No já hraju wow asi 2 týdny, takže šílenec nejsem... Taky to hraju jen občas, ale u shamana doopravdy na tranzeru min půlka věcí nejedeKl3p_co. píše:....
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Skeeter
- Začátečník

Taky jsem si myslel nez jsem zacal hrat ofik, ze tim, ze budu platit mesicne nejakej poplatek znamena, ze u ty hry pak musim stravit spousty casu, ale opak je pravdou. Travim u toho mnohem min casu nez kdyz jsem hraval na neofiku. Hraju vicemene jen o vikendech a obcas pres tejden vecer ale to jen vyjmecne. Ale hraju kvalitni hru s kvalitnim servisem kde hrani za neco stoji a je mi uplne jedno jestli tam stravim za ten mesic hodiny 4 nebo 40 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

Kdyz jsme u toho herniho casu...tak za 5 mesicu hrani jsem mel nahrano skoro 30dnu. To znamena 5 hodin denne....taky jsem hral obden treba do dvou do rana
.
WOW me fakt bavil a venoval jsem mu temer veskery volny cas. Myslim ze placeny WOW ne vetsi motivace k tomu to hrat co mozna nejvice.
Prave ten pocet hracu je na ofiku bezvadny, nez kdyz na free je 100 lidi a clovek ma problem nekoho potkat.
Tam jde hlavne o to ze to funguje jak ma a tak clovek muze bez problemu jit 2 hodinovou instanci a neboji se, ze mu to u bosse spadne.
A co je hlavni a nejpodstatnejsi vec, postava mu zustane !!!
Na free serveru muzou smaznout charaktery kdykoliv a clovek s tim nic neudela a musi zase od zacatku, coz by me fakt nastvalo kdyz bych se s postavou piplal nekolik mesicu.
WOW me fakt bavil a venoval jsem mu temer veskery volny cas. Myslim ze placeny WOW ne vetsi motivace k tomu to hrat co mozna nejvice.
Prave ten pocet hracu je na ofiku bezvadny, nez kdyz na free je 100 lidi a clovek ma problem nekoho potkat.
Tam jde hlavne o to ze to funguje jak ma a tak clovek muze bez problemu jit 2 hodinovou instanci a neboji se, ze mu to u bosse spadne.
A co je hlavni a nejpodstatnejsi vec, postava mu zustane !!!
Na free serveru muzou smaznout charaktery kdykoliv a clovek s tim nic neudela a musi zase od zacatku, coz by me fakt nastvalo kdyz bych se s postavou piplal nekolik mesicu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prave ze na free je ten wipe jednou za cas potreba, kdyz uz ma kazdej druhej lvl60 a full epic, navic to je skvela prilezitost pro nahozeni nove revize emulatoru, ci pro pripadny prechod na novejsi patch... mne osobne wipe ani mod nevadi, vzdycky se na nej i docela tesim, jak zas vsichni zacnou znova... 
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
- Koudy
- Začátečník

Blizzard ti taky muze smazat postavu. Podle licencniho ujednani postava patri Blizzardu. Sice pochybuju ze by to udelali, ale muzouButch píše:...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- Vodnik
- Začátečník

-
Tak z tohohle je mi jasné, jak to asi na free serverech vypadá ... Lidí co měli full T3 před BC bylo na ofic řádově do stovky z desítek tisíc lidí na jeden server. O full T4-T5 v BC ani nemluvě. A to jsou lidi co mají za rok odehráno typicky kolem 100-150 dní...filletzz píše:prave ze na free je ten wipe jednou za cas potreba, kdyz uz ma kazdej druhej lvl60 a full epic
vss Vodnik DrC+ (kp)
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
takže magoři...Vodnik píše:A to jsou lidi co mají za rok odehráno typicky kolem 100-150 dní...
to je další důvod proč zůstat na free, není to tam tak hard (samozřejmě záleží na nastavení serveru), hraju třeba dva měsíce (2-3hod denně), udělám si 60, další měsíc nebo dva si shánim itemy a dávám PvP nebo jen tak blbnu s kámošema, to je to co mně na tý hře baví nejvíc... a ne se pořád uhánět za itemama a lepším equipem
navíc tu hru nedělá žádnej debilní emulátor, ale lidi co ji hrajou...
- Vodnik
- Začátečník

