World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

Jackiii píše:Ricku zprovoznil jsem hit log jako v 8.5 s vypisem :roll:
Ako? Linkuj? :roll:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Chlapi nevíte jak je to se SuperPershingem? V obchodě už není a o prázdninách ho tam mají dát nějak upravený. Když ho prodám, tak dostanu zpět goldy... tak přemýšlím jestli nekoupím ještě goldy a vezmu T34 nebo Typ59, pokud ho tam dají..
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zatím je stejný, až bude nový, tak bude možnost si ho buď nechat a nebo dostat zpět goldy.
Goldnoob team proud member!
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Stejný ať klidně zůstane, jen mobilitu by mohli zlepšit. E-75 ve stocku jsem přežíval, ale byla to tragedie. Teď je tam ten motor a je to jiný tank. 8)
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Herpes píše:Stejný ať klidně zůstane, jen mobilitu by mohli zlepšit. E-75 ve stocku jsem přežíval, ale byla to tragedie. Teď je tam ten motor a je to jiný tank. 8)
Zas tak jiný ne. Teďkom hraju za frantíky a když jdu udělat daily na E-75tku, tak mám pocit že ten tank jede jako kdyby táhnul za sebou Mause z příkopy. :lol:
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Hele když tam máš ty druhé pásy, nejlepší motor tak se mi ten tank zdá lepší, co se týče mobility, lepší než Tiger II. Ale zase já tam nemám tu lepší věž a topové dělo, ale to si myslím moc neovlivní. Ale co je docela propadák, tak Churchill VII.. :sleepy:
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Taky jsem zvědavý, co na něm upraví ... hlavně rychlost nebo penetraci
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Blizzard píše: ... hlavně rychlost nebo penetraci
No penetraci by mohli klidně nechat, protože mně to hází do bitev, kde je max Tiger II a toho v poho prostřelíš, když víš kam mířit no .. Mobilit hlavně, protože když je mapa, kde jsou kopce, tak než dojedeš do první linie, tak bitva skončí :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Koupil jsem si konečně T32ku a tenhle tank je ekonomicky tedy dost náročnej. Dost často bitva s desítkama, o devítkách ani nemluvím, takže goldy v permanenci a i tak to není žádnej zázrak. Obdivuju všechny, co to dokázali přeexpit bez prémka a goldové munice.

Navíc jsem musel nahodit za volné expy aspoň pásy, přece nebudu jezdit s tou 90kou z M6ky a dokud nebude ta druhá věž tak se ani nedá hrát na hulldown, protože s tou stockovou je to papír všude.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Shakall605 píše: Zas tak jiný ne. Teďkom hraju za frantíky a když jdu udělat daily na E-75tku, tak mám pocit že ten tank jede jako kdyby táhnul za sebou Mause z příkopy. :lol:
No, zkus hrát za artu a budeš mít pocit že je to medko... jak se rychle hýbe :lol:

Vím že hacky nejsou, přesto mám pocit, že opak je pravdou, jelikož pohyblivost některých tanků je vskutku neuvěřitelná, hlavně pro artisty.
Vždy prodávám i jinde.
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Herpes píše:Hele když tam máš ty druhé pásy, nejlepší motor tak se mi ten tank zdá lepší, co se týče mobility, lepší než Tiger II. Ale zase já tam nemám tu lepší věž a topové dělo, ale to si myslím moc neovlivní. Ale co je docela propadák, tak Churchill VII.. :sleepy:
S mobilitou na tom není lepší jako Tiger II, oba mám v elitním stavu a E-75 má lepší dpm, armor, ale mobilitu oproti kingovi lepší nemá i když papírově má 30km/h.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

RiCK píše:
Jackiii píše:Ricku zprovoznil jsem hit log jako v 8.5 s vypisem :roll:
Ako? Linkuj? :roll:
No hod si tam ten z 8.5 ten xvm.xvmconf, problem je ten kdyz se edituje tak uz to pak nefunguje :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Herpes »

Shakall605 píše:
Herpes píše:Hele když tam máš ty druhé pásy, nejlepší motor tak se mi ten tank zdá lepší, co se týče mobility, lepší než Tiger II. Ale zase já tam nemám tu lepší věž a topové dělo, ale to si myslím moc neovlivní. Ale co je docela propadák, tak Churchill VII.. :sleepy:
S mobilitou na tom není lepší jako Tiger II, oba mám v elitním stavu a E-75 má lepší dpm, armor, ale mobilitu oproti kingovi lepší nemá i když papírově má 30km/h.
Je to můj osobní pocit. Já mám jenom Tigra II v elitním, ale na obou mám asi 200% posádku. Ale tanky jsou to super... ... když se s nima umí:)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když se to edituje a pak dáš uložit, tak to ukládá v nějakém tvaru xwm.cv nebo jak je to, taky mě to nefungovalo. Ale včera jsem přišel na to, že když to ukládáš a pojmenuješ ten ukládaný soubor klasicky "xvm.xvmconf" tak to je de normálně a můžeš editovat kolikrát chceš.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Neexistuje nejaká mediala za to dať spojenca aj nepriateľa jednou ranou? :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Thellwin píše:Když se to edituje a pak dáš uložit, tak to ukládá v nějakém tvaru xwm.cv nebo jak je to, taky mě to nefungovalo. Ale včera jsem přišel na to, že když to ukládáš a pojmenuješ ten ukládaný soubor klasicky "xvm.xvmconf" tak to je de normálně a můžeš editovat kolikrát chceš.
To me taky uprimne napadlo udelat, ale jeste sem to nezkousel. Vsichni zname ukladani souboru ze :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
bertocek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bertocek »

Nevite nekdo neco o tom ze vrati o prazkach Type 59 ??
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

To si slysel kde? :lol: ten se podle me jen tak nevrati..
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Horko těžko. Vždy, jak se typ objevil na koupi, tak to způsobovalo řádný bordel na randomu, kdy byly třeba i více jak poloviny týmů sestavené jen z nich. Kvůli toho ho WG z nabídky odstranilo.

Btw, pokud by Super Pershingovi zlepšili mobilitu, tak by to byl ultimátní stroj na zabíjení noobíků na randomu, takže opět na 90 % nehrozí. S lepší mobilitou by ten tank byl už řádně OP.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ja se strasne bojim ze toho SP uplne poserou.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“