Bioshock

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

viky58 píše:Super hra lepší jsem zatím neviděl , grafika super , příběh super , ne prostě super všecko

EDIT : tak take dohrano supeeerrrrrr :D
Otazka je, kolko ze si tych hier uz dohral... ak dve ci tri, tak to mas lahke rozhodnutie. Umna, ktory presiel tych hier vyse sto to uz take jednoznacne nie je.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

durod píše:Jak je fotit,abych mnel nejlepsi hodnoceni?
Ktere je lepsi A,B,C?
Jak se projevi postih pri opetovnem foceni?
Jaky dostanu upgrade po dokonceni vyskumu little sisters?
DIky za odpovedi.
Tak podle me je hodnoceni A to nej. Jestli fotis pri foceni toho samiho psychousa, tak uz ti to neda nic. No a jakej upgrade? To je ruzny, dostanes lepsi damage (=mensi namaha danyho splicera poslat k zemi) plus nejaky tonics... Kazdopadne fotit se vyplati. Podle me je nejlepsi fotiti na stred a co nejvic ostre.

Tady je seznam vsech weapon upgrade stations http://www.xbox360achievements.org/foru ... hp?t=36125

Podle me je tahle hra hodne povedena, pokud clovek nespecha a snazi se vsude strcit rypak, tak se hraci doba vysplha ke 20 hodinam... naposledy me takhle vzal Resident Evil4.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Wuuduu : NO ja gamesím od té doby co je PC na světě :)

Ale jinak v porovnáni s DOOM 3 , Qake 4 , Unreal 2 , Area 51, atd , Bioshock se mi jeví nejlepší ale samozřejmně sem nahrál všechny hry
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Da se to nejak rozumne rozchodit na ATI X850XT PE? Precejen vykonem mi porad staci, ale tohle bych si rad zahral... :old9:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

ICE píše:Da se to nejak rozumne rozchodit na ATI X850XT PE? Precejen vykonem mi porad staci, ale tohle bych si rad zahral... :old9:
Vygoogluj Bioshock SM 2.0 Fix a měl bys to rozjet obstojně...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Reknete mi nekdo cim to konci ja uz nemam aktivni zadnej ukol a jen beham po me ste jak kok...
A rozhodne bych ja osobne tak vysoky hodnoceni nedal
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

ICE píše:Da se to nejak rozumne rozchodit na ATI X850XT PE? Precejen vykonem mi porad staci, ale tohle bych si rad zahral... :old9:

kdyz sem to rozjel i na tom co mam v podpisu na 1024*768 high a ani se to necuklo, myslim ze nebude problem krom toho SM 2.0 teda:) :roll:
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

Z hrou som spokojny, celkom dlho mi vydrzala, grafika super, hratelnost tiez, sice na mojej zostave sa to hybe dost mizerne ale hrat sa da...
Ale to loadovanie som teda este nikde take dlhe nevidel...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Red Devil píše:Reknete mi nekdo cim to konci ja uz nemam aktivni zadnej ukol a jen beham po me ste jak kok...
Já ti řeknu, aby jsi více přemýšlel o dění ve hře. Možná by jsi pak jako kokot neběhal a hodnotil hru příznivěji. Konce ti tady nikdo říkat nebude, protože tím by zkazil hru ostatním dosud hrajícím (spoiler). Kdyžtak máš k dispozici google a jiné vyhledávače, kde odpověď na tuto svou otázku, jistě nalezneš.
show must go on..
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

RomanOn píše:Z hrou som spokojny, celkom dlho mi vydrzala, grafika super, hratelnost tiez, sice na mojej zostave sa to hybe dost mizerne ale hrat sa da...