-
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Vodnik
- Začátečník

-
- Koudy
- Začátečník

Jezdit na cernym broukovi... Ahhhh to bych si dal libit tedaVodnik píše:A proč bych proboha měl bejt známej? Mě úplně stačí komunita několika desítek přátel, které znám z RL a hraju téměř výhradně s nimi. Nemám potřebu jezdit po OG na černém broukovi a nechat se inspektovat
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
neřikám, že musim mít všecko nej... ale prostě se mi víc líbí ta atmosféra na free, kde se skoro všichni známe a rozhodně mám třeba z wsg větší zažitek když nandáme nějaký skupině, ve který jsou lidi se kterejma sem několikrát vedl rozhovor, dával PvP atd, než když to je skupina pro mně neznámých lidí...
- Koudy
- Začátečník

Byt znamej na ofiku "neni" az tak tezky a nemusis patrit mezi tu stovku vyvolenych. Staci kdyz mas nejakej pattern co nema nikdo jinej a o kterej je celkem zajem
. Jinak nevim jako sorry ale je slava a slava. Jedna vec je kdyz ses znamej protoze pri hre idlujes na IRC a obcas tam hodis nejakou hlasku a druha vec je mit to vyhrany... Skoda ze 90% tech slavnych sou prave ti IRCckari co tam spamujou kanal...
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Kl3p_co.
- Začátečník

nuz kedysi davno za cias patchu 1.7(opravte ma ak to tak nieje) boli pvp bgcka iba v ramci realmu-tzn mohol si sa kludne stretnut s kamaratom,s ktorym napr chodis do skoly,alebo s nejakym kolegom atd....Lenze ne,blizzardi to zrusili.Preco?pretoze na jednom realme hravalo sakra malo ludi napr dvatsatkove abcko apod.filletzz píše:jo to máš určitě pravdu, ale ja to spis myslel tak, že na free je málo, tudíž znám skoro každýho a určitě mám větší radost když v PvP dám někoho s kym se "pošťuchuju" na fóru, než když zabiju pro mně neznámýho hráče...
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- Skeeter
- Začátečník

Nez jsem zacal hrat WoW tak jsem hral temer 5 let Ultimu Online. Hral jsem sice na nejvetsim ceskym serveru ale i tak se tam vicemene vsichni znaly. Je to urcite super ale je to jaky jeden z duvodu proc jsem s tim skoncil. Vis kdyz se vsichni dobre znaj tak si taky silene zavidej a u mmorpg to plati dvojnasob. Staci se podivat na nejaky forka kde probihaj neustale hadky o tom kdo ma lepsiho kone, kdo ma vic Uni ingotu nebo kdo je lepsi na pvp. Ted hraju hru kde znam tech par lidi z guildy a ostatni jsou mi uplne ukradeny, potkavas lidi a zase je ztracis stejne jako v realu. Taky chodis do hospody porad se stejnou partou ale za ten den potkas dalsich xx lidi na ktery uz si treba stejne nikdy nevzpomenes. Nepotrebuju znat celej server stejne tak, jako nepotrebuju znat celou prahu. Nepotrebuju bejt znamej a uz vubec ne bejt znamej na nejakym free serveru. Ano i ve hre se daji udelat kamaradstvi na celej zivot ale k tomu mu staci tech 20lidi okolo....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Skeeter ma naprosto pravdu. Ja na ofiku znam prakticky vyhradne jenom gildu a nemam potrebu znat nekoho dalsiho. No jeste par tech 1337 pwnzoru co spamujou IRC kanal
.
- filletzz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Koudy
- Začátečník

Chapu... Domaci atmosfera na free L2 (DKplech pokud znate tak vite, pokud ne tak nechtejte
) se zvratila presne jak to tady nekdo popisoval... Vsichni vsem vsechno (hehe to je dobry
) zavideli... No taky to bylo cesky free, ze... Cesi to maji v povaze. Po tomhle uz free nikdy vic pokud to neni nezbytne nutne...
Ale taky mi vyhovuje to ze znas 75% serveru. To souhlas s tebou. Na ofiku tohle neni no...
Ale taky mi vyhovuje to ze znas 75% serveru. To souhlas s tebou. Na ofiku tohle neni no...