ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

Sin@le píše:Mě se občas stává, že když dám vypálit CD v alkoholu, tak průběh je v pohodě, ale nakonec když dám CD zpět a chci se na něj podívat, tak mi wokna zahlásej že je to CD prázdný, a taky že jo, o chviličku pozdějc na něj klidně vypálim další :lol: je to docela špatnej v tip :x
ja mam F3TC a dela mi to obcas to samy v Neru. Myslel sem, ze sem koupil spatny cd (verbatim), normalne to pali treba 7 min a pak je cd prazdny a muzu na nej palit znova :(
AMD Duron 850 - MSI KT266A - ATI 9600 128MB - 2x256MB DDR - 160GB Samsung 8MB - ATX 450W - Sony FDD - Toshiba DVD - Teac CD-RW - MSI Bluetooth - Acer 17", XP Profi - ...

P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...

ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
paciczka
Nováček
Nováček

Re: Instalace XP 64 bit

Příspěvek od paciczka »

Budulman píše:
paciczka píše:
tak ja jsem 64 bit nainstaloval vcera a nasel jsem ovladace temer na vse, chybi mi zatim wifina, ctecka karet, kamera, ale nejvic me stve ze jsem nesehnal ovladac na ACPI ATK0100

kdybyste nekdo vedel jak to vyresit ozvete se

zatim to chodi v pohode, zkusim ty ovladace jeste poresit, jestli ale nesezenu to ACPI tak se vratim na 32bit
Ahoj, sehnal jsi už ty ostatní ovladače na 64bit ?
Nemohl bys mi je poslat všechny nebo info kde je stáhnu? Díky
vetsinu ovladacu sem stahnul ze stranek ASUSu, a ty ktery tam nebyly tak sem hledal primo u vyrobce hardwaru a nebo i u jinych notebooku se stejnou konfiguraci, XP64b mi tam vydrzeli jen chvilku, zlobilo mi vypinani a prechod do stavu spanku, tak sem to odinstaloval a ted zkousim Kubuntu 7.04, ale taky problemy, takze asi nejlepsi pro tenhle notas je WinXP32b, takze asi tak

ovladace grafiky pro XP64b sem stahnul z laptopvideo2go.com

a jeste k ty vypalovacce, taky tam mam TSSC a je to peknej smejd, za skoro rok pouzivani se mi nepodarilo vypalit ani jedno CD, obcas se mi povede CD-RW a na DVD to pali celkem v pohode (uspesnost cca 70%), takze pokud to neni akutni tak radsi palim u brachy na normalnim desktopu
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

pomaha vam hodne ta 2GB ramka???
AMD Duron 850 - MSI KT266A - ATI 9600 128MB - 2x256MB DDR - 160GB Samsung 8MB - ATX 450W - Sony FDD - Toshiba DVD - Teac CD-RW - MSI Bluetooth - Acer 17", XP Profi - ...

P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...

ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

Prosim vas, mam noutas F3TC s grafkou GF 7300. jakej ovladac mam stahnout pro moji grafiku???Oper.system XP32b
ten nebo ten nebo jakej? dik

Download 165.01 INF 2007-04-12 18.68MB 25759
Download 162.15 2007-06-24 36.96MB 829

http://laptopvideo2go.com/drivers/xp

paciczka
Nováček
Nováček

Příspěvek od paciczka »

Roti píše:pomaha vam hodne ta 2GB ramka???
rozhodne pomaha, protoze kdyz tam byla jenom ta jedna 1GB tak jel pametovej radic v single, tedkom jede v dualu, meril sem propustnost a latence v Everestu a zvyseni vykonu priblizne 10 az 15%, ve Vampire The Masquerade se mi vyrazne zrychlilo nacitani map, ve winech sem vypnul swap a bezi vse v pohode, akorat je asi potreba vic mista pokud pocitac uspim na disk (nevim jestli se uklada vyuzita pamet nebo i to co je nevyuzity)
Marcus
Nováček
Nováček

Odesel :(

Příspěvek od Marcus »

Nazdarek,... Tak mam pru*** , behem hrani Q4 se mi rozsypal obraz,... po restartu uz nenabehl monitor notase, na externim CRT sice obraz je ale jsou pres nej zeleny cary,..... a system se zhrouti ,.... obnoveni zalohy nepomohlo,... asi se odporoucela grafika,... takze reklamace :sad:

mam ho rok,... jestli odejde takhle za rok znova,.. tak to bude fakt sranda,... celej kopec srandy za ty prachy :sad:

