Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

vidno ze si este multiplayerovky nehral. je kopu hracov ktory kludne budu s raketometom niekde cakat a kempit. a nech ma aj len tri rakety
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Co se ti nelibi na raketach ? Tebe je nikdo pouzivat nenuti, takze to nemusi byt "vsichni". Me osobne to s raketometem bavi nejvice a pouzivam ho. Casto si vystacim pouze s pistoli a vozidly. Body radsi investuji do tanku ci jineho vozidla, nez do zbrani.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Ja mam zas nejradsi gaus rifle 8-)
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

pilarius: predpokladam ze ty si doposial tiez moc multiplayer FPS nehral. pretoze keby si hraval tak vies ako by to skoncilo pokial by jedna zbran bola o tolko silnejsia.
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No me zacina pripadat,ze ti co u toho drepi dlouho a nazenou body jsou ve vyhode..
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

no ja zas nechapu princip odebirani bodu, nasbiram treba 300 pak me sejmou a mam zas 200 a pritom bych mel mit 500 kdyz sem predtim nasbiral 200
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

ladik1983 píše:no ja zas nechapu princip odebirani bodu, nasbiram treba 300 pak me sejmou a mam zas 200 a pritom bych mel mit 500 kdyz sem predtim nasbiral 200
Zy hodnost se pridavaji body do hodnoty te hodnosti (mas 25 bodu, za vojina mas mit 100 bodu - prida ti to 75 bodu).

busy píše:pilarius: predpokladam ze ty si doposial tiez moc multiplayer FPS nehral. pretoze keby si hraval tak vies ako by to skoncilo pokial by jedna zbran bola o tolko silnejsia.
Ano, priznam se, nehral. V podstate jen vsechny dily Unreal Tournamentu a par freewarovych her + nejake to demo a betu.
Jak by to skoncilo ? Hralo by se s jednou zbrani. Co je na jedne zbrani tak spatneho, kdyz VZDY jsou nejaci novacci, kteri o jeji nadrazenosti nevi, ne vzdy ma na ni clovek nasetreno 200 bodu, je limitovana na 3 strely a ve hre je obrovska skala vozidel vcetne letectva a tezce obrnenych vozidel, proti kterym ti ty 3 naboje nepomohou a po jejich pouziti jiz nemas cim bojovat ? Raketomet byva casto ve hrach nadrazen a zrovna v teto hre to vyvazenost hry IMO nenarusuje.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Kdes tam videl letectvo a ohromne mnozstvy tanku?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

450 bodu na Heavy tank jsem schopen mit kazdy druhy spawn, a to jsem pouze prumerny hrac.
Letectvo mas v Tutorialu, pokud jsi jej sledoval. V Bete 3 neni ale obsazeno. Budou to samozrejme stihacky a vrtulniky (proto si take muzes zakoupit jako equipment padak, ze...na co by jinak byl).
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No jen se ptam hral jsem to tak 10krat po 5 minutach spis se to zatim snazim rozchodit a proto se ptam,zatim v tom spis tapu,protoze pri prestrelce mam fps pod hratelnou mezi a vetsinou me sejmou
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

mna by zaujimalo kolko to na najvyssich detailoch a nejakom rozumnom rozliseni...1280x1024, spapa ramky. budem totiz updatovat moju dost malu ram a nevim ci mi bude stacit 2gb alebo by bolo istejsie 4gb. pouzivam win XP kde po nabehnuti mam ram vytazenu len na 110MB ...to ale neberte v uvahu, pretoze je dost mozne ze neskor prejdem na vistu a hned to bude minimalne 400MB a uz mi prave tych 290MB moze pri crysis chybat. rozumejte to tak ze pri hrani chcem mat v ramke rezervu aspon 50-100MB(pre kazdy pripad) ...takze bude mi stacit 2GB ram?

