World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Blue Storm
- Odborník PCT

Re: World of Tanks
Protože se měnil jejich model/dělo/munice/whatever....
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Blizzard
- Začátečník

-
aha, dík, ale je zajímavé, že na E-100 mně zmizely i goldy ... a dávat znovu 10 nábojů za 60k si možou strčit někam ...
- Broxik
- Začátečník

No mi zmizely kulky i u batchata. Nektere tanky proste dostali asi nove delo a naboje
. Me prave pribylo 300k sem si rikal co to je ale mel sem pres 20 gold naboju v E100ce a asi i neco pro batchata schovane pro CW.
- RiCK
- Začátečník

tak T92 má zrazu brutálnu presnosť ale 50sec. reload je sviňárna
a tiež mu nehorázne zhoršili mobilitu 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- RiCK
- Začátečník

Tak to poprosím linkJackiii píše:Ja uz mam vse potrebne taky funkcni
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vratili ti hodnotu goldu v kreditech.Blizzard píše:aha, dík, ale je zajímavé, že na E-100 mně zmizely i goldy ... a dávat znovu 10 nábojů za 60k si možou strčit někam ...
// vazne to Ricku chces? zatim tam nemam rozsireny statistiky protoze nejsou hotovy.
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xc9BRvKw/0-8-6-zipKód: Vybrat vše
jimbo 8.6 crosshair
jimbo 8.6 icons
hit log (pri stisku alt se ukaze aktualni stav hp enemy teamu)
odstraneno cerno ve sniper rezimu
ohraniceni stran TD + arty
ukazatel kolik capuje tanku zakladnu + zbyvajici cas do 100%
zakladni dmg panel s vypisem obdrzene dmg + cas
klasicky OTM
oznaceni vagonu cerno-zlutou barvou na mape Ensk (ma to vliv i na vagony na prochorovce :) )MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Thellwin
- Administrátor

Já už mám funkční úplně vše, ještě doladím pár drobností přes editor a snad to bude ok. Ale strávil jsem nad tím včera 2 hodiny 
Jedna ranní - http://vvcap.net/db/xg3PDnbjtNmlqrSsW7sM.htp měl jsem stejnej dmg jako zybtek týmu dohromady a mohla být dokonce medaile za 4 zabité arty + Radley ale naše SU-26 projevila bohužel moc skilu a tu čtvrtou zabila
Jedna ranní - http://vvcap.net/db/xg3PDnbjtNmlqrSsW7sM.htp měl jsem stejnej dmg jako zybtek týmu dohromady a mohla být dokonce medaile za 4 zabité arty + Radley ale naše SU-26 projevila bohužel moc skilu a tu čtvrtou zabila
Goldnoob team proud member!
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Thellwine nehraj porad ty tanky 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Thellwin
- Administrátor

To jenom vypadá, že pořád, jsou dny, kdy se k tomu v podstatě nedostanu 
- RiCK
- Začátečník

Úžasný packJackiii píše:Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xc9BRvKw/0-8-6-zip
///
Sice sú teraz v teamu už len 1-2, max. 3 artiny (okrem špičiek, včera večer bežne 5) ale sú ešte viac OP ako boli. To proste nieje OK aby som s T92 každou strelou priamo trafil tank. To nie
- ŠakaL
- Začátečník

Demencí WoT hraců nema smysl se zabejvat,ale z verze 0.8.6 mam zatim dobrej pocit.Zcela jiste do vcerejska byly arty OP!Kdyz uz nemuzou dat limit 2-3 arty na bitvu bylo na case s tim neco malo udelat.Vcera sem mel radost ,kdyz sem cetl na foru jak tam ty blbove co jen klikaj na mapu brecej.To neni fer,my uz nejsme OP
No ukaze cas jestli to budou kurvit i dal,ale myslim ze rozhodovat bitvy uz tolik nebudou.Zda se mi ze nejvetsi zmenou prosla presnost.Nemecky guny ted budou asi 100%
Jedna povedena s PII.Bohuzel opet v noob teamu.

Jedna povedena s PII.Bohuzel opet v noob teamu.

4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- HentaiRush
- Začátečník

Mě spíš trochu vadí upgrade rot. Se změnamy v dělomrdech se do záklaďáku vecpe i Hummel.
Wannabe dickface... :]
- Thellwin
- Administrátor

Dneska pomalu co druhá bitva s IS-8 tak ocenění Odstřelovač, ta snížená pene ani není tak znát, zvýšená přesnost naopak ano 
- Sobo
- Středně pokročilý

Já jsem včera večer jel s IS-8 asi 20 bitev, z toho tak 18-19 byly těžce desítkové bitvy. Mám na tom tanku snad kolem 250 bitev, takže může směle říct, že MM se pro něj s příchodem 8.6 výrazně zhoršil. Napadá mě, že za to může ten profitability buff o 10% pro desítky. Jinak se obecně zlevnily opravy o 5-10% a tanky od T6+ vydělávají taky o něco více.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Thellwin
- Administrátor

Já to dneska jezdil v četě - IS-8 + devítkovej Foch + Lorraine40t a odhadem tak 80 % bitev jsme byli top. Samotnej ten tank, vzhledem k tomu, že už ho mám přeexpenej nejezdím, takže solo random nemohu posoudit.
Ale s tím dělem není problém nastřílet i v desítkové bitvě, ono je skoro jedno, jestli ten papír prostřelujou devítky nebo desítky.
Ale s tím dělem není problém nastřílet i v desítkové bitvě, ono je skoro jedno, jestli ten papír prostřelujou devítky nebo desítky.
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ŠakaL Že arty nejsou op? Tak to prr, ty arty jsou podle mě ještě přesnější, když máš domířeno letí to fakt tam "kam má" a to je problém stejně jako nedořešený MM který nereflektuje schopnosti hráčů (klidně do jednoho týmu nasází "tanková ESA") nebo tanky HT/Med (kde na některých mapách těží medka, jinde ht). Pak se můžeš snažit jak chceš, ale bitvu nevyhraješ.
Vždy prodávám i jinde.
- marek p
- Začátečník

-
Té neuvěřitelné přesnosti dělostřelectva jsem si všiml už na testu.Když jsem někde stál chvíli déle vždy to byl oneshot od arty.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ricku zprovoznil jsem hit log jako v 8.5 s vypisem 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- ŠakaL
- Začátečník

Prometheus: Ja tu kktinu nehraju tak to nemuzu uplne posoudit,a jak je to s presnosti u nich taky nevim,ale nejakej nerf dostaly a to je ve vysledku po bitve znat.Ale jak sem psal to ukaze cas,zatim sem odehral cca 20bitev.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
- Shakall605
- Začátečník

No, ale fakt je že přesouvání zorného pole je hrůza, i když lockneš dělo, začne to stejně zaměřovat od znova. Plus mám pocit, že nerfli i přímý zásah. Dávám za +- 800dmg i do takového papíráka jako T34, či T30.Prometheus píše:ŠakaL Že arty nejsou op? Tak to prr, ty arty jsou podle mě ještě přesnější, když máš domířeno letí to fakt tam "kam má" a to je problém stejně jako nedořešený MM který nereflektuje schopnosti hráčů (klidně do jednoho týmu nasází "tanková ESA") nebo tanky HT/Med (kde na některých mapách těží medka, jinde ht). Pak se můžeš snažit jak chceš, ale bitvu nevyhraješ.
Jinak ta přesnost je fakt brutání, teďkom jsem měl prohru za GWTčko s 6k dmg. 2 přímé jinak všechno zbytek splash vedle něj, nebo pod ním.