ehm ty mas lepsi pc nez ja a hejbe se ti to mizerne? co to je za blbpst :o :roll:
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

phz^ píše:
kdyz sem to rozjel i na tom co mam v podpisu na 1024*768 high a ani se to necuklo, myslim ze nebude problem krom toho SM 2.0 teda:) :roll:
praveze ty SM 2.0 jsou problem
Delarge píše:
Vygoogluj Bioshock SM 2.0 Fix a měl bys to rozjet obstojně...
dik, fakt to jede. zatim jsem se jenom dostal do mesta, otevrel vytah poposel par kroku... zmenil ovladani podle Oblivionu :) a sel ve tri rano spat... Loading teda trva pekelne dlouho, ale to mi neva... z Tulene jsem zvyklej na ledacos :lol: 8)
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

shadow píše:
Red Devil píše:Reknete mi nekdo cim to konci ja uz nemam aktivni zadnej ukol a jen beham po me ste jak kok...
Já ti řeknu, aby jsi více přemýšlel o dění ve hře. Možná by jsi pak jako kokot neběhal a hodnotil hru příznivěji. Konce ti tady nikdo říkat nebude, protože tím by zkazil hru ostatním dosud hrajícím (spoiler). Kdyžtak máš k dispozici google a jiné vyhledávače, kde odpověď na tuto svou otázku, jistě nalezneš.
No mas pravdu,ze sem dej vubec nesledoval,jen plnil ukoly,ale ted uz zadnej nemam a protivnici jsou tam jen sporadicky...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nejakej úkol mít musíš, popř. ti stačí už jen přejít do dalšího levelu tím podvodním metrem.

http://www.google.cz/search?q=bioshock+walkthrough
show must go on..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak, dohráno. Dojmy? Nejlepší FPS, co jsem kdy hrál.Proč? Protože narozdíl od generických akcí typu Crysis, Farcry, Unreal a spol. má BioShock DUŠI.Atmosférický, dokonale propracovaný svět Rapture, ve kterém všechno souvisí se vším.Samotný gameplay, který v nemá v rámci FPS obdoby - v jaké jiné fps se dají nepřátelé likvidovat tolika způsoby?
Nemluvě o parádním příběhu, který mě místy opravdu uzemnil - v rámci FPS taky věc nepříliš často vídaná.

BioShock řadím téměř na úroveň Deus Ex a Vampire Bloodlines, nicméně na ně uplně nedosáhl - ale jen proto, že se nejedná o RPG, ale o FPS (ano, rpg mám raději, a Deus Ex měl těch RPG prvků znatelně více).

Ale pár záporů - nejdříve ta akcelerace myši - na tu jsem si holt musel zvyknout, nějaké dvě hodinky hraní mě to docela štvalo, pak se to poddalo.
Hackovací minihra - za celou hru jsem hacknul asi 300 přístrojů, prakticky všechny tou minihrou - takže ke konci už jsem jí měl dost (a začal konečně používat autohacking tools).Ale i tak je dost dobrá.
Hlavní hrdina nemluví - tohle mě hrozně irituje, nechápu který idiot si usmyslel, že se s tichým hrdinou hráč lépe ztotožní (viz HL) - v mém případě to tedy opravdu neplatí (ale v rámci příběhu to vcelku dává smysl, nebudu nic prozrazovat).

To je vše, moje osobní hodnocení je 9/10 a prozatimní Game of the Year.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

Metrem uz jsem prave jel
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Red Devil píše:Metrem uz jsem prave jel
A jel si do správného levelu, tedy do toho, kde jsi ještě nebyl?
show must go on..
Red Devil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Devil »

No to asi kdyz to rikas,tak ne
Ted teda najit metro..
Mels pravdu dik za radu,ale ja bych tomu stejne pres 90% nedal
Kaco
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kaco »

Už jste někdo dohrál oba konce?nechci prozrazovat konec hry,uvítám SZ.

Jinak se také přikláním k vynikající hře,zase jednou skvělý nápad ;-)
RomanOn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanOn »

phz^ píše:
RomanOn píše:Z hrou som spokojny, celkom dlho mi vydrzala, grafika super, hratelnost tiez, sice na mojej zostave sa to hybe dost mizerne ale hrat sa da...

ehm ty mas lepsi pc nez ja a hejbe se ti to mizerne? co to je za blbpst :o :roll:
tak u kazdeho slovo "mizerne" zacina inde ;) no ako hral som to na max a 1024x768 ale ze by to bolo nejak plynule to nemozem povedat..
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
bobbysd
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bobbysd »

lidi poradte mi nekdo..i s nejnovejsima ovladacema mam ve hre bile ctverecky a cerno...nejde videt ani kurzor v menu...tajimave je ze ze zacatku kdyz letim v letadle je grafika normalni. ale jak zacnu padam tim necim je vsecko cerne s bilyma ctvereckama. PC viz podpis :X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“