mozno by niekto mohol postnut maximalne poziadavky od vyrobcu hry, ale uplne najlepsie by bolo keby ste to niekto testol. dakujem
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

feelpain píše:mna by zaujimalo kolko to na najvyssich detailoch a nejakom rozumnom rozliseni...1280x1024, spapa ramky. budem totiz updatovat moju dost malu ram a nevim ci mi bude stacit 2gb alebo by bolo istejsie 4gb. pouzivam win XP kde po nabehnuti mam ram vytazenu len na 110MB ...to ale neberte v uvahu, pretoze je dost mozne ze neskor prejdem na vistu a hned to bude minimalne 400MB a uz mi prave tych 290MB moze pri crysis chybat. rozumejte to tak ze pri hrani chcem mat v ramke rezervu aspon 50-100MB(pre kazdy pripad) ...takze bude mi stacit 2GB ram?

mozno by niekto mohol postnut maximalne poziadavky od vyrobcu hry, ale uplne najlepsie by bolo keby ste to niekto testol. dakujem
2GB budou stačit určitě podle mě stačí i 1024 :roll:
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

feelpain píše:mna by zaujimalo kolko to na najvyssich detailoch a nejakom rozumnom rozliseni...1280x1024, spapa ramky. budem totiz updatovat moju dost malu ram a nevim ci mi bude stacit 2gb alebo by bolo istejsie 4gb. pouzivam win XP kde po nabehnuti mam ram vytazenu len na 110MB ...to ale neberte v uvahu, pretoze je dost mozne ze neskor prejdem na vistu a hned to bude minimalne 400MB a uz mi prave tych 290MB moze pri crysis chybat. rozumejte to tak ze pri hrani chcem mat v ramke rezervu aspon 50-100MB(pre kazdy pripad) ...takze bude mi stacit 2GB ram?

jA TO OSOBNĚ NETESTOVAL :) ALEMUŽU TI ŘÍCT ŽE 2 GB ti bude bohatě stačit i s vistou. Ja mam 2,5 GB RAM a ve vistě jsem ještě s žádnou hrou neměl obsazene víc jak dejmetomu 1,6GB
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
kupco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kupco »

Hosi, tieto veci by ste mali riesit tu: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=106145 :wink:
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

Adisisis píše:podle mě stačí i 1024
pri maximalnych detailoch a dokonca len obycajnom rozliseni 1024x768... 1GB RAM nestaci ani na FEAR!
-------

ostanym este raz vdaka
Naposledy upravil(a) feelpain dne stř 10. říj 2007, 06:29, celkem upraveno 2 x.
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

feelpain píše:
Adisisis píše:podle mě stačí i 1024
pri maximalnych detailoch a len obycajnom rozliseni 1024x768... 1GB nestaci ani na FEAR!
-------

ostanym este raz vdaka
co?Já hraju i Bioshock na max a jede to plynule :wink:
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Měl jsem tu čest hrát FEAR a rozhodně mohu prohlásit, že 1GB na normální hraní nestačí. 2GB je optimum jak na FEAR, tak Bioshock, tak i Crysis. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Adisisis
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Adisisis »

mno uvidim no nemá cenu se hádat :wink:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Hral jsem FEARA na sestave v podpisu prave s 4GB RAM a podle task manageru si proces FEAR.exe bral kolem 960MB pameti, k tomu si pripoctete tak 400 az 500MB system a hned jsme na plne vyuzitych 1,5GB RAM. :) Sranda je v tom, ze BETA 3 Crysis si bral taky "jenom" ten 1GB RAM, ale treba se to spravi, protoze pri prudkem otoceni se jakoby dohravaji textury.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
feelpain
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od feelpain »

Adisisis píše:mno uvidim no nemá cenu se hádat :wink:
hadat? heh... skor by som povedal ze niekto je totalne nevsimavy a vsetko hra na smiesnych FPS. to je potom tazko si vsimnut ze hra hrabe na disk. no a pri takych dvoch raptoroch do raid0 je to este tazsie zbadat. samozrejme nespozorovat na hre ze hrabe na hdd aj pri tych najrychlejsich HDDs, moze len lama
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“