Jackiii píše:Ted nekdy by mel byt dalsi pristup pro ty co zaplatili. Ale nikdo nevi kdy
Tank Pack CBT Access is expected to arrive very Soon™ - Please keep up to date with the news for the date.
No email confirmation will be given, your access will be upgraded on the forum on the day in question, this will be announced on the forum and main website (on the launcher) so you will see when it is live. The Phase 3 stage is imminent we are just waiting for green light from the developers.
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Jsou spekulace, ze OBT tanku by mozna mohla byt uz v patchi 1.39, coz nebude trvat az tak dlouho. Takze CBT imho bude kazdou chvili.
-----
Btw - jsem sam, kdo ma extremni smulu na neschopnej GB/US team?
Se Spitfire LF. IX mam winrate 20% a XVI kolem 30%. Potrebuju vyexpit prvniho Meteora nez prijde patch 1.39... ten totiz ma pridat asi 4 dalsi Spitfiry a prokousavat se pres ne fakt nechci. Timhle tempem je to vazne peklo.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
Ja si v klidu expim Vc abych mel komplet spitiky nejvic me nastvali kdyz sem si vyexpil MK IX a oni mi misto ni na 10 tenkrat dali MK F IX a tamtu mi posunuli na 13 a dali mi na ni opravu 22k.
Normálne že ma to baví Sice som ešte stále t1 noob Japonec, ale hra od closed beta docela dosť pokročila
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Tak mam hotovej domaci ukol. A ted muzou pridavat spitfiru kolik chteji.
Ale tenhle prvni Meteor je mizerie. Akcelerace je hrozna, s bidou se da odstartovat z letiste. A ve vzduchu to neni o moc lepsi. Pozitivni je, ze s vyskou neztraci motory vykon jako nemecke jety, ale to nema moc vyznam, protoze se stejne vetsinou bojuje u zeme. A matchmaker je hruza. Jeste ani jednou jsem nebojoval proti nemcum... 80% her je Hokkaido proti F-80 + Sabre a 20% Korea proti MiG 15.
Udajne vsechny Meteory maji jen placeholder flight model a v 1.39 by mely prijit realne FM. Ale hlavne by se melo neco udelat s MM, protoze tahle cihla s BR 6.7 je snad jeste horsi nez Me 262 s 7.3.
Dá sa nejak zredukovať doba opravy zaseknutého gun-u?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Mel by na to mit vliv level posadky - konkretne "Ground service -> Reload speed". To samozrejme plati jen v AB. V RB musis na letiste, aspon myslim. Jeste nikdy se mi nestalo, ze bych zaseknul zbran... nabojema se musi setrit.
Ryzen 7 7700 ; Asus B650E-F Gaming Wifi ; 64 GB DDR5 6000 ; Inno3D RTX 4070 Super ; Samsung 990 Pro 4 TB, MX500 4 TB ; Corsair RM850i ; Dell G3223Q Retro PC: Core i3-3250, Quadro 5000, 4 GB DDR3, X-Fi, WinXP + 7 x64; Pentium 4 3.06 @ 3.33 GHz, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, Audigy, Win98SE; VIA C3 1000, 512MB DDR, ESS Solo-1 + DreamBlaster X2 GS, Win98SE & DOS Retro PC: Celeron 220, Voodoo4 4500 PCI, 512MB DDR2, Win98SE; 2× Pentium Pro 233/256, Voodoo Graphics, 1024MB EDO, AWE32 28MB (CT3980), Win98SE & DOS Retro NTB: IBM ThinkPad 600, ThinkPad T20; Toshiba Satellite Pro 430CDT, 460CDT, Portege 3010CT HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů
No ty vole, posádka má špecializácie Skoro som to objavil
//
Čo znamená number of experienced gunners? Nejak som ten popis nepobral.
Zaseknutou zbran opravis pouze na letisti. (HB)
Vetsinou se zasekava pokud pustis kulomet na plny pecky nebo kdyz mas absolutne stock letadlo, to bych rekl, ze je snad pravidlem.
Pocet vyzkoumanych strelcu? to je kdyz ma treba bombarder B17 tisic strelcu tak musis mit vsechny vyzkoumany jinak se ti bude snizovat presnost a preciznost u nich % dolu.
