Blue Storm
- Odborník PCT

Já akorát přejmenoval 0.8.5 na 0.8.6, nahodil novější verzi XVM a hotovo, nic dalšího jsem nemusel řešit.Jeltík píše:V pátek se dostanu (snad) domů a to nahrávání modů bude porod jak sviňa, pro začátek zkusím nahodit aspoň Jimba a pak se na to vrhnu naplno
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To si tam asi moc modu nemel
Ja uz mam vse potrebne taky funkcni, ale vyhernost na publicu mi to teda nezvedlo
Ja uz mam vse potrebne taky funkcni, ale vyhernost na publicu mi to teda nezvedlo
- Thellwin
- Administrátor

Takže dojmy z 8.6 mám víceméně zatím pozitivní, už to nejsou arty party jako dřív a i bitvy na vysokých tierech se pro mě staly celkem zábavné. Také mi přibyly nějaké kredity po té, co jsem se zbavil SU-5ky a SU-8ky. Zkusím jezdit SU-14-2, ale pokud to bude příšerné jako první dvě hry před chvílí, tak nevím, jestli jí budu expit aspoň přes dably.
Zlepšená přesnost je znát taky docela slušně.
Nové zvuky nic moc, ale dá se to, holt si budu muset zvyknout.
Nová mapa je hezká na pohled, zatím jsem na ní jel 3x (to je slušné, po uvedení Perlové Řeky jsem jí měl tak jednou za dva dny) uvidíme, až jí trochu najezdím.
Matchmaking celkem zlobí, dneska jsem měl pár slušných úletů.
Zlepšená přesnost je znát taky docela slušně.
Nové zvuky nic moc, ale dá se to, holt si budu muset zvyknout.
Nová mapa je hezká na pohled, zatím jsem na ní jel 3x (to je slušné, po uvedení Perlové Řeky jsem jí měl tak jednou za dva dny) uvidíme, až jí trochu najezdím.
Matchmaking celkem zlobí, dneska jsem měl pár slušných úletů.
- Blizzard
- Začátečník

-
Nevíte, proč po vydání 0.8.6 jsem v E-100 a M40/M43 neměl náboje?