To bolo na koho?LoCo99 píše:místní oblíbenec se ozval
vůbec se nebavim s tebou, narozdíl od tebe nikomu nenadávám, a ty hned musíš dát najevo intelekt
nezapomen se zeptat zas na něco co najdeš za 30 vteřin na battlelogu a pak poučovat ostatní a rejpat do všech za to že něco nevěděj, přičemž ty sám nevíš
a proč se nehraje tahle hra nějak pořádne kompetitivně je vcelku jasný každýmu kdo to hrál dýl než 10 minut - supression fire čili je lepší střílet kolem hlavy než do hlavy paradoxně + netcode
Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Ingamacek
- Červená karta

-
Re: Battlefield 3
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Na co je punkbuster? Smazal sem ho a hra stejně jde 
- LoCo99
- Začátečník

můžeš hádat, prozradim že je obdařen kartou a ví uplně všechno, pokud je něco co neví tak to za 1. neexistuje a za 2. to neni důležitý a je to nepoužitelná informace k ničemu
ad detaily : terrain quality a terrain decoration ovlivňuje to kolik je na zemi bordelu a do jaký vzdálenosti se vykresluje, IMHO se spíš stane že do někoho střílíš sniperkou a divíš se proč mu to nic nedělá (protože tam je bedna co se nevykreslí) než že někoho nevidíš protože tam na těch 20 metrů tu bednu máš
e: pokud si PB opravdu smazal a hraješ tak budto hraješ na nechraněnym serveru nebo tě to za pár minut kickne že to chce PB
ad detaily : terrain quality a terrain decoration ovlivňuje to kolik je na zemi bordelu a do jaký vzdálenosti se vykresluje, IMHO se spíš stane že do někoho střílíš sniperkou a divíš se proč mu to nic nedělá (protože tam je bedna co se nevykreslí) než že někoho nevidíš protože tam na těch 20 metrů tu bednu máš
e: pokud si PB opravdu smazal a hraješ tak budto hraješ na nechraněnym serveru nebo tě to za pár minut kickne že to chce PB
- Herpes
- Mírně pokročilý

-
LoCo99: Ptám se tady uplně normálně, v klidu..tak co hned rýpeš...to mi furt nemužeš odpustit, ze jsem pokazil prodej "viagry"? O toho tady to fórum je..snad..aby se poradilo...pokud to tedy bylo na mě...
- LoCo99
- Začátečník

shodou okolností to nebylo na tebe ale koukám že se v to dotklo víc lidí 
- Ingamacek
- Červená karta

-
Punkbuster je nieco ako anticheat nie?
- Vokys
- Začátečník

-
presne tak, kontroluje to zda nemas nejake cheaty
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- RiCK
- Začátečník

Je to fajn
BF3 som naposledy hral ešte keď bola open beta, takže veci ako odomykanie zbraní (automaticky podľa progressu, či?) a ich úpravy som ešte úplne nepobral. Taktiež aj to webové rozhranie nieje bohviečo, ale celkom sa to dá.
Tip na dobré servery? (EU, SK, CZ, Bez sniperov, Bez kktov
)
Tip na dobré servery? (EU, SK, CZ, Bez sniperov, Bez kktov
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Vokys
- Začátečník

-
prvni 3 se da najit ale ty dalsi 2 moznosti jsou nemozne, teda aspon me se to nepovedlo.
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P8P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
- pilarius
- Začátečník

RiCK: Já to odemykání tak ještě úplně nechápu, ale to se poddá.
To webový rozhraní je náhodou super, dá se tam nastavit loadout a podobně. Já si servery seřazuju podle pingu a počtu hráčů a vždycky hraju jinde. Na nějaký nadbytečný množství sniperů jsem za těch pár dní zatím nenarazil nikde.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Vokys
- Začátečník

-
u odemykani zbrani je videt kolik mate bodu a kolik je potreba na dalsi zbran. a podle poctu killu se jednotlivou zbrani se odemykaji optiky,hlavne, gripy ... a ty si pak ve hre pokud je chcete vyuzivat tak si je "namontovat"
- pilarius
- Začátečník

Takže hraním s jednou zbraní si celý arzenál neodemknu? Škoda.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Herpes
- Mírně pokročilý

-
Ne, když hraješ u amíků jednu zbraňovou linii, tak u Rusů se ti ekvivalnetní zbraně neodemykají
- RiCK
- Začátečník

Nick "TheZarrick" keby niečo 
//
Fíha, dávno som si už niečo tak dobre nezahral. Pokiaľ nebude upadať gameplay (neviem, nebude to príliš stereotypné, nuda), tak to bola rozhodne dobrá investícia (20GB. na SSDčku
)
//
Fíha, dávno som si už niečo tak dobre nezahral. Pokiaľ nebude upadať gameplay (neviem, nebude to príliš stereotypné, nuda), tak to bola rozhodne dobrá investícia (20GB. na SSDčku
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- jagoda
- Středně pokročilý

ak das urcity pocet killov s US zbranov tak ju budes mat aj za rusov.. a naopak,
napr ja pouzivam takmer len m16a3 cize mi to vyhovuje, mam rad aj ak , aek a an94 ale proste preferujem
aj za us aj za ru m16a3
napr ja pouzivam takmer len m16a3 cize mi to vyhovuje, mam rad aj ak , aek a an94 ale proste preferujem
aj za us aj za ru m16a3
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- RiCK
- Začátečník

Ja som si úplne obľúbil DAO-12, len škoda, že to má tak malý zásobník. Na tej mape s kopou kontajnerov na začiatku si s ním človek fakt užije 
- jagoda
- Středně pokročilý

jako na obcasnu srandu je to fajn
ale zbrane ktore ma naseru lebo ma s nimi niekto zabije nepouzivam...
a potom som celkom vyrovnany
a potom som celkom vyrovnany
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- LoCo99
- Začátečník

vždyt je dao asi na 10 ran ne
se slugem je to na HC lepší než utočná puška 
- Vokys
- Začátečník

-
v bf se odemkaji zbrane podle trid ne podle narodu !
takze kdyz jsem assalut a hraju s puskou tak se odemyka puska + assalut veci, kdyz hraju s brokarnou jako assalut tak se mi odemyka brokarna + assalut veci.
ostatni tridy se odemykaji stejne. me se na odemykani zbrani osvedcili 32 tdm kanaly. 32+ u tdm je pak uz docela masakr
takze kdyz jsem assalut a hraju s puskou tak se odemyka puska + assalut veci, kdyz hraju s brokarnou jako assalut tak se mi odemyka brokarna + assalut veci.
ostatni tridy se odemykaji stejne. me se na odemykani zbrani osvedcili 32 tdm kanaly. 32+ u tdm je pak uz docela masakr
- rbclass
- Žlutá karta

-
preco tam nevidim ziadne CZ servre ?