Byl jen priklad jednoducheho filtru ktery by to trochu zprehlednil. Externi custom filtr jako ma POE by byl idealni, nebo aspon zabudovany ve hre jako ma Last Epoch, opet v Blizzardu nikoho v Blizzu za roky vyvoje nenapadlo co je zakladni vybava kazde lepsi ARPG, nikdo z nich nehral zadnou konkurencni ARPG?.
Od nejakeho 65lvl sem sbiral jen ancestral veci(vzdy temer plnej inv z 1 dungu) a stejne sem nasetril prodejem pres 200kk, pada toho hrozne moc bez filtru a 99% je trash, i kdyby nebyl tak to stejne neni kam davat diky 4 tabum pro vsechny postavy, leda zakladat 1lvl muly jak v D2 pred 20 lety..
K cemu mi je videt 30x kazdou vterinu vulnerable nebo jiny text na skupince mobu? K cemu to vypada:
https://www.reddit.com/r/diablo4/commen ... nd_a_item/
https://i.redd.it/caavtrq34zza1.jpg
To jako nikoho v Blizzu nenapadlo ze to budou chtit lidi vypnout? Ten 10k cap na material je taky nesmysl, pak je to na obrazovce peknej bordel kdyz se to diky capu prestane sbirat..
Nutnost 30x v kazdym plnym INV oznacovani 99% veci jako trash pro prodej..proc neni moznost lock na 1 vec co si chci nechat a zbytek prodat 1 klikem?
Trade kanal ve hre je jen pro 12 hracu co jsou ve stejny casti mapy, to je taky peknej joke..Nektery TOP rare jsem ale videl na discordu/streamech kupovat za 150-500kk goldu
Overlay mapa z redditu je spis pro lilith sochy a asi jen ukazka co plno hracu chce od Blizzardu..me osobne nechybi.
Vsechny tyhle nedodelavky vyvolavaji otazku proc bilionova firma jako je Blizzard ma horsi QoL nez kdejaka indie hra jako LE s par vyvojarema?
Jako zaklad je pro me D4 nejlepsi ARPG momentalne na trhu, ale tyhle chybejici veci to proste zbytecne srazi a pritom je to na vyvoj/implementaci do hry to nejlehci..
Abych to tu upresnil..do takovyho 60lvl je to zkousnutelne i bez vetsiny QoL, jakmile se prejde na 65-100 grind, tak se vsechny tyhle nedostatky rapidne zviditelni, napriklad 200x kliknout na paragon boardu pro zmenu buildu za 9kk goldu, proc tu neni save build tlacitko? nebo reset all? Je to diky stupidite vyvojaru(pro stouraly, ano opravdu si myslim ze bych to zvladl vymyslet lip) nebo proc to neni uz v zakladu?