Existuje bojaschopné (napr. Ki-43-II) vozítko ktoré má rýchlejší reload bomb, niečo ako majú bombardéry? Baví ma zhadzovať bomby, ale s bombardérmi netrafím ani horu, zato u fightera s bombami ma trápi pomalý reload bomby.
Mám rozohraných Japoncov, nejaký tip na ostatné národnosti?
RiCK píše:Existuje bojaschopné (napr. Ki-43-II) vozítko ktoré má rýchlejší reload bomb, niečo ako majú bombardéry? Baví ma zhadzovať bomby, ale s bombardérmi netrafím ani horu, zato u fightera s bombami ma trápi pomalý reload bomby.
Mám rozohraných Japoncov, nejaký tip na ostatné národnosti?
Tak som si kúpil BB-1 a ty vole! To je neskutočný zabiják! Na nejaké spešl manévrovanie to určite nieje, ale bomby a úplne skvelý gun z neho robí moje zatiaľ najobľúbenejšie lietadlo!
//SU-2ka tiež nieje zlá, ale má blbú ovládateľnosť a nic moc výdrž.
Btw, na čo sú mi convertible RP a strieborné levy? Je mi jasné na čo slúžia, ale na čo mi je toho toľko veľa? Convertible RP už mám pomaly 100k a pokiaľ som dobre pochopil, slúži to len na zblbnutie hráča aby utratil real prachy. A strieborné levy, tých mám už pomaly 500k zatiaľ čo lietadlá a modifikácie stoja len zopár tisíc...
Q: Po oficiálnom uvedení hry sa lietadla zmažú?
Convertible RP jsou vesmes na nic. Muzes si je za realne penize presunout na vyzkum nektereho letadla. Ale cena je dost silena...
Ad. SL - jen pockej az budes na vyssim levelu. Ja ted mam vyzkoumanou B-17G, ale nemuzu ji koupit, protoze stoji (vcetne skoleni posadky) 900k. Opravy na vyssich tierech jsou taky hodne drahe - treba moje oblibena B-17E stoji 20k (v RB)...
Buď som otrasný noob, alebo tie LaGG 3-8 a LaGG 3-11 sú vážne tak zlé? Maximálka fajn, zbrane fajn, ale tá manévrovateľnosť je naprosto otrasná. Pred chvíľou som sa minúty pokúšal ztriasť ruské t1 lietadielko (ktoré sa ovláda fakt parádne), na rovinkách to šlo vďaka vyššej maximálke, ale pri manévroch ani náhodou.
Inak Ishak je docela masakrózne lietadielko, parádna manévrovateľnosť, a so stealth ammo je to zabiják
To je peknej vysledek. Mne se s Mustangem vubec nedari. Nemohl bys napsat par tipu?
Uvazuju, ze bych si koupil ten premiovej P51D-20. Za 20e je to celkem solidni nabidka - Mustang + 14 dni premium + 2000GE (za ty koupim japonskou Fw 190).
Mustang není moc easy na lítání. Základem je vystoupat co nejvýš. Cca. od 7 000 m a výš se teprve ukazují kvality. Pak už jen stačí B&Z a při točením používat klapky (klidně i přistávací pokud si můžeš dovolit ztratit rychlost) a hlavně nepřátele "ukrajovat" od vrchu a zbytečně se nehnat do divu za cilem, akorát tě stáhne dolů a ztratíš výhodu. Chce to se obrnit trpělivostí.
A pokud možno lítat ve více lidech, už dva Mustangy dokáží udělat pěknou paseku (viz. ten screen)
Tí rusáci sú všetky takí leniví? IL-2 má prekvapivo dobrú ovládateľnosť, ale je to obrovské hovädo a veľmi pomaly zrychľuje a stúpa. Za to LaGG-y a prvý MiG sice dobre naberajú rýchlosť a stúpanie, ale ovládateľnosť otrasná. Dobré vážne len na BnZ
Rick ty si presel z WOT na war thunder?
To si si pekne nabehnul.
Priprav se na nekonecne silenej grind.
V poslednim patchi tu hru totalne zazdili a je to snad 2x horsi grind nez ve wot.