Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Walker píše:Čau lidi, he nezdá se vám že je HL 2 nějakej krátkej, řikalo se že bude delší než jednička a podle mě je to naopak, a vůbec během hraní sem třeba nenarazil na tu HYDRU co byla ve videu na hl 2.
ono to rychle utika kdyz clovek nemusi po svejch :) jednou jedes na vznasedle jednou mas karu :)
ale taky me to prijde ze je kratsi nez jednicka
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Take zalezi jak se to veme. Vetsina lidi, co hrala HL1 je uz ted zkusenejsi takze to jde "hladceji". Jinak HL2 se necha dohrat za 3 hodiny (mam stazene video, odkaz se valel nekde tady v tomto threadu, docela sila BTW :-) ) a HL1 pry za hodinu a pul ale to jsem nevidel takze nemuzu potvrdit.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

miho píše:Take zalezi jak se to veme. Vetsina lidi, co hrala HL1 je uz ted zkusenejsi takze to jde "hladceji". Jinak HL2 se necha dohrat za 3 hodiny (mam stazene video, odkaz se valel nekde tady v tomto threadu, docela sila BTW :-) ) a HL1 pry za hodinu a pul ale to jsem nevidel takze nemuzu potvrdit.
hl1 jsem videl video za 45 minut (samozrejme sestrihane ) a ty 3h u hl2 pujdou jeste dolu, nekde se valel odkaz kde manik projel sekci ravenhole za cca 3 minuty (cela ta sekce od chvile kdy dostanete gravity gun az po hrbitov s tim fararem)
0118 999 881 999 119 7253
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Vražda,
tak genialni level jako je Ravenholm "prznit" tim, ze se predhaní kdo ho dohraje rychleji... :?

To bych spíš soutezil, kdo ho dohraje pomaleji a čim vším v kombinaci s gravity gun zabije zombíka :-) Topení rulezzzz :lol:
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

http://www.half-life2.cz/diskuze.php?sh ... 270&page=4 doporucuju precist nektery ty komixy, stoji za to :lol:
0118 999 881 999 119 7253
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Jenom, aby to nebylo s Hydrou, jak v Mafií s kasínem :)))
časy se mění a my s ním
Spider_tS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spider_tS »

Sentenced píše:Vražda,
tak genialni level jako je Ravenholm "prznit" tim, ze se predhaní kdo ho dohraje rychleji... :?

To bych spíš soutezil, kdo ho dohraje pomaleji a čim vším v kombinaci s gravity gun zabije zombíka :-) Topení rulezzzz :lol:
jj, taky jsem si oblibil radiator :-D
-=: 23 :=-
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no radiator je super, ale vrhat barely me bavilo vic, akorat se za nima nedalo moc dobre krejt :twisted:
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Nejlepší jsou stejně kotouče do cirkulárky... :-)

Btw, Ravenholm za 3 minuty ? Já ho hrál hodinu... :shock: :lol:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

JJ, cirkula rulezzz :-) To me taky hodne bavilo. Občas kdyz mi bouchnul sud v ruce nebo tesne u me, tak jsem nevedel jestli píšká v uších opravdu mě nebo jestli to jde z repráků :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Ravenholm fuj, byl jsem šťastný jak blecha, když už jsem tu kapitolu dohrál. Nemám rád takové scarry gamesy, v halfovi si to taky mohly odpustit. Nejlepší byla kapitola s těma broukama, to sem se totálně vyřádil
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Kdeže je odkaz na to video, projel jsem zpětně asi 6 stránek, ale na nic nenarazil?

Jinak souhlas s Hadesem, Ravenholm fujjjj, sem se pomalu bál jak Doom3... :)
Bathory
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pro me byl naopak Ravenholm asi nejlepsi level hry a broci me mirne nebaví :-) Je to okopírovana hvezdna pechota, ale je jasny, ze co človek to nazor....

Dulezity je, ze HL2 bavil a baví i na podruhy a to se moc nevidí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak já sem to zatím nedohrál, ale už jsem asi dost blízko konci, teď sem rušil ty stridery :) Dělal jsem to na 20x než mě napadlo skočit do toho kráteru od bomby
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

ravenholm mi taky moc nesedl, hned jak jsem tam objevil, dostal jsem strach, ale zase je tam dobrá zápletka s přítelem s opakovačkou, záhadná postava , až na ty křižáky ok
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Ravenholm byl proste da best!
Jinak, ze jdou hazet plechovky, co vytecou - - sem zjistil az po dohrani!!
časy se mění a my s ním
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

problem je, že ty plechovky je jen "natřou" na bílo , ale nezabijou, dál to kvičí a leze k tobě, ale jako zábava dobry
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Slezman(CZE) píše:problem je, že ty plechovky je jen "natřou" na bílo , ale nezabijou, dál to kvičí a leze k tobě, ale jako zábava dobry
alespon kdyby to treba combine vojakum zpusobilo slepotu :D , ale ono nic :-D
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

tak to uz je moc :-D :-D
časy se mění a my s ním
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

Ted me napada k tomu hodnoceni - myslim, ze spousta lidi je zaujata tou fyzikou. Nebyt ni, tak mozna takovych 82%
časy se mění a my s ním
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“