World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blue Storm »

Protože se měnil jejich model/dělo/munice/whatever....
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

aha, dík, ale je zajímavé, že na E-100 mně zmizely i goldy ... a dávat znovu 10 nábojů za 60k si možou strčit někam ...
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No mi zmizely kulky i u batchata. Nektere tanky proste dostali asi nove delo a naboje :). Me prave pribylo 300k sem si rikal co to je ale mel sem pres 20 gold naboju v E100ce a asi i neco pro batchata schovane pro CW.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

tak T92 má zrazu brutálnu presnosť ale 50sec. reload je sviňárna :-D a tiež mu nehorázne zhoršili mobilitu :cry:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jackiii píše:Ja uz mam vse potrebne taky funkcni
Tak to poprosím link :lol: Zoom mod mi zhadzuje hru, damage panel funguje čiastočne (nesčítava a blbnú ikony tankov) etc. funguje mi jedine J1mb0
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Blizzard píše:aha, dík, ale je zajímavé, že na E-100 mně zmizely i goldy ... a dávat znovu 10 nábojů za 60k si možou strčit někam ...
Vratili ti hodnotu goldu v kreditech.

// vazne to Ricku chces? zatim tam nemam rozsireny statistiky protoze nejsou hotovy. :wink:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xc9BRvKw/0-8-6-zip

jimbo 8.6 crosshair
jimbo 8.6 icons
hit log (pri stisku alt se ukaze aktualni stav hp enemy teamu)
odstraneno cerno ve sniper rezimu
ohraniceni stran TD + arty
ukazatel kolik capuje tanku zakladnu + zbyvajici cas do 100%
zakladni dmg panel s vypisem obdrzene dmg + cas
klasicky OTM
oznaceni vagonu cerno-zlutou barvou na mape Ensk (ma to vliv i na vagony na prochorovce :) )
[/size]
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já už mám funkční úplně vše, ještě doladím pár drobností přes editor a snad to bude ok. Ale strávil jsem nad tím včera 2 hodiny :)

Jedna ranní - http://vvcap.net/db/xg3PDnbjtNmlqrSsW7sM.htp měl jsem stejnej dmg jako zybtek týmu dohromady a mohla být dokonce medaile za 4 zabité arty + Radley ale naše SU-26 projevila bohužel moc skilu a tu čtvrtou zabila :(
Goldnoob team proud member!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Thellwine nehraj porad ty tanky :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To jenom vypadá, že pořád, jsou dny, kdy se k tomu v podstatě nedostanu :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Jackiii píše:

http://uloz.to/xc9BRvKw/0-8-6-zip
Úžasný pack :roll: Díky

///
Sice sú teraz v teamu už len 1-2, max. 3 artiny (okrem špičiek, včera večer bežne 5) ale sú ešte viac OP ako boli. To proste nieje OK aby som s T92 každou strelou priamo trafil tank. To nie
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Demencí WoT hraců nema smysl se zabejvat,ale z verze 0.8.6 mam zatim dobrej pocit.Zcela jiste do vcerejska byly arty OP!Kdyz uz nemuzou dat limit 2-3 arty na bitvu bylo na case s tim neco malo udelat.Vcera sem mel radost ,kdyz sem cetl na foru jak tam ty blbove co jen klikaj na mapu brecej.To neni fer,my uz nejsme OP :lol: No ukaze cas jestli to budou kurvit i dal,ale myslim ze rozhodovat bitvy uz tolik nebudou.Zda se mi ze nejvetsi zmenou prosla presnost.Nemecky guny ted budou asi 100%

Jedna povedena s PII.Bohuzel opet v noob teamu.

Obrázek

Obrázek
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Mě spíš trochu vadí upgrade rot. Se změnamy v dělomrdech se do záklaďáku vecpe i Hummel.
Wannabe dickface... :]
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dneska pomalu co druhá bitva s IS-8 tak ocenění Odstřelovač, ta snížená pene ani není tak znát, zvýšená přesnost naopak ano :)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Já jsem včera večer jel s IS-8 asi 20 bitev, z toho tak 18-19 byly těžce desítkové bitvy. Mám na tom tanku snad kolem 250 bitev, takže může směle říct, že MM se pro něj s příchodem 8.6 výrazně zhoršil. Napadá mě, že za to může ten profitability buff o 10% pro desítky. Jinak se obecně zlevnily opravy o 5-10% a tanky od T6+ vydělávají taky o něco více.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já to dneska jezdil v četě - IS-8 + devítkovej Foch + Lorraine40t a odhadem tak 80 % bitev jsme byli top. Samotnej ten tank, vzhledem k tomu, že už ho mám přeexpenej nejezdím, takže solo random nemohu posoudit.

Ale s tím dělem není problém nastřílet i v desítkové bitvě, ono je skoro jedno, jestli ten papír prostřelujou devítky nebo desítky.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

ŠakaL Že arty nejsou op? Tak to prr, ty arty jsou podle mě ještě přesnější, když máš domířeno letí to fakt tam "kam má" a to je problém stejně jako nedořešený MM který nereflektuje schopnosti hráčů (klidně do jednoho týmu nasází "tanková ESA") nebo tanky HT/Med (kde na některých mapách těží medka, jinde ht). Pak se můžeš snažit jak chceš, ale bitvu nevyhraješ.
Vždy prodávám i jinde.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Té neuvěřitelné přesnosti dělostřelectva jsem si všiml už na testu.Když jsem někde stál chvíli déle vždy to byl oneshot od arty.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ricku zprovoznil jsem hit log jako v 8.5 s vypisem :roll:
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

Prometheus: Ja tu kktinu nehraju tak to nemuzu uplne posoudit,a jak je to s presnosti u nich taky nevim,ale nejakej nerf dostaly a to je ve vysledku po bitve znat.Ale jak sem psal to ukaze cas,zatim sem odehral cca 20bitev.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Prometheus píše:ŠakaL Že arty nejsou op? Tak to prr, ty arty jsou podle mě ještě přesnější, když máš domířeno letí to fakt tam "kam má" a to je problém stejně jako nedořešený MM který nereflektuje schopnosti hráčů (klidně do jednoho týmu nasází "tanková ESA") nebo tanky HT/Med (kde na některých mapách těží medka, jinde ht). Pak se můžeš snažit jak chceš, ale bitvu nevyhraješ.
No, ale fakt je že přesouvání zorného pole je hrůza, i když lockneš dělo, začne to stejně zaměřovat od znova. Plus mám pocit, že nerfli i přímý zásah. Dávám za +- 800dmg i do takového papíráka jako T34, či T30.
Jinak ta přesnost je fakt brutání, teďkom jsem měl prohru za GWTčko s 6k dmg. 2 přímé jinak všechno zbytek splash vedle něj, nebo pod ním.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“