PS: nevite jestli servisu asusu nebude vadit ze jsem si sam pridal 1GB ram ? ,jestli bych ji nemel vyndat :roll:
NB: ASUS A6T (AMD TURION 64 X2 TL-52 1,6GHz , 1GB RAM, 120GB HDD , GF7600 256MB)
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

no já ho ted používám jen na chladící podložce protože mi bez ní teplota najede až na 75°C a HDD na 60°C, čekám na ext.HDD a pak to opět jde na reklamaci, už po třetí.
ASUS A6T AP017
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Odesel :(

Příspěvek od kul1k »

Marcus píše:Nazdarek,... Tak mam pru*** , behem hrani Q4 se mi rozsypal obraz,... po restartu uz nenabehl monitor notase, na externim CRT sice obraz je ale jsou pres nej zeleny cary,..... a system se zhrouti ,.... obnoveni zalohy nepomohlo,... asi se odporoucela grafika,... takze reklamace :sad:

mam ho rok,... jestli odejde takhle za rok znova,.. tak to bude fakt sranda,... celej kopec srandy za ty prachy :sad:

PS: nevite jestli servisu asusu nebude vadit ze jsem si sam pridal 1GB ram ? ,jestli bych ji nemel vyndat :roll:
mam to samy :D
NB:Acer Aspire V3 571G
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

No po dlouhé době jsem chtěl použít mechaniku a ejhle nefunguje, po vložení CD nebo DVD nic, musím ji odinstalovat a znovu nainstalovat, začíná se to pěkně s**t, 34000,- a samej problém,

tak nic, mechanika už jede, odinstaloval jsem trialku AnyDVD a už to jede.
ASUS A6T AP017
paciczka
Nováček
Nováček

Příspěvek od paciczka »

ja si na muj A6T stezovat nemuzu, sice se mi hreje disk (odkrytoval sem ho a je to v poho) a zlobi vypalovacka, ale jinak je vse OK, sem spokojenej, dal sem za nej necelejch 30 a vubec nelituju, slouzi presne tak jak sem si predstavoval kdyz sem ho kupoval
Marcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marcus »

Lidicky,.. mam dotaz, jake mate zkusenosti s reklamaci u asus? Ja jsem jim psal formular, zpatky mi prislo RMA cislo a navod na objednani DPD odvozu na strance www.dpd.cz/asus , tak jsem to vyplnil , cekam ze prijedou a ono nic,... kdyz jsem tam volal tak na DPD rikali ze me tam vubec nemaj,.. divny, tak jsem to zkusil obednat znova na pondelek. :( Nemate s tim nekdo zkusenosti?
NB: ASUS A6T (AMD TURION 64 X2 TL-52 1,6GHz , 1GB RAM, 120GB HDD , GF7600 256MB)
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Marcus píše:Lidicky,.. mam dotaz, jake mate zkusenosti s reklamaci u asus? Ja jsem jim psal formular, zpatky mi prislo RMA cislo a navod na objednani DPD odvozu na strance www.dpd.cz/asus , tak jsem to vyplnil , cekam ze prijedou a ono nic,... kdyz jsem tam volal tak na DPD rikali ze me tam vubec nemaj,.. divny, tak jsem to zkusil obednat znova na pondelek. :( Nemate s tim nekdo zkusenosti?
U mě v pořádku. po odeslání objednáky ke mě dojela DPD do 48hodin, předem se ozval na mobil.
Marcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marcus »

Tubarog píše:
Marcus píše:Lidicky,.. mam dotaz, jake mate zkusenosti s reklamaci u asus? Ja jsem jim psal formular, zpatky mi prislo RMA cislo a navod na objednani DPD odvozu na strance www.dpd.cz/asus , tak jsem to vyplnil , cekam ze prijedou a ono nic,... kdyz jsem tam volal tak na DPD rikali ze me tam vubec nemaj,.. divny, tak jsem to zkusil obednat znova na pondelek. :( Nemate s tim nekdo zkusenosti?
U mě v pořádku. po odeslání objednáky ke mě dojela DPD do 48hodin, předem se ozval na mobil.
Tak u me je to uz taky OK, druhej pokus se zadaril,.... ted jeste kdy dorazi spatky :-D
Hidden
Nováček
Nováček

LCD

Příspěvek od Hidden »

Mam dotaz ohledne LCD. V posledni dobe si zacinam vsimat, ze obraz cas od casu jakoby poskoci nahoru a dolu (je to mzik ale viditelny) a objevuji se mi slabonke, kratke, vodorovne carky kolem objektu na ruznem pozadi ktere po par vterinach zmizy... Chci se zeptat jestli je to na reklamaci? Sice to neni nic vazneho ale docela me to zacina stvat. Jinak jak dlouho vetsinou trva vyrizeni reklamace?
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Teplota

Příspěvek od T-y-g-r-i-k »

Zdarec, mám Asus A6T již od začátku, co byl prodáván. Ale poslední dobou nevím proč, ale přehřívá se CPU. Mám Notebook Hard.Control a ten mám nastaven na 75 upozornění a 80 vypnutí. Bohužel když hraju nějakou hru, zečne se přehřívat nad 80. Mám ho normálně na stole a není zahrytý. Nemáte nějaké rady krom podložky?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Re: Teplota

Příspěvek od Budulman »

T-y-g-r-i-k píše:Zdarec, mám Asus A6T již od začátku, co byl prodáván. Ale poslední dobou nevím proč, ale přehřívá se CPU. Mám Notebook Hard.Control a ten mám nastaven na 75 upozornění a 80 vypnutí. Bohužel když hraju nějakou hru, zečne se přehřívat nad 80. Mám ho normálně na stole a není zahrytý. Nemáte nějaké rady krom podložky?
Mám ten samej problém ale né u her, na hraní jsem raději pořídil PSP ale když na kartu kopíruji třeba hru tak se CPU dostane až na cca.70°C a trvá to cca. 10min 1 GB, s podložkou na 60°C jinak je teplota kolem 50°C s podložkou.

Další problém mám s rychlostí práce NB je to nějaké pomalé i po reinstalu woken a ovladačů nevím proč.
ASUS A6T AP017
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Teplota

No jo, ale ty máš cca 70, to já mám normálně i ted, když pracuju tak hodinu na notesu, ale přes 80 to už je docela dost...

Budulman píše:
T-y-g-r-i-k píše:Zdarec, mám Asus A6T již od začátku, co byl prodáván. Ale poslední dobou nevím proč, ale přehřívá se CPU. Mám Notebook Hard.Control a ten mám nastaven na 75 upozornění a 80 vypnutí. Bohužel když hraju nějakou hru, zečne se přehřívat nad 80. Mám ho normálně na stole a není zahrytý. Nemáte nějaké rady krom podložky?
Mám ten samej problém ale né u her, na hraní jsem raději pořídil PSP ale když na kartu kopíruji třeba hru tak se CPU dostane až na cca.70°C a trvá to cca. 10min 1 GB, s podložkou na 60°C jinak je teplota kolem 50°C s podložkou.

Další problém mám s rychlostí práce NB je to nějaké pomalé i po reinstalu woken a ovladačů nevím proč.
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

jo jasně že je 70°C lepší jak 80°C ale i tak je to dost, určitě reklamuj.
Reklamoval jsem také pro nadměrné zahřívání a až na podruhé jsem dostal nové CPU, chladič, desku a další.

edit: jaké máš nastavení CPU při práci?
ASUS A6T AP017
T-y-g-r-i-k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No jo reklamuj, tobě se to řekne, ale já mám notes na práci a mám ho nastavený jak potřebuju. Co se týče nastavení, V NHC na sít Max performance, ale jako to zahřívání mi takhle dřív nedělalo! Mám takový tušení, jestli to nedělá NHC
Budulman píše:jo jasně že je 70°C lepší jak 80°C ale i tak je to dost, určitě reklamuj.
Reklamoval jsem také pro nadměrné zahřívání a až na podruhé jsem dostal nové CPU, chladič, desku a další.

edit: jaké máš nastavení CPU při práci?
Budulman
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Budulman »

Já mám NB na parádu né?!! taky ho mám na práci, když ho nechceš reklamovat tak oč ti teda de? sežeň si suchej led a NB si na něj polož.

V NHC to mám stále na Dynamic a grafárnu na balanced, nehraji tak to neměním a je to dostačující, když ti to dělá NHC tak ho dej pryč a uvidíš.
ASUS A6T AP